Back to Question Center
0

Cili gjenerator fjalesh Amazon duhet të kem për optimizimin e produktit të listës sime?

1 answers:

Para se të vazhdojmë me zgjedhjen e gjeneratorit të drejtpërdrejtë të Amazon për ju që të optimizoni produktin tuaj renditjen më të mirë të mundshme, le të fillojmë me pak të mësuarit. Para së gjithash, le të përballen me atë - nëse doni të rangoheni në mënyrë organike në kërkimet e produktit Amazon, do t'ju duhet ta ktheni faqen tuaj të produktit në një mënyrë më tërheqëse, gjegjësisht në algoritmin e kërkimit të tij A9. Pra, motori kryesor i kërkimit Google dhe Amazon përdor metrika mjaft të ndryshme në mënyrë që të përcaktojë nëse një rezultat i caktuar i kërkimit është një përshtatje shumë e mirë. Ja se si funksionon për secilën prej tyre:

1. Amazon po përdor konverzionet për të përcaktuar saktësisht se vizitorët e faqes tënde të produktit po evoluojnë në blerësit e vërtetë që paguajnë.

2. Google është bast kryesisht në kohën mesatare për vizitë përdoruesi, e kombinuar me një vlerësim relativ të klikimeve përmes vlerësimit.

Duke marrë parasysh dallimet e lartpërmendura, është koha që të hyni në fuqi me fjalë kyçe të synuara kryesore atje. Dhe më poshtë unë do të ju tregoj disa mirënjohës të gjeneratorëve të fjalëve në Amazon, në mënyrë që lista juaj e produkteve të bëhet optimizuar mirë. Në fund të fundit, për të parë veten në mesin e rezultateve më të rëndësishme të kërkimit në atë më shumë se një treg i mbushur me njerëz. Për t'u bërë me të vërtetë efektive me fjalë kyçe kryesore të synuar, merrni parasysh faktorët dhe këto sugjerime praktike:

1. Mendoni jashtë kutisë. Unë do të thotë që ju mund të gjeni një fjalë kyçe të fituar potencialisht ose një kombinim kërkimi të produktit gjatë bishtit - çdo mënyrë një blerës i gjallë mund të kërkojë këtë produkt në shitje.

2. Asnjëherë mos hezitoni të provoni një thesaurus për zbulimin e disa sinonimeve të tjera të mundshme ose duhet të fitoni shprehjet e kërkimit LSI që ndoshta përdor nga përdoruesit e blerjeve në Amazon.

3. Zbuloni më thellë duke përdorur gjeneratorin e fjalëkalimeve të Amazon dhe mjetet e sugjerimeve, siç janë MerchantWords ose Inspektori i Fjalorit - dhe jeni gati.

Ky gjenerator i veçantë i përshtatur i Amazon për fjalën dhe platforma kërkimore mund t'ju ndihmojë të krijoni frazat e kërkimit të produktit gjatë bishtit në shënjestër më të saktë. Në fund të fundit, për të rritur shitjet e përgjithshme neto atje. MerchantWords është bast kryesisht në bazën e të dhënave të tij të gjerë fjalësh që mbulon mbi 170 milion fjalë kyçe të vetme dhe kombinime kërkimi të rëndësishme të përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë në kërkim të produkteve në shitje. Për më tepër - ky mjet gjeneratori i fjalëve në Amazon (platforma online, për të qenë më preciz) mund të bëhet zgjidhja ideale, veçanërisht për shitësit e rishtar, të cilët zakonisht kanë më pak përvojë në kërkimin Optimizimi i motorrit (SEO).

KeywordInspector

KeywordInspector është një mjet i vërtetë i Amazon gjenerator i fjalës që mund t'ju japë sugjerime praktike të vlefshme në mënyrë që të mbeteni konkurrues, madje edhe nën atë konkurrencë të rëndë të tregut të një niveli me të vërtetë të trashë. E vetmja gjë e keqe për këtë platformë online është se pagesa e saj mujore prej rreth 40 dollarë mund të jetë një shpenzim tepër i fuqishëm për disa sipërmarrës të rinj që shesin në Amazon. Sidoqoftë, besoj se ky mjet vlen të provosh në asnjë rrethanë. Kryesisht për shkak të mundësisë së tij të jashtëzakonshme të Kërkimit të Kërkesave në Trend, i cili mund t'ju ndihmojë të qëndroni gjithmonë të azhornuar duke kontrolluar të gjitha kombinimet e reja të fjalëve të reja në baza javore apo edhe ditore Source .

December 22, 2017