Back to Question Center
0

Aksionet e Ekspertëve të Semalt 10 Mjetet për Scraping në Internet për Programuesit

1 answers:

Aplikacionet aplikacionet ose veglat e gërmimit të uebit në skenarë të ndryshëm, nxjerrjen e të dhënave të dobishme për webmasters, dijetarët, gazetarët, programuesit, zhvilluesit dhe blogerët. Ata ndihmojnë në marrjen e të dhënave nga faqet e shumta të internetit dhe përdoren gjerësisht nga ndërmarrjet dhe firmat e hulumtimit të tregut. Ato përdoren gjithashtu për të grumbulluar të dhëna nga numrat e telefonit dhe email nga vende të ndryshme. Edhe në qoftë se jeni në pazar dhe doni të gjurmoni çmimet e produkteve të ndryshme, mund të përdorni këto mjete dhe aplikacione për scraping në internet.

1. Cloud Scrape ose Dexi.io

Cloud Scrape ose Dexi.io mbështet koleksionin e të dhënave nga faqet e ndryshme të internetit dhe nuk duhet të shkarkohen në pajisjen tuaj. Kjo do të thotë se ky mjet mund të arrihet dhe përdoret në internet dhe ka një redaktor gjithëpërfshirës të shfletuesit për të marrë gjërat për ju. Të dhënat e nxjerra mund të ruhen në formatet CSV dhe JSON, dhe në Box.net dhe Google Drive.

2. Scrapinghub

Është një kruajtës me bazë cloud dhe aplikim për nxjerrjen e të dhënave. Kjo i lejon zhvilluesit dhe webmasters të marrin të dhëna të dobishme dhe informative brenda disa sekondash. Scrapinghub është përdorur nga blogerët dhe studiuesit e ndryshëm deri më tani. Ajo ka një rotacion të zgjuar proxy, duke siguruar mbështetje kundër bots keq dhe scraping të gjithë faqen brenda një ore.

3. ParseHub

ParseHub është zhvilluar dhe dizajnuar për të zvarritur faqet e internetit të vetme dhe të shumëfishta në të njëjtën kohë; është i përshtatshëm për seancat, përcjelljet, AJAX, Javascript dhe cookies. Ky aplikim i skrapimit të internetit përdor një teknologji unike të të mësuarit të makinës për njohjen e faqeve të komplikuara të uebit dhe nxjerrjen e tyre në formë të lexueshme.

4. VisualScraper

Pjesa më e mirë e VisualScraper është se këto të dhëna eksportohen në formatet si SQL, XML, CSV dhe JSON. Është një nga aplikacionet më të lehta dhe më të dobishme për grumbullimin e të dhënave në internet dhe ndihmon nxjerrjen dhe marrjen e informacionit në kohë reale. Plani i premiumit do t'ju kushtojë 49 $ në muaj dhe ju lejon të keni akses në më shumë se 100k faqe.

5. Importi..io

Është më i njohur për ndërtuesin e tij në internet dhe përmban forma të ndryshme të të dhënave për përdoruesit. Import.io importon të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit dhe eksporton skedarët CSV. Është i njohur për teknologjinë e saj të avancuar dhe është i aftë të tërheq miliona faqe në ditë. Mund të shkarkoni dhe aktivizoni import.io pa kosto. Është kompatibil me Linux dhe Windows dhe sinkronizon llogaritë në internet.

6. Webhose.io

Është një nga aplikacionet më të mira për nxjerrjen e të dhënave. Ky mjet siguron qasje të lehtë dhe të drejtpërdrejtë në të dhëna të strukturuara dhe në kohë reale dhe crawls një shumëllojshmëri të faqeve të internetit. Mund t'ju sjellë rezultate të dëshiruara në më shumë se 200 gjuhë dhe kursen rezultatet në formatet XML, RSS dhe JSON.

7. Spinn3r

Na lejon të marrim të gjithë webfaqen, bloget, faqet e mediave sociale, ATOM ose RSS. Ai i ruan të dhënat në një format të lexueshëm dhe të shkallëzuar, në sajë të API-së për firehouse për menaxhimin e formave të shumëfishta të të dhënave me mbrojtje të avancuar spam . Ndihmon në heqjen e spamit dhe parandalon përdorimin e parregullt të gjuhës, duke përmirësuar cilësinë e të dhënave tuaja dhe duke siguruar sigurinë e tij.

8. OutWit Hub

Është një shtojcë popullore në Firefox me shumë karakteristika dhe karakteristika të nxjerrjes së të dhënave. OutWit jo vetëm nxjerr të dhënat, por ruan dhe crawls përmbajtjen tuaj në një format të duhur dhe të lexueshëm. Ju mund të hall çdo lloj faqe web pa ndonjë nevojë për kodet.

9. 80legs

Është një tjetër aplikacion i fuqishëm dhe i mahnitshëm i uebit dhe i të dhënave. 80legs është një mjet fleksibël që konfiguron kërkesat tuaja dhe merr shumë të dhëna menjëherë. Kjo kruese web ka kapur mbi 600,000 fusha deri më tani dhe është përdorur nga gjigandët si PayPal.

10. Kruajtës

Kruajtës është një shtojcë e famshme dhe e dobishme me Chrome me vetitë ekstensive të nxjerrjes së të dhënave dhe e bën më të lehtë hulumtimin tuaj në internet. Ajo eksporton të dhënat e grisura në fletët e Google dhe është i përshtatshëm për të dy fillestarët dhe ekspertët. Ju lehtë mund të kopjoni të dhënat në clipboard e saj dhe Scraper gjeneron XPaths vogël bazuar në kërkesat tuaja Source .

December 14, 2017