Back to Question Center
0

Cilat vegla software mund të përshtaten në mënyrën më të mirë të Amazon Search Engine Optimization?

1 answers:

Para gjë tjetër, gjëja më sfiduese në Amazon është se ju duhet të kuptoni nevojat reale, kërkesat dhe synimet e klientëve tuaj potencialë në mënyrë që ata gradualisht të konvertohen në blerësit e vërtetë duke bërë blerje të përsëritura me ju dhe askënd tjetër. Por kjo nuk është aspak një detyrë e lehtë, kryesisht sepse çdo sipërmarrës online dhe madje edhe shitësi i madh në Amazon tashmë ka shumë gjëra për të bërë dhe shumë çështje me rëndësi aktuale që duhet trajtuar më së pari dhe më kryesorja. Por për fat të mirë ka shumë mjete të mira në treg për ju që të ndihmoni me Amazon Search Engine Optimization. Por para se t'ju tregojmë një sërë veglat e mia të paraqitura dhe kornizat e dobishme në internet, le të ballafaqohemi me atë - Amazon Search Engine Optimization po rrotullohet kryesisht rreth fjalëve kyçe të objektivit kryesor, po ashtu si vendosjen e tyre të duhur përmes seksioneve kryesore të listës suaj të produktit. Kjo është arsyeja pse më poshtë do të përqendrohem kryesisht në Amazon Search Engine Optimization për fjalë kyçe dhe frazat e kërkimeve gjatë bishtit, mbështetur me disa mjete mjaft të mira për t'i bërë gjërat shumë më të lehtë (të paktën ato që lidhen me hulumtime të thella konkurruese fjalësh - seriozisht, ajo mund të trajtohet thjesht dhe në lehtësi - natyrisht, duke pasur parasysh se ju jeni ndihmuar me ndihmën e duhur në internet).

Amazon Search Engine Optimization për Fjalë kyçe

1. Fjalë Merchant - është ndër mjetet më të njohura të Amazon Search Engine Optimization, veçanërisht kur bëhet fjalë për një hulumtim të vërtetë fjalëshkurtëror të synuar në kombinime kërkimi shumë konkurrues dhe potencialisht fitues gjatë bishtit. Dhe është me të vërtetë e lehtë për të gjeneruar tonin e frazave fjalësh premtuese specifike për kategorinë e produktit tuaj ose një artikull të veçantë që keni në shitje atje. Kjo do të thotë që fjalët tregtare mund të bëhen zgjidhja ideale për ata shitës rishtar që kanë nevojë për pikën e duhur fillestare me Amazon Search Engine Optimization për fjalë kyçe të drejtë.

2. Keyword Dominator - është një tjetër mjet i mirë për ju që të përdorni brenda strategjisë tuaj gjithëpërfshirëse në Amazon Search Engine Optimization. Megjithëse aksesi i jetës në këtë mjet të tërë është i ngarkuar për rreth 50 dollarë, mbi pesëmbëdhjetë mijë përdorues të përhershëm kanë rikonfirmuar gamën e saj të gjerë të përfitimeve unike. Ndër të tjerat, vegla Keyword Dominator ka tre mjete të ndryshme inbuilt që mund t'ju shërbejnë në mënyrën e vet. Vetëm të provoni me veglën e vet të vetë-plotësimit të Google (kostum falas të përshtatur në mënyrë specifike për të identifikuar të gjitha kombinimet e mundshme të fjalëve që lidhen me kategorinë tuaj të tregut / të produktit - të tërhequr drejtpërsëdrejti nga SERP-et e Google), YouTube Keyword Tool që do të jetë jashtëzakonisht e dobishme për ata pronarë biznesi që rrënojnë një profil përkrahës ose kanal marketingu në faqen e internetit të dytë të vizituar në botë), si dhe Amazon Keyword Tool (ju jep një qasje të drejtpërdrejtë në një bazë të dhënash të gjërë fjalësh që mbulon miliona kërkime të produkteve aktive të kërkuara nga blerësit e drejtpërdrejtë që bëjnë blerje të përditshme në tregun e Amazon online) Source .

December 22, 2017