Back to Question Center
0

Semalt: Baza e të dhënave të Scraping Web. Skraper HTML dhe Përfitimet që ofron për Bizneset

1 answers:

Scraper HTML është një mjet që scrapes faqe HTML HTML me lehtësi. Ne e dimë se shumica e faqeve të mëdha janë shkruar duke përdorur HTML. Kjo do të thotë që çdo faqe që mund të shohim është dokumenti i strukturuar. Duke përdorur kruajtësin HTML, mund të marrim të dhëna nga faqe të ndryshme të internetit dhe ta kthejmë atë në një format të lexueshëm dhe të shkallëzuar, si CSV dhe JSON. Është e sigurt të përmendim se kruajtja e HTML është një nga skrapet më të dobishme dhe të mahnitshme dhe mjete për nxjerrjen e të dhënave në rrjet. Përparësitë e saj kryesore janë diskutuar më poshtë.

1. Kursen kohën tonë

Me kruajtësin HTML, mund të nxjerrni lehtësisht informacione nga faqet e internetit dinamike. Ju nuk keni nevojë për ndonjë mjet tjetër për t'u marrë me faqet HTML sepse ky është një program gjithë-në-një për nxjerrjen e të dhënave të lexueshme dhe kuptimplota për ju. Ndryshe nga aplikacionet e tjera të zakonshme të skrapimit, kruajtja e HTML nuk do të marrë shumë kohë. Në vend të kësaj, ajo do të nxjerrë informacione nga faqet dinamike dhe të avancuara të internetit në vetëm disa sekonda. Në të kundërt, shërbimet e tjera të grisjes mund të zgjasin nga shtatë deri në dhjetë ditë dhe të harxhojnë shumë kohë dhe energji.

2. Shpejtësia dhe mbrojtja

Shumica e aplikacioneve të skrapimit të internetit janë më të ngadalta se thirrjet API, dhe disa nuk ofrojnë mbrojtje në internet. Ndryshe nga ato shërbime të nxjerrjes së të dhënave, kruajtja e HTML kryen detyrat e saj me shpejtësi të lartë dhe mund të përpunojë deri në dhjetë mijë faqe në 20 - 30 minuta. Përveç kësaj, ky mjet siguron sigurinë dhe privatësinë tuaj të plotë. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të shqetësoheni për sigurinë e të dhënave tuaja të scraped pasi ajo kurrë nuk do të ndahet me përdoruesit e palëve të treta.

3. Mirëmbajtja dhe saktësia e madhe

Kallëpi i HTML është një nga ato mjete për grumbullimin e të dhënave që sigurojnë mirëmbajtje dhe saktësi të madhe. Do të thotë që të dhënat e nxjerra janë pa gabime dhe nuk përmbajnë fjalë mashtruese. Fatmirësisht, kjo teknologji e rrudhave të uebit nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe siguron rezultate cilësore.

4. Ndihmon që të qëndroni në konkurrencë

Në këtë botë të orientuar nga të dhënat, ne duhet të jemi vigjilentë pasi informacioni i paraqitur në rrjet vazhdon të ndryshojë çdo sekondë të vetme. Nëse duam të marrim të dhënat e duhura, do të duhej të përdorim kruajtësin HTML. Në fakt, ky mjet mund të ndihmojë startups të jetë një hap përpara konkurrentëve të tyre. Me kruajtësin HTML, mund të mbledhni, organizoni, grisni dhe eksportoni informacion të kualitetit të lartë brenda pak minutash. Plus, ky shërbim për grumbullimin e të dhënave na ndihmon të mbajmë një sy në tendencat aktuale të tregut dhe të sigurojmë informacione rreth faqeve të internetit të konkurrentëve tanë. Ajo mund të nxjerrë të dhëna të kuptueshme dhe të lexueshme, pa kompromentuar cilësinë. Kështu, kruajtësja HTML është zgjedhja paraprake e organizatave dhe ndërmarrjeve në të gjithë botën.

5. Marrëveshjet me URL të thyera

Ndonjëherë hasim URL të prishura dhe ende duam të nxjerrim informacionin e tyre. Me kruajtësin HTML, është e lehtë për këdo që të nxjerrë të dhëna nga lidhjet e thyera të internetit, bibliotekat në internet dhe fragmente të XHMTL. Ajo ka zgjerime të ndryshme të tilla si Loofah dhe Sanitize dhe ndihmon në pastrimin e lidhjeve të thyera në çast. Kjo hall mund të nxjerrë të dhëna nga të dy skedarët HTML dhe XML dhe siguron të dhëna të sakta në një kohë të shkurtër Source .

December 22, 2017