Back to Question Center
0

A është e arsyeshme që të punësojë një konsulent të Amazon shitjes?

1 answers:

Tregtarët online të cilët kanë një përvojë në biznesin e tregtisë elektronike shpesh përballen me probleme kur nisjen e produkteve në Amazon. Siç e dini, teoria është e ndryshme nga praktika. Kjo është arsyeja pse zakonisht nuk është e mjaftueshme për të studiuar teorinë nga udhëzimet dhe tutorët e Amazon. Keni nevojë për dikë që e di se si funksionon sistemi i renditjes Amazon me eksperiencën e dorës së parë. Kjo është arsyeja pse është e arsyeshme të kërkohet një konsulencë ekspertësh.

  • shitësit nuk duan të lënë paratë e tyre në tavolinë për shkak të përqindjes së ulët të trafikut që vjen në tregun e tyre listë;
  • tregtarët nuk kanë prani ekzistuese në Amazon dhe duan të bëjnë produktet e tyre të dukshme për klientët e mundshëm;
  • nëse ekzistojnë tashmë në produktet Amazon janë duke u shitur nga kompani të tjera dhe Rishites;
  • kur tregtarët kuptojnë se nuk po kryejnë po aq sa mund të jenë.

Të gjitha këto çështje mund të zgjidhen. Sidoqoftë, duhet të kaloni ca kohë për të studiuar dhe analizuar renditjen tuaj në Amazon. Pastaj ju duhet të ndërtoni një fushatë marketingu hap pas hapi, duke zbatuar mjete të shumta dhe truket optimizuese. Ajo kërkon disa njohuri dhe përvojë të specializuar.

Ka pro dhe kundër të ndryshme për menaxhimin e kanalit tuaj Amazon. Sidoqoftë, të gjithë ata vijnë në të njëjtat parime të biznesit - kohë dhe para. Ju duhet të shpenzoni më shumë kohë për të ndërtuar një fushatë marketingu në tuaj. Pastaj mendoni se sa para mund të bëni me një listë të mirë optimizuar të Amazon. Megjithatë, ende, duhet të llogarisni sa para mund të humbni për shkak të kohës që po hedhni duke zbatuar të gjitha strategjitë e optimizimit në biznesin tuaj në Amazon. Nuk ka terren ndërmjet kohës dhe parave kur bëhet fjalë për zhvillimin e biznesit. Kjo është arsyeja pse shumica e bizneseve vendosin të mbështeten në konsulentët profesionalë të Amazon për të kursyer kohën dhe paratë e tyre.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë arsyet kryesore pse është më mirë të bashkëpunojmë me konsulentin e shitjeve të Amazon, sesa të menaxhojmë biznesin tuaj në vetvete.

Duke bashkëpunuar me ekspertin e shitjeve të Amazon, ju mund të kaloni kurbën e të mësuarit

Ka procese të shumta, shabllone dhe qasje individuale që ekipet e këshillimit profesional përdorin për të ndihmuar klientët të nisin dhe të zgjedhin produktet e tyre në Amazon. Shumica e këtyre procedurave nuk janë diskutuar paraprakisht. Pra, nuk do të keni mundësi të gjeni ndonjë informacion në lidhje me të në internet. Shumë nga këto metoda janë bërë vetëm një herë gjatë procesit të optimizimit, ose në një rast kur diçka shkon keq. Ju nuk keni nevojë të hyni në detajet e secilës qasje, pasi gjithçka do të bëhet për ju. Konsulentët e shitjes suaj do të menaxhojnë të gjitha dreka dhe do të troubleshoot çdo problem ekzistues të tilla si pika e lartë, problemet e konsumatorëve, përmbushja, dhe kështu me radhë. Ata do të përfitojnë nga të gjitha mundësitë e mundshme dhe do të zgjidhin problemet në buzë.

Tregtarët që menaxhojnë llogaritë e Amazon nga e tyre, zakonisht nuk kanë kohë për kërkime dhe zhvillimin e biznesit ashtu siç janë. duke u angazhuar në të gjitha aktivitetet e përditshme rutinore si trajtimi i dërgesave, shërbimet e mbështetjes së klientëve dhe menaxhimi i pronave të markave të tjera. Pra, mund të jetë sfiduese të qëndroni të azhurnuar me të gjitha risitë në treg dhe zhvillimet e industrisë. Pra, keni nevojë për një person i cili vazhdimisht monitoron tregun e Amazon dhe i njeh të gjitha veçoritë e algoritmit të kërkimit dhe PPC, aftësitë e platformës dhe kështu me radhë. Konsulenti Amazon i shitjes do t'ju ndihmojë të rregulloni biznesin tuaj në të gjitha këto risive të biznesit ecommerce dhe të mbroni biznesin tuaj nga çdo humbje dhe pika të rangut. Për më tepër, eksperti i Amazon mund të identifikojë se si këto ndryshime mund të ndihmojnë biznesin tuaj. Eksperti i shitjeve në Amazon do t'ju ndihmojë të trajtoni llogarinë tuaj të biznesit në Amazon dhe ju jep kohë për t'u përqëndruar në aspektet kryesore të biznesit dhe çështjet e prodhimit

Shumica e bizneseve, sidomos ato të mëdha, përdorin Amazon si një treg shtesë për shitjen e sendeve të tyre. Pra, ata më shumë përqëndrohen në çështjet e prodhimit dhe tregjet primare si burimi i vet web ose dyqani i jashtëm. Është e vështirë për të menaxhuar dhe zhvilluar shumë kanale të ndryshme të shitjes, shpërndarjes dhe marketingut të gjitha në të njëjtën kohë. Megjithatë, duhet të keni kuptuar se drejtimi i një biznesi në Amazon kërkon kohë dhe investime, nganjëherë edhe më shumë sesa duhet të investoni kur drejtoni biznesin tuaj jashtë linje.

Kompanitë e suksesshme kurrë nuk pushojnë në dafina kur është fjala për zhvillimin e biznesit. Gjithmonë ka disa veçori të reja për të provuar, disa përmirësime të reja për të zbatuar, disa versione të reja për të nisur, dhe trendet që duhen marrë parasysh. Bizneset e suksesshme nuk mund të ndalen as për një çast sepse mund të çojnë në humbjen e parave. Ata janë gjithmonë në rrugë për të gjetur qasje të reja për të ulur kostot dhe për të rritur fitimet. Zhvillimi i biznesit është mënyra më efektive për të ulur kostot dhe për të synuar më shumë klientë potencialë. Pra, tregtarët largpamës duhet të ndajnë kohën dhe burimet e tyre me mençuri. Ju duhet të kushtoni më shumë kohë në biznesin strategjik dhe zhvillimin e produktit sesa në produktin që ushqen mundje dhe leximin e strategjive më të fundit të Amazon. Duke përdorur shërbimet profesionale të shitjeve të Amazon, mund të përqendroheni në gjërat primare dhe thelbësore, ndërsa aspektet tjera do të menaxhohen nga profesionistët. Mendimet e fundit

Për të përmbledhur, gjithçka që kam përmendur më lart, mund të them se është e arsyeshme dhe me kosto efektive të marrësh me qira shitjet Amazon konsulent, veçanërisht nëse ju shitni me pakicë produktet tuaja në disa tregje. Nëse do të përmirësoni listën tuaj në Amazon ose do të përshtatni fushatën reklamuese "pay-per-click", do të merrni më shumë duke bashkëpunuar me profesionistë me përvojë, sesa duke bërë vetë. Për më tepër, ju do të jeni në gjendje të krijoni kohë për zhvillimin dhe përmirësimin e biznesit tuaj Source .

December 22, 2017