Back to Question Center
0

Semalt - Udhëzues Super Si të Ekstraktoni Detajet e Produktit të Amazonit duke përdorur Python

1 answers:

Scraping grupe të mëdha të të dhënave nga faqet e internetit të tilla si Amazon nuk është aq e lehtë. Faqet mund t'ju lejojnë të përdorni vetëm 400 faqe web për kategori. Amazon dhe faqet e tjera të mëdha të tregtisë elektronike përdorin ASIN, një fjalë kyçe e përdorur nga faqet e internetit të tregtisë elektronike për të gjetur numrin e produkteve në një bazë të dhënash.

Në këtë post, do të mësoni se si të krijoni një kruajtës produkti që do të përdoret më vonë për nxjerrjen e përshkrimit të produkteve dhe detajet e çmimeve në Amazon. Për fillestarët, Python është një gjuhë programimi e orientuar nga qëllimi që thekson në lexueshmërinë e shkrimit. Këtu janë disa mënyra se si të përdorni kruajtësin e produktit tuaj.

Monitorimi i produkteve në Amazon

Scraping në internet përdoret gjerësisht në nxjerrjen e grupeve të mëdha të të dhënave nga faqet e internetit të e-commerce. Me një kruajtës produkti, ju mund të gjurmoni lehtë disponueshmërinë e aksioneve, vlerësimet e konsumatorëve dhe ndryshimet në çmime.

Duke analizuar se si produktet janë shitur në Amazon

Ekstraktimi i të dhënave në internet përfshin nxjerrjen e të dhënave të dobishme nga vendet. Për të mbijetuar konkurrencën e ashpër në tregjet financiare, ju duhet të gjurmoni ecurinë e konkurrentëve tuaj. Për disa vitet e fundit, faqet e grisjeve nga vendet e tregtisë elektronike kanë qenë një aktivitet i lodhshëm dhe i rëndë. Falë Python-it, grumbullimi i këtyre faqeve është bërë i lehtë.

Një kruajtës produkti lehtë mund të nxjerrë të dhëna nga Amazon duke theksuar ASIN-in e tyre. Të dhënat e nxjerra përdoren nga tregtarët financiarë për të analizuar se si mallrat janë shitur në Amazon. Scrapers janë përdorur për qëllime të ndryshme. Këtu janë përdorime të tjera të scrapers produktit.

 • Duke analizuar vlerat e produktit Amazon dhe kritikat
 • Analiza e paritetit të normës dhe transparencës
 • Pse Python?

  Python është shumë i rekomanduar kur bëhet fjalë për nxjerrjen dhe analizimin e skedarëve nga faqet dinamike si Amazon. Megjithatë, para se të gërmojmë më thellë se si të marrim të dhëna nga faqet e internetit të tregtisë elektronike, le të shqyrtojmë detajet që mund të nxirren nga këto vende. Këtu është një listë me pika që thekson grupe të të dhënave që mund të merren me një kruajtës produkti.

 • Çmimi i shitjes së produktit
 • Çmimi i shitjes
 • Çmimi fillestar
 • )

  Kërkesat e paketës Python

  Në këtë post, tema qendrore është duke përdorur Python për të shkarkuar dhe analizuar HTML. Marrja e të dhënave tuaja duke përdorur Python është si duke klikuar me të djathtën mbi një element. Është kaq e thjeshtë. Shkarkoni HTML-në nga faqja e internetit e produktit tuaj të preferuar dhe identifikoni të gjithë XPath-in e komponentit të synuar si çmimi dhe përshkrimi i produktit.

  Kodi Python

  A keni emrin e kodit që duhet përdorur? Nëse po, le të shkojmë. Thjesht shkruani emrin e kodit tuaj në komandën tuaj të komandës. Pas marrjes së kodit, modifikoni atë me ASIN tuaj. Një skedar i prodhimit JSON (të dhëna. json) që përbëhet nga të gjitha listat e të dhënave ASIN do të krijohen.

  Politikat dhe kushtet qeverisin faqet e internetit të tregtisë elektronike. Kur të grisni, mos i shkelni planet e internetit për të shmangur listën e zezë. Faqet e e-commerce kufizojnë përdoruesit nga qasja në më shumë se 400 faqe për kategori. Me kruajtësin e produktit Python, ju mund të monitoroni lehtë produktet për vlerësim dhe llogaridhënien e aksioneve Source .

  December 22, 2017