Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt përcakton një mjet të dobishëm për grerëzimin e faqes

1 answers:

Website eXtractor është projektuar për të shkarkuar tërë faqen e internetit për përdorim jashtë linje. Është një nga mjetet më të dobishme dhe më të fuqishme. Ju vetëm duhet të futni URL-në që dëshironi të shkarkoni të dhëna, dhe Website eXtractor do të kryejë funksionin e tij në çast, duke ju dhënë rezultate të sakta dhe të dëshiruara.

Website eXtractor nuk është vetëm i mirë për studentët, biznesmenët, drejtuesit e marketingut, por edhe ideale për gazetarët, hulumtuesit dhe analistët e kapitalit. Ka raste kur keni nevojë për qasje në një faqe interneti ndërsa jeni jashtë linje, ose dëshironi të rezervoni skedarët tuaj të rëndësishëm, por kompania juaj e pritjes nuk ofron këtë mundësi. Me Website eXtractor, është e lehtë të rezervoni skedarët tuaj, pasi i gjithë përmbajtja shkarkohet menjëherë në hard diskun tuaj. Studiuesit mund të shkarkojnë letra kërkimore, libra elektronikë dhe të dhëna të tjera nga interneti. Në mënyrë të ngjashme, marketers digjitalë dhe gazetarët mund të shkarkojnë të dhëna për të rritur biznesin e tyre.

Me Website eXtractor, ju mund të përdorni lehtë përmbajtjen e uebit dhe mund të përmbushni disa detyra. Disa faqe interneti dhe blogje nuk qëndrojnë përgjithmonë; nëse dëshironi të keni akses në të dhënat e tyre, ju mund të keni ose të kopjoni skedarët ose të përdorni Website eXtractor. Mbështetja e skedarëve mund të marrë shumë kohë dhe energji. Në të kundërt, Website eXtractor do ta bëjë punën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojë të hyni në të gjithë faqen jashtë linje. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni përmbajtjen e një faqeje të caktuar në çdo kohë, kudo.

Një nga karakteristikat më të mëdha të Website eXtractor është se është kompatibil me pothuajse të gjitha pajisjet, siç janë smartphones, pajisjet kompjuterike dhe tableta. Në fakt, ky mjet ju lejon të ruani ndonjë vend në telefonin tuaj celular në mënyrë që të mund të shihet jashtë linje. Çfarë e bën Website eXtractor të ndryshëm nga aplikacionet e tjera të ngjashme është se ai kursen të gjithë webfaqen në pajisjen tuaj. Kjo do të thotë që ju mund ta shkarkoni tekstin, imazhet, skedarët audio dhe video pa ndonjë problem.

Me Website eXtractor, jo vetëm që mund të shkarkoni të gjithë sitin, por gjithashtu mund të lëvizni përmbajtjen e saj në një pajisje të lëvizshme, si floppy disk dhe CD-ROM. Ky mjet mund të shkarkojë deri në 100 fotografi në sistemin tuaj kompjuterik brenda pak minutash. Kjo shkakton që faqet të ruhen në pajisjen tuaj dhe i gjithë procesi zgjat disa sekonda. Ndrysho HTML Links:

Me Website eXtractor, ju mund të lidhni HTML me emrat e dëshiruar dhe mund të rriteni biznesin tuaj. Gjithashtu mund të modifikoni një lidhje HTML, ose të bëni ndryshime të tjera me këtë shërbim të plotë. Pasi një faqe të shkarkohet, ajo ose do të ruhet në vend në hard diskun tuaj ose në kujtesën celulare. Ju gjithashtu mund të ruani pjesët e tij në bazën e të dhënave të eXtractor të internetit në bazë të kërkesave tuaja. Ne mund të gjesh nëpër faqet e ruajtura me shpejtësi të rrufeshme.

Website eXtractor vjen me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur dhe është në përputhje me pothuajse të gjitha sistemet operative dhe shfletuesit e internetit. Ky mjet vjen si në versione të lira dhe të paguara dhe siguron rezultate të larta dhe cilësi Source .

December 22, 2017