Back to Question Center
0

Semalt: Web Data Extractor - Një Aplikimi Perfect për Marketers Digital

1 answers:

Marketers dixhitale kryesisht reklamojnë markat, produktet ose shërbimet e tyre përmes mediave sociale, email-it, dhe platforma të tjera. Ata përdorin teknologji digjitale si reklama, marketing e-mail dhe marketing telefonik për të përmbushur klientët e rinj në të gjithë botën. Një marketer dixhital kryesisht kryen detyrat e tij / saj në internet dhe kryen të shumta skraping të të dhënave projekte në baza ditore. Web Data Extractor ndihmon marketerët dixhital të promovojnë dhe të tregtojnë markat e tyre. Plus, ky mjet ndihmon të gjenerojë më shumë drejtime në internet.

Perfect për biznesmenët:

Marketing dixhitale dhe scraping web kanë ndryshuar mënyrën e biznesit dhe markave të promovuar produktet dhe shërbimet e tyre. Me Web Data Extractor, nuk mund të synoni vetëm një numër të madh klientësh, por gjithashtu të përfshini plane dhe strategji të avancuara të marketingut. Ju mund të rreshtoni sa më shumë faqe në një orë si të doni dhe kështu të rriteni biznesin tuaj.

Mjet i përshtatshëm për përdoruesin:

Është e sigurt të përmendet se Web Data Extractor është një shërbim i lehtë për t'u përdorur. Kjo ju ndihmon të përmirësoni teknikat tuaja të marketingut dixhital, si SEO, SEM, marketingu i përmbajtjes, automatizimi i përmbajtjes, marketingu i influencuar, marketingimi i të dhënave dhe reklamimi i ekranit. Web Data Extractor ka pretenduar të gërshetojë miliona faqe të internetit deri më tani, dhe analistët e të dhënave kryesisht e përdorin këtë mjet për nxjerrjen e informacionit nga faqet e internetit dinamike dhe e-commerce. Ju mund të rreshtoni faqen e internetit të tërë ose të pjesshme me këtë shërbim dhe të përmbushni detyrat tuaja të marketingut dixhital në një mënyrë më të mirë.

Mirë për faqet e mediave sociale:

Me Web Data Extractor, ju mund të gërshetoni faqet e rrjeteve sociale si YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn dhe Google+.Gjithashtu mund të grumbulloni të dhëna nga forumet e diskutimit, faqet e internetit të rishikimit dhe mediat e lajmeve si BBC dhe CNN. Me mjetet e zakonshme të grumbullimit të të dhënave, mund të mos jeni në gjendje të nxjerrni të dhëna nga CNN dhe BBC; por Web Data Extractor kryen detyra të shumta dhe mund të mbledhë, organizojë dhe nxjerrë informacione nga këto vende sipas kërkesave tuaja.

Versioni i shumëfishtë:

Një nga karakteristikat më të dallueshme të Web Data Extractor është se është në dispozicion në versione të shumta: Versioni Elite, Versioni i Falas dhe Versioni Profesional. Versioni i tij i lirë është i përshtatshëm për përkthyes të pavarur, kompani të vogla dhe jo-programuese. Versionet e elitës dhe profesionale janë të mira për ndërmarrjet, marketerët dixhitalë dhe programuesit. Me Web Data Extractor, ju mund të merrni informacione dhe të fshini përshkrimet dhe imazhet e produktit të përshtatshme.

Asnjë mirëmbajtje e nevojshme:

Ndryshe nga scrapers të tjerë të zakonshëm të të dhënave dhe crawlers të uebit, Web Data Extractor nuk kërkon mirëmbajtje. Ju gjithashtu nuk duhet të keni aftësi të avancuara të kodimit për ta përdorur këtë mjet. Nëse nuk keni mësuar Python, C ++, BeautifulSoup dhe Ruby, mund të përfitoni nga Web Data Extractor dhe të shijoni karakteristikat e tij themelore dhe të avancuara. Ky mjet jo vetëm që do të grumbullojë të dhënat për ju, por do ta organizojë atë në bazë të fjalëve të shkurtra të bishtit dhe bishtit të gjatë. Plus, ai automatikisht publikon përmbajtjen tuaj të internetit dhe rregullon të gjitha gabimet e vogla në të dhënat tuaja, duke kursyer kohën dhe energjinë.

Web Data Extractor validates adresat e emailit për ju, duke ju dhënë një listë të plotë të klientëve tuaj në një formë të organizuar. Përveç kësaj, ky shërbim mbron kundër spamit dhe parandalon hakerët dhe spammlerët nga qasja në përmbajtjen tuaj të uebit Source .

December 22, 2017