Back to Question Center
0

Si mund të zbuloj më të mirën e fjalë kyçe që duhet të fitojnë për Amazon?

1 answers:

Duke vendosur fokusin e duhur dhe duke synuar fjalë kyçe më të mira për Amazon, ndoshta është gjëja më e rëndësishme në të gjithë komercialin. Gjë është se një hulumtim në thellësi fjalësh është pikërisht ajo që ka një ndikim të drejtpërdrejtë ndaj shitjeve tuaja. Thjesht sepse çdo klient potencial mund të klikojë dhe të bëjë një blerje me ju - nëse produkti juaj shfaqet në krye të kërkimit të blerjeve atje. Gjithsesi, kjo do të thotë që do të duhet të kaloni përmes një hulumtimi gjithëpërfshirës të fjalës duke ndërmarrë veprime kryesisht për sa vijon:

Qartë e kuptoni algoritmin e kërkimit A9 të përdorur nga sistemi i renditjes së produkteve Amazon

(

 • Përdorni vëllimin e kërkimit mujor për të përcaktuar dhe renditur termat e kërkimit më të rëndësishëm
 • Analizo dhe mbani hulumtimin e pyetjeve të produkteve të gjatë të bishtit të përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë blerja në internet
 • Përqendrohuni më shumë në gjetjen e vetëm fjalë kyçe unike për Amazon Seller Central (një. k. një.
 • Dhe le të përballet me atë përsëri - në rast se rezultatet e kënaqshme nuk arrijnë të gjenden diku brenda dy ose tre faqeve të para në listën e SERP-ve të Amazon, duhet menjëherë të përshkroni ato që synojnë pikërisht kërkoni pyetje për t'i bërë ato të shërbejnë qëllimi juaj kryesor. Në këtë mënyrë, këtu është një udhëzues i shkurtër hap pas hapi për të menaxhuar fjalë kyçe më të vlefshme për optimizimin e listës së produktit Amazon në mënyrën e duhur.

  Mos skill kohën dhe përpjekjet tuaja për të mësuar karakteristikat / përfitimet e produktit tuaj të synuar për të kuptuar më mirë aspektet kryesore të saj të performancës dhe përdorimit të përditshëm. Mund të duket si një "braktisje", por është një linjë e vërtetë, sepse mungon ndonjë veçori apo edhe detaji më i vogël mund të çojë në eliminimin e një pjese mjaft të matshme të klientëve tuaj të mundshëm. Me fjalë të tjera, vendoseni në këpucët e blerësit dhe mbani afër monitorimin e gjetjeve më të mira të fjalëve të përdorura nga konkurrentët tuaj të kategorive / kategorive.

  Këtu është kur është koha për të në fund të zgjedhë një mjet të mirë kërkimi fjalen ose platformë online të përshtatur në mënyrë specifike për të formuar lista kryesore e fjalëve të tua të synuara për Amazon. Në këtë mënyrë, mos harroni se pyetjet e sugjeruara nga Amazon dhe kombinimet më të mira të kërkimeve janë shumë të dobishme. Dhe sigurohuni që të rendisni prioritet listën tuaj bazuar në vëllimin e kërkimit, nivelin e vlerësuar të konkurrencës dhe blerjen e qëllimit.

  Dhe tani është koha që në fund të hulumtoni listën tuaj kryesore të kontrollit për kushtet e blerjes së gjatë të bishtit për t'i bërë ato edhe më saktësisht të shënjestruara. Mos harroni, sa më i lartë është vëllimi i kërkimit për një fjalë kyçe të caktuar, aq më e vështirë do të jetë që të renditet. Kjo është arsyeja pse të shkosh një trafik më të lartë dhe për këtë arsye një normë të konvertimit potencialisht të rritur, duhet t'i rendisni këto terma kërkimi dhe t'i eliminoni ata me një nivel konkurrence të tepruar. Mbani ofertën më të madhe për fjalë kyçe të gjatë të bishtit - dhe jeni gati Source .

  December 22, 2017