Back to Question Center
0

Zgjerimet e skrapimit të uebit për programuesit nga asgjëja

1 answers:

Nëse keni faqe interneti me Python, shanset janë që keni provuar tashmë httplib dhe urllib kërkon. Selenium është një kornizë gjithëpërfshirëse Python që përdor bots për të kapur faqe të ndryshme të internetit. Të gjitha këto shërbime nuk japin rezultate të besueshme; kështu, duhet të provoni zgjerimet e mëposhtme për të bërë punën tuaj të kryer:

1. Të dhënat e skraperit:

Është një zgjerim popullor i Chrome; Të dhënat e kapësit grumbullojnë të dhëna nga të dyja faqet bazë dhe të avancuara të uebit. Programuesit dhe koduesit mund të synojnë një numër të madh vendesh dinamike, uebfaqe të mediave sociale, portaleve të udhëtimit dhe mediave të lajmeve. Të dhënat grumbullohen dhe skrapohen sipas udhëzimeve tuaja dhe rezultatet janë ruajtur në formatet CSV, JSON dhe XLS. Gjithashtu mund të shkarkoni një faqe të pjesshme ose të tërë në formën e listave ose tabelave. Të dhënat e gërmuesit nuk janë vetëm të përshtatshme për programuesit, por edhe të mira për programuesit, studentët, përkthyesit e pavarur dhe dijetarët. Ajo kryen një numër të detyrave të grisjes në të njëjtën kohë dhe kursen kohën dhe energjinë.

2. Rrëmbyesi i uebit:

Është një tjetër zgjerim i Chrome; Web Scraper ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur dhe na lejon të krijojmë sitemaps të përshtatshme. Me këtë shtrirje, mund të lundroni nëpër faqe të ndryshme të internetit dhe të mbushni një faqe të tërë ose të pjesshme. Web Scraper vjen si në versionet e lira dhe të paguara dhe është i përshtatshëm për programuesit, webmasters dhe startups. Duhen vetëm disa sekonda që të grumbullojnë të dhënat tuaja dhe ta shkarkojnë atë në hard driveun tuaj.

3. Skraper:

Ky është një nga shtesat më të njohura të Firefox-it; Karkalec është një skrap i besueshëm dhe i fuqishëm i ekranit dhe shërbimi i shfrytëzimit të të dhënave. Ajo ka një ndërfaqe të lehtë për përdorim dhe nxjerr të dhëna nga tabela dhe lista në internet. Të dhënat pastaj konvertohen në formate të lexueshme dhe të shkallëzueshme. Ky shërbim është i përshtatshëm për programuesit dhe ekstraktet e përmbajtjes së uebit duke përdorur XPath dhe JQuery. Ne mund t'i kopjojmë ose t'i eksportojmë të dhënat në skedarët e Google Docs, XSL dhe JSON. Ndërfaqja dhe tiparet e kruajtësit janë të ngjashme me Importin. io.

4. Octoparse:

Është një zgjerim i Chrome dhe një nga skrapet më të fuqishme në internet . Ai merret si me faqet statike ashtu edhe me ato dinamike me cookie, JavaScript, përcjellëse dhe AJAX. Octoparse ka pretenduar të ketë më shumë se dy milionë faqe web deri më tani. Ju mund të krijoni detyra të shumta, dhe Octoparse do t'i trajtojë të gjithë njëkohësisht, duke kursyer kohën dhe energjinë. Të gjitha informatat janë të dukshme në internet; gjithashtu mund të shkarkoni skedarët e dëshiruar në hard drive tuaj me disa klikime.

5. ParseHub:

Është i përshtatshëm për ndërmarrjet dhe programuesit; Parsehub nuk është vetëm një zgjerim i Firefox-it, por edhe një mjet i madh për grumbullimin dhe zvarritjen e internetit. ParseHub përdor teknologjinë AJAX dhe kryen faqet me përcjelljet dhe cookies. Ajo mund të lexojë dhe të transformojë dokumente të ndryshme të internetit në informata relevante brenda pak minutash. Sapo të shkarkohet dhe aktivizohet, ParseHub mund të kryejë të dhëna të shumëfishta për grumbullimin e të dhënave në të njëjtën kohë. Aplikacioni i tij desktop është i përshtatshëm për përdoruesit e Mac OS X, Linux dhe Windows. Versioni i tij i lirë merr përsipër deri në pesëmbëdhjetë projekte të skrapimit dhe plani i paguar na lejon të marrim më shumë se 50 projekte në të njëjtën kohë Source .

December 22, 2017