Back to Question Center
0

Apify: Mënyra më e zgjuar për të nxjerrë faqet e uebit - Ekspert i Semalt

1 answers:

Scraping në internet është procesi i nxjerrjes së të dhënave automatike ose mbledhjes së informacionit nga World Wide Web. Ka një numër të madh të të dhënave korrësve, por Apify është shërbimi më i saktë dhe i fuqishëm.

Apify është një avancuar karier web dhe softuer automatizimi. Ai gërmon informacionin nga vende të ndryshme dhe e organizon atë për një çast minuta. Ju mund të mbledhni dhe të strukturoni të dhënat duke përdorur këtë mjet. Nëse dëshironi të grisni informacionin nga një faqe interneti modës, Apify do të organizojë informacion në bazë të ngjyrave, çmimeve dhe madhësive të produkteve. Disa nga përfitimet e saj kryesore janë përshkruar më poshtë:

1. Një mënyrë e mençur për nxjerrjen e faqes së internetit:

Me Apify, nuk keni nevojë të krijoni tabela me dorë. Ky mjet automatikisht ngarkon spreadsheets në CRM tuaj. Përdor TV për nxjerrjen e të dhënave nga një vend i tërë. Apify krijon të dhëna të cilësisë së lartë për parashikimin e motit, çmimet e produkteve dhe strategjitë e marketingut. Ai gjithashtu zvarrit faqet tuaja të internetit dhe përmirëson renditjen tuaj në faqen.

2. I përshtatshëm për të gjithë:

Apify është i përshtatshëm për programuesit, jo-koduesit, ndërmarrjet, përkthyesit e pavarur, gazetarët, webmasters, kompanitë e vogla dhe të mesme dhe analistët e të dhënave. Si student, mund të përdorni Apify për të mbledhur informacion për projektin tuaj të kërkimit. Kjo website hall r është e mirë për të dy startups dhe markave të lartë. Kjo na ndihmon të monitorojmë faqet e konkurrentëve tanë dhe të zhvillojmë strategji të reja biznesi dhe marketingu.

3. Një mjet i madh për të kryer detyra të shumëfishta:

Apify ndihmon në krijimin e vendeve të reja të bursës, ndërton aplikacione për prenotim të fluturimit, analizon tregjet e pasurive të paluajtshme,. Në fakt, ju mund të kryeni të dy detajet e të dhënave dhe detyrat e zvarritjes së web me këtë shërbim dhe të merrni informacione pa gabime për një minutë.

4. Përpunimi i zgjuar:

API i Apify automatikisht gjen dhe nxjerr të dhëna të dobishme për ju. JSON përdoret zakonisht si një mekanizëm ruajtës transporti ndërmjet klientit dhe web serverit. Gjithashtu, ju mbani përditësuar rreth tendencave aktuale të marketingut dhe ofron reagime mbi cilësinë e të dhënave. Ju mund të përdorni opsionin e Kërkimit API për të gjetur bots të mirë në internet. Apify filtrat e të dhënave dhe krijon lista të veçanta të produkteve për ju.

5. Opsione të shumëllojshme IP:

Një nga karakteristikat kryesore të Apify është se ajo ofron opsione të shumëllojshme IP. Ju mund të abonoheni në planin e tij profesional dhe të veproni në mënyrë anonime në rrjet. Ju mund të hyni në qindra adresa IP unike dhe të kryeni shumë zvarritje dhe detyra të nxjerrjes së të dhënave në të njëjtën kohë.

6. Connect Apify me aplikacionet tuaja të preferuara:

Ndryshe nga veglat e tjera të zakonshme të skrapimit të internetit , Apify mund të lidhet me aplikacionin tuaj të preferuar të uebit. Është gjithashtu e dobishme për programuesit dhe i ndihmon ata të përpunojnë dhe analizojnë rezultatet e zvarritjes. Me Apify, ju mund të merrni njohuri për faqet e internetit dhe merrni njoftime. Mund të shkarkoni një aplikacion në telefonin tuaj të mençur dhe të kryejnë detyrat tuaja në çdo kohë dhe kudo.

7. Karakteristikat e plota:

Ju vetëm duhet të tregoni atë që ju doni të zvarritem ose hall, Apify do të kryejë detyrat e tij automatikisht. Me këtë shërbim, ju mund të ekstraktoni faqet e internetit dhe bloget me cookies, përcjellëse, dhe AJAX. Ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë plugin të bazuar në browser. Apify është një alternativë e mirë për Import. io, Octoparse, Uipath, Screen Scraper dhe Kimono Labs Source .

December 22, 2017