Back to Question Center
0

Cilat janë mjetet më të mira të shitjes Amazon që përdorin profesionistët?

1 answers:

Të gjithë shitësit e suksesshëm të Amazon përdorin sferën e kërkimit shkencor dhe mjeteve analitike për të zhvilluar fushatën e tyre të optimizimit dhe për të çuar shitjet në një listë produktesh. Amazon kujdeset për fitimin tuaj dhe ju ofron disa mjete themelore për menaxhimin e produkteve dhe rendit tuaj. Megjithatë, këto programe Amazon nuk mund të jenë të dobishme për ju në shumicën e rasteve. Kjo është arsyeja pse është e arsyeshme të përdorësh veglat e shitësve të palës së tretë të Amazon për të tërhequr më shumë klientë potencialë dhe për të rritur të ardhurat.

Veglat e shitësit Amazon mund të plotësojnë të gjitha nevojat e biznesit tuaj, duke filluar me hulumtimin e termave të kërkimit të gjenerimit të trafikut dhe duke përfunduar me ruajtjen e çmimit të blerjes së kutive. Pra, gjithçka që ju nevojitet është të kuptoni të gjitha mundësitë tuaja dhe të gjeni kombinimin e duhur të mjeteve për të menaxhuar me efikasitet operacionin e e-tregtisë në Amazon.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa mjete Amazon shitës të cilat janë të dizajnuara për të tërhequr më shumë trafik të konvertuar në listën tuaj në Amazon dhe për të përzënë shitjet më të larta në Amazon.

  • Mjetet për ata që duan të marrin pagesa të shpejta në Amazon

Sipas Amazon Furnizuesi Qendrore dhe Shitjet Qendrore, tregtarët mund të marrin pagesat e tyre jo shpesh se dy herë në muaj. Nëse doni të përshpejtoni këtë proces (pa dyshim që ju dëshironi), ju duhet të zbatoni një nga mjetet e pagimit. Ata shërbejnë për të ndihmuar shitësit Amazon të paguhen shumë më shpejt se dy herë në muaj. Duke përdorur këto mjete, ju mund të merrni paratë tuaja në baza ditore. Ky lloj i shërbimit njihet zakonisht si faktor. Mjetet më të shpejta të pagimit paguajnë çdo ditë Amazon shitësit në bazë të totalit të shitjeve të tyre. Këto mjete mbledhin fonde direkt nga Amazon për orarin e rregullt të pagimit. Implementimi i mjeteve të tilla, ju do të jeni në gjendje të rritni biznesin tuaj më të shpejtë për shkak të qasjes së menjëhershme në paratë tuaja kurdo që ju nevojitet. Kjo do t'ju japë një mundësi të ndiheni të pavarur nga Amazon dhe të investoni në zhvillimin e biznesit tuaj. Për më tepër, do të jeni në gjendje të kontrolloni rrjedhën tuaj të parasë për të paguar faturat në orarin tuaj, jo në Amazon.

Një mjet i pagimit të cilësisë që do t'i përshtatet përsosmërisht nevojave të biznesit tuaj në Amazon është Payability. Ky mjet siguron pagesa të përditshme për shitësit e të gjitha madhësive. Çmimi fillestar në muaj është 2% e shitjeve në Amazon.

  • Tools për ata që kanë nevojë për të kryer kërkimin e fjalës dhe produktit

Nëse jeni duke kërkuar për mundësitë e produktit në Amazon, mjete do të shërbejnë më mirë për ju. Duke përdorur mjete të tilla, do të mund të stërvitësh në të dhënat e kërkimit të Amazon për të përcaktuar se cilat terma kërkimi përdorin blerësit për të gjetur produktet e tua. Ju do të jeni në gjendje të kontrolloni vëllimin e kërkimit të secilës fjalen e përzgjedhur ose fraza kyçe. Ju gjithashtu mund të përdorni llogaritësit e fitimit për të përcaktuar kostot e përgjithshme dhe potencialin e përfitimit për secilin afat të kërkimit në Amazon.

Për të gjetur terma dhe produkte përkatëse të kërkimit që do t'ju sjellin një të ardhur të konsiderueshme në Amazon, duhet të kryeni një fushatë masive kërkimore në fund të fushatës tuaj optimizuese në Amazon. Termat e kërkimit të volumit të lartë do t'ju ndihmojnë të krijoni listën e produktit Amazon SEO dhe të fitoni më shumë shitje në Amazon. Shumica e softuerëve të kërkimit profesional të fjalës mund t'ju japin me të dhëna konkurruese analitike, duke dhënë një paraqitje të shkruar të edukuar në renditjen dhe fitimin e tyre.

Ekzistojnë një numër i madh fjalësh fjalësh në Amazon dhe kërkimi i produktit në internet. Ju duhet të kontrolloni më të mirën e tyre dhe të gjeni më të përshtatshmet për biznesin tuaj. Fushëveprimi është një mjet i cilësisë së Amazon kërkimore që shërben për të zbuluar terma dhe produkte praktike të Amazon kërkimeve. Ndihmon për të zbuluar termat e kërkimit të shitjeve dhe artikujt e vlefshëm me zgjerimin e Google Chrome. Fushëveprimi tregon termat më të lartë të kërkimit për një produkt që ju ndihmon të dalni në kërkim në Amazon. Një përfitim tjetër është se ju mund të shihni se çfarë po nxit shitjet e konkurrentit tuaj. Duke përdorur mjetin kërkimor të Fushës, do të jeni në gjendje të kuptoni përfitimet tuaja potenciale për artikujt që do të shisni me pakicë

.

Ju mund të merrni çmime, tarifa dhe vlerësime të shitjeve për çdo produkt në Amazon. Të gjitha këto të dhëna nga Fushëveprimi do t'ju ndihmojnë të kufizoni kërkimin tuaj. Ju mund të ekspertitoni të gjitha gjetjet tuaja në një skedar CSV për analiza të mëtejshme.

Çmimi fillestar në muaj është $ 32. 50. Sonar është një mjet i hulumtimit falas i Amazon i cili bazohet në të gjithë kërkuesit në të dhënat reale nga pyetjet aktuale të kërkimit të klientëve. Sonar përdor një algoritëm kompleks për të zbuluar atë që klientët tuaj potencial po kërkojnë në Amazon dhe të mbledhin të gjitha këto të dhëna në bazën e të dhënave të tyre. Krahasuar me mjete të tjera fjalësh, Sonar siguron tregtarët me më shumë mundësi si ASIN lookup i kundërt, kërkim i zgjatur për të gjetur terma kërkimi sinonim, vëllimi i kërkimit Amazon për çdo fjalen dhe shumë funksione të tjera të vlefshme. Vlen të përmendet se Sonar përfshin vetëm ato terma kërkimi për të cilat ASIN është renditur në faqen e parë të rezultateve të kërkimit.

Është shfletues i lirë i Chrome.

Ka mjete shitësish të Amazon që lejojnë tregtarët të menaxhojnë listat e produkteve Amazon dhe inventarin jashtë Shitësit

  • Mjete për ata që kanë nevojë për shërbime të menaxhimit të inventarit Dashuri qendrore. Këto vegla shitës lidhin të dhënat e produktit Amazon në një bazë të dhënash të jashtme. Zbatimi i këtyre mjeteve tregtarët online mund të shtojnë dhe ndryshojnë produktet, përmirësojnë listimin, ndjekin inventarin, rregullojnë çmimet e tyre dhe madje përdorin më shumë funksione. Disa mjete të listës Amazon mund të sinkronizojnë të dhënat e inventarit me kanalet e tjera të shitjeve. Kjo ju jep një mundësi për të shitur të gjitha produktet tuaja nëpër shitore të shumëfishta. Për më tepër, mund të menaxhoni porositë dhe anijet për të gjitha kanalet e shitjes.

    Disa prej këtyre mjeteve të menaxhimit të inventarit sigurojnë një politikë shumë të kuptueshme të çmimeve. Kështu që ata mund të mbështesin klientët për shitjen e shumëkanaleve.

    Këto mjete të shitjes përfshijnë SellerEngine Plus ($ 49. 95) - ofrojnë mjete të plota menaxhuese, JoeLister ($ 29) - shërbejnë si për shitësit Amazon dhe eBay; Vendio ($ 99) - shërbejnë në mënyrë të përkryer për shitësit e Amazon dhe platformat e tjera tregtare; SellBrite ($ 183) - padi për shitësit dhe shitësit me volum të lartë në Amazon dhe tregjet e tjera të njohura Source .

December 22, 2017