Back to Question Center
0

Si të optimizoni listën e produktit në Amazon me titull dhe pika plumbash?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet që për të maksimizuar shitjet e përgjithshme të produktit tuaj në Amazon, ju duhet të jepni një nxitje për të gjithë klientët potencialë që ju vizitojnë. Në fund të fundit, për të përmirësuar shkallën e konvertimit në listën tuaj të produktit dhe për të zbuluar potencialin tuaj më të mirë për gjenerimin e të ardhurave. Por si ta bëni shumicën e artikujve tuaj në shitje shfaqen në mesin e rezultateve më të rëndësishme të kërkimit në atë treg të mbushur me njerëz? Unë besoj se çelësi i suksesit tuaj komercial atje qëndron në optimizimin e listimit të produktit tuaj. Dhe pjesa kryesore e optimizimit të listës së produktit tuaj në Amazon gjendet direkt në titullin tuaj të produktit, përshkrimin dhe listën e pikave të plumbave. Marrë në përgjithësi, ju duhet të keni gjithçka në vend me fjalë kyçe të synuara kryesore dhe frazat e kërkimeve gjatë bishtit, në mënyrë që lista juaj e produktit në Amazon të ketë shanse më të mira për tu shfaqur në krye të SERP-ve. Le të shohim se si mund ta bëni këtë.

Krijimi i një faqe produkti në Amazon

Idealisht, ju duhet të jepni një përshkrim të saktë dhe konciz për artikullin tuaj në shitje në mënyrë që më shumë klientë potencialë të marrin vendimin e tyre përfundimtar për të bërë një blerje me ju. Edhe një herë, gjëja është se detyra juaj kryesore këtu është të jesh sa më saktë dhe konciz që të jetë e mundur - vetëm për shkak se konsumatorët duan të shohin pikërisht atë që do të blejnë.

Pra, këtu janë komponentët kryesorë të faqes së produktit standard në Amazon:

 • .
 • Lista e pesë plumbave që përmbajnë karakteristikat më të rëndësishme të produktit / përfitimet.
 • Përshkrimi i produktit që mbulon karakteristikat kryesore të produktit, të shoqëruar me elementet e përdorimit / mirëmbajtjes së përditshme (në të vërtetë, është një version më i zgjeruar i pikave tuaja të plumbit).
 • Imazhet e produktit, që përfaqësojnë në detaje se çfarë saktësisht do të ketë çdo klient me atë produkt

Si të optimizoni titullin e produktit në Amazon

Këtu janë kërkesat kryesore për optimizimin e titullit të produktit për fjalët kryesore të synuara në Amazon:

 • Çdo titull produkti ka një limit prej 200 karakterësh për të mbuluar specifikimet kryesore të produktit.
 • Letra e parë e secilës fjalë duhet të kapitalizohet.
 • Të gjithë numrat kanë për qëllim të shkruhen në numra.
 • Ampersands duhet të shkruhet gjithashtu.
 • Ngjyra / madhësia e produktit nuk është e dëshirueshme që të gjendet atje, përveç nëse ato janë detaje me të vërtetë relevante.
 • Mos përfshini çmimin e produktit, sasinë e disponueshme, çfarëdo informacioni të shitësit, mesazhet promovuese ose ndonjë koment tjetër sugjestiv (si "shitësi më i mirë", "shitje e nxehtë", "marrëveshje e mirë" etj.). Këtu janë disa nga praktikat më të mira për të optimizuar listën tuaj të pikave të plumbit në mënyrën e duhur:

 • Lista "ideale" e pikave të plumbave duhet të përbëhet nga pesë deklarata primare që tregojnë qartë tiparet më të rëndësishme të produktit që duhet të merren parasysh nga konsumatori, si karakteristikat specifike të produktit, përmasat, informacion mbi garancinë, etj.
 • Çdo fillim plumbash duhet të kapitalizohet.
 • Frazat individuale brenda çdo plumbi rekomandohen të ndahen me pikëpresje.
 • Mos harroni të qartë të gjitha matjet pika.
 • Ashtu si me titullin e produktit, mos përfshini këtu të dhënat e mëposhtme: informacion promovues, çmimi, kompania, transportuesi ose shitësi-dhe jeni gati Source .
December 22, 2017