Back to Question Center
0

Grumbullimi i të dhënave nga Rezultatet e Google - Eksperti i Semalt

1 answers:

Shumë webmasters, programuesit dhe zhvilluesit e Google për të marrë informacion të dobishëm. Ata nxjerrin faqet e dëshiruara të uebit dhe eksportojnë të dhëna në formatet CSV dhe JSON. Disa mjete të scraping janë futur në muajt e fundit, por ato më të famshme janë përmendur më poshtë.

1. import. io:

Është një shërbim i dobishëm për të mbushur me mijëra lidhje brenda vetëm dhjetë minutave. Me Import. Unë mund të ndërtoni të dhënat tuaja dhe të eksportoni të dhëna në skedarët CSV dhe JSON. Ky mjet nuk ju nevojitet për të shkruar ndonjë kod dhe ka 1000 + API për të kryer detyrën e tij. Ajo është më e njohur për teknologjinë e saj të mësimit të makinës dhe nxjerr të dhëna sipas dëshirës suaj. Ky aplikacion i lirë është aktualisht i disponueshëm për përdoruesit e Mac OS X, Windows dhe Linux. import. io nuk është vetëm një kruajtës i uebit por edhe një nxjerrës dhe servil i të dhënave.

2. Webhose. io:

Me Webhose. Unë mund të hyni drejtpërdrejt në të dhëna në kohë reale dhe të zvarritem mijëra lidhje në Google për disa minuta. Webhose është më i njohur për teknologjinë e saj të mësimit të makinës dhe mund të transformojë të dhënat tuaja në më shumë se 120 gjuhë. Gjithashtu, kursen rezultatet në formate si JSON, RSS dhe XML. , Programuesit dhe biznesmenët përdorin Webhose. io për të kapur lajmeve të ndryshme të lajmeve dhe portalet e udhëtimit dhe për të shkarkuar të dhënat direkt në disqet e tyre të ngurta.

3. CloudScrape:

CloudScrape, i njohur edhe si Dexi. io, është një shërbim gjithëpërfshirës që përdoret për të mbushur Google në pak minuta. Ai është i përshtatshëm për ndërmarrjet dhe kryesisht synon faqet e internetit dinamike. Spammerët e përdorin këtë shërbim për të kopjuar përmbajtjen në ueb të vendeve të ndryshme. Ai siguron një redaktues të bazuar në shfletues dhe përdor bots për të zvarritur faqet tuaja të internetit dhe për të nxjerrë informacion në kohë reale. Ju mund t'i ruani lehtësisht të dhënat e nxjerra në Google Drive ose Box. neto ose merrni atë të eksportuar si JSON dhe CSV.

4. Scrapinghub:

Nëse jeni duke kërkuar të kapni 1,000 lidhje të Google në pesë deri në dhjetë minuta, Scrapinghub është mjeti i duhur për ju. Është një nxjerrëse e të dhënave me bazë cloud dhe program i përmbajtjes së përmbajtjes me shumë karakteristika dhe prona. Scrapinghub është përdorur kryesisht nga hakerat për të marrë përmbajtje të vlefshme të uebit dhe ka një rotacion të zgjuar proxy për të bërë punën tuaj të bërë të përshtatshme.

5. Visual Scraper:

Me Visual Scraper, ju lehtë mund të synuar dhe hall më shumë se dy mijë lidhje Google në një sekondë. Është një nga programet më të mahnitshme dhe më të famshme të skrapimit të internetit dhe programeve të nxjerrjes së të dhënave. Të dhënat mund të eksportohen në formate të tilla si SQL, JSON, XML dhe CSV. Ju lehtë mund të mbledhni, të monitoroni dhe të ekstraktoni përmbajtjen e uebit me ndërfaqen e saj të thjeshtë dhe të klikueshme. Për të siguruar mbrojtjen e përdoruesve të saj, Google ka zbatuar një numër strategjish dhe ju kërkon të futni captcha në një bazë të rregullt. Do të thotë nëse dërgoni njëzet kërkesa në motorët e kërkimit, disa prej tyre do të refuzohen menjëherë nëse captcha nuk është futur siç duhet. Google ka për qëllim që të parandalojë përdoruesit nga grumbullimi i lidhjeve të motorëve të kërkimit, por mjetet e mësipërme përdoren gjerësisht për nxjerrjen e të dhënave nga faqet e internetit dhe bloget Source .

December 22, 2017