Back to Question Center
0

UiPath: Një Shërbim i Rrëmbyeshëm i Rrjetit të Besueshëm - Eksperti i Semalt

1 answers:

Faqet e internetit janë ndërtuar duke përdorur gjuhë programimi të tilla si XHTML dhe HTML dhe përmbajnë një pasuri prej informacione të dobishme në një formë të tekstit dhe imazhit. Një kruajtës i uebit është një Ndërfaqe e Programimit të Aplikacionit (API) që nxjerr informacion nga bloget e shumta dhe faqet dinamike. Kompanitë si Google dhe Amazon ofrojnë dhjetëra mjete të scraping web për të bërë punën tuaj të kryer. UiPath është shumë më i mirë se një shërbim i zakonshëm i skrapimit të internetit ose teknika. Ky mjet automatikisht futet në një vend, nxjerr të dhëna që përfshin faqet e ndryshme të internetit, filtron dhe e transformon atë në formate të ndryshme. Pastaj shkarkon skedarët direkt në hard drive tuaj dhe kursen kohën dhe energjinë. Ajo i ngjan një shfletuesi të internetit në kohë reale dhe crawler që mund të indeksojë faqen tuaj. UiPath ndihmon në përmirësimin e renditjes së motorëve të kërkimit të faqeve tuaja dhe krijon agjentë inteligjentë për ju.

Website synuar dinamike:

Ju mund të shfaqin të dhënat e scraped si offline dhe online. Për shembull, nëse dëshironi të grumbulloni të dhëna nga një faqe interneti dinamike ose faqe e-commerce, vetëm duhet të futni URL-në e saj dhe le të kryejë detyrën e UiPath. UiPath do të krahasojë informacionin e çmimeve dhe përshkrimet e produkteve të Alibaba, eBay dhe Amazon, duke ju dhënë rezultate të sakta dhe të besueshme.

Mirë për profesionistët:

UiPath siguron produktivitet të rritur dhe është i mirë për profesionistët, zhvilluesit, webmasters dhe biznesmenët. Kjo përshpejton projektet e nxjerrjes së të dhënave dhe ju merr rezultatet shumë të sakta dhe efikase në një çështje minuta. Në mënyrë të ngjashme, ky mjet është i mirë për hulumtuesit dhe i ndihmon ata të korrisin në internet revista dhe eBooks të përshtatshme.

Ndërfaqja e përdoruesit:

UiPath është më i njohur për ndërfaqen e tij të përdorimit. Ju lehtë mund të fshijni tekstin nga portalet e udhëtimit dhe bloget private me këtë shërbim. Ajo gjithashtu mund të scrape imazhe, video dhe audio skedarë, dokumente PDF dhe fotografi HTML për përdoruesit. Ky mjet përkryer punon me çdo faqe interneti, në sajë të karakteristikave të tij të personalizuara për ta bërë të mundur.

Kapacitete të mëdha eksportuese:

Ndryshe nga mjetet e tjera të zakonshme të scraping web, UiPath posedon aftësi të shkëlqyera eksportuese. Me këtë mjet, ju mund të ruani të dhënat e skrapuara në një skedar teksti, të eksportoni në XML dhe HTML, ose kopjoni atë në disqe floppy. Ky mjet është në përputhje me të gjitha sistemet operative dhe shfletuesit e internetit. UiPath kryen analiza në thellësi, krijon raporte përmbledhëse dhe ngarkon të dhënat e tua të skrapuara në FTP për përdorime jashtë linje. Mund ta shkarkoni edhe në hard diskun tuaj ose të ruani të dhënat në bazën e të dhënave.

Karakteristika të shkëlqyera të automatizimit:

UiPath është më i njohur për karakteristikat e tij të përsosura të automatizimit dhe nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje. Pasi përmbajtja të fshihet, ky mjet do të publikojë përmbajtjen tuaj dhe do të kursejë kohën dhe energjinë. Ky program automatikisht skanon URL-të tuaj dhe siguron privatësinë tuaj dhe sigurinë në internet. Përdor API-në e zjarrit dhe menaxhon 95% të punës së indeksimit dhe zvarritjes. UiPath ju ndihmon të filtroni të dhënat duke përdorur fjalë kyçe të veçanta dhe barërat e këqija nga përmbajtja e parëndësishme. Ky kruajtës mbështet nxjerrjen e të dhënave nga faqet e internetit që përdorin cookies, përcjellëse, AJAX, dhe JavaScript. Ajo është e pajisur me teknologji të mësimit të makinës dhe mund të lexojë dhe analizojë dokumentet në internet, duke siguruar cilësi dhe saktësi Source .

December 22, 2017