Back to Question Center
0

Cilat janë faktorët kryesorë të marrë në konsideratë nga algoritmi i rangimit Amazon?

1 answers:

Nëse po drejton biznesin tuaj në ecommerce në Amazon, duhet të jeni tashmë të njohur me konceptin origjinal të Search Engine Optimization (SEO). Kjo mund të duket si një jo-brainer, por çdo motor kërkimi i madh (si vetë Google, si Yahoo, Bing, etj. ) ka algoritmin e vet të rangut. Megjithatë, shumë sipërmarrës online që shesin atje ende nuk janë në dijeni të ekzistencës së algoritmit të rangimit në Amazon. Kjo është arsyeja pse më poshtë po ju tregoj faktorët kryesorë që algoritmi i rangimit Amazon po bast, i mbështetur me elementët kryesorë të optimizimit të listës së produktit tuaj sipas seksioneve. Në këtë mënyrë, do të kuptoni se si të krijoni një përmbajtje cilësore për faqen tuaj të produktit. Në fund të fundit, për të gjetur ofertat e produkteve tuaja në krye të kërkimit të Amazon, të listuara në mesin e artikujve më të shitur. Faktorët në SEO faqe për algoritmin e rangimit në Amazon

Këtu janë faktorët themelorë që gjenden në faqen tuaj të produktit që përcaktojnë renditjen tuaj të kërkimit në Amazon. Njohja e të gjithë atyre do t'ju ndihmojë të kuptoni saktësisht se çfarë duhet të bëhet me optimizimin e listës së produktit tuaj për performancën maksimale të shitjes dhe dukshmërinë tuaj në internet të përmirësuar në një shkallë definitivisht të re. Titulli i produktit

Titulli i produktit tuaj është seksioni i parë i faqes tuaj të produktit Amazon i cili mbart rëndësinë parësore për SEO atje. Shumë si në rastin e motorëve të kërkimit standard, algoritmi i renditjes Amazon ndikohet shumë nga etiketa kryesore e titullit. Në këtë mënyrë, ju keni deri në 500 shkronja në dispozicionin tuaj për të përdorur fjalë kyçe më të mirë me fokus pikërisht dhe kombinime kryesore kërkimi gjatë bishtit për ekspozimin maksimal ndaj kërkimit në internet atje.

Bullet Points

Është seksioni tjetër i faqes tuaj të produktit që gjendet poshtë titullit të produktit. Megjithëse nuk ka dëshmi zyrtare për të vërtetuar këtë fakt, por pikat e plumbit potencialisht mund të kenë një efekt të madh drejt përparimit tuaj të konvertimit. Duke shërbyer si një përmbledhje e pastër dhe e qartë e produktit tuaj, pikat e plumbit janë gjithashtu një vend i mrekullueshëm për të inkorporuar disa fjalë kyçe të synuara kryesore që zotërojnë artikullin tuaj në shitje nga anët e saj më të mira.

Product Description

Seksioni i fundit i faqes Amazon tuaj të dukshme për vizitorin është përshkrimi juaj i produktit. Në fakt, është një version më i zgjeruar i listës së plumbave. Për më tepër - sipas algoritmit të rangimit në Amazon, kjo pjesë është teknikisht e panevojshme, të paktën për qëllime të përvojës së përdoruesit të drejtpërdrejtë. Megjithatë, duke pasur një përshkrim të plotë të produktit është ende shumë i rëndësishëm. Sigurisht, nëse doni të renditni mirë në Amazon.

Backend Keywords

Ky seksion i fjalëve kyçe të mbështetjes dhe termave të kërkimit nuk është në të vërtetë e dukshme për vizitorët tuaj. Por ky seksion ka për qëllim të mbajë pjesën tjetër të fjalë kyçeve relevante - vetëm për qëllime të rangimit. Në këtë mënyrë, mos harroni se fjalë kyçe të backend Amazon është vendi më i mirë për të vënë të gjitha fjalë kyçe të synuara të cilat ende nuk ishin vendosur në titullin e produktit ose në përshkrimin e produktit. Ju do të keni një mundësi të arsyeshme për t'u rikthyer në një kohë dhe të bëni një rishikim në mënyrë që një pjesë e fjalë kyçe më të përshtatshme të mbështetjes të zëvendësojnë me sukses ato më pak performuese në titullin tuaj të produktit, përshkrimin ose listën e pikave të plumbave Source .


December 22, 2017