Back to Question Center
0

Semalt: Scrapers në internet. Mënyra më e lehtë për të përdorur softuerin e skrapimit në internet

1 answers:

Një kruajtës i uebit është një program ose softuer i zhvilluar për nxjerrjen e të dhënave nga shumëfishta

faqet e internetit. Meqenëse nxjerrja e të dhënave në internet është bërë një praktikë e zakonshme në mesin e bizneseve, disa faqe ofrojnë scrapers falas të internetit ndërsa tjetra i ofron ato si shërbime që duhet të paguani. Një nga mjetet më të besueshme të scraping web është Web Scraper.

Me një Scraper Web, ju mund të krijoni bazën e të dhënave tuaja të adresave email të kompanive, ose mund të krijoni produktet tuaja ose katalogun e e-dyqaneve. Një nga përfitimet më të mira të ofruara nga ky mjet është se kontaktet e një kompanie mund të shkarkohen në mënyrë anonime nga faqet e internetit të shumta me një shpejtësi mahnitëse dhe me saktësi të lartë! Gjithashtu, përmbajtja e scraped mund të ruhet në formate të ndryshme dhe vende të ndryshme në mënyrë që të mund të përdoret në çdo kohë që ju nevojitet. Këtu janë disa nga tiparet superiore të softuerit.

Gjyqi falas 14-ditore

Web Scraper vjen me një gjyq 14-ditor të lirë. Kjo do të thotë që ju mund ta provoni softuerin falas për dy javë. Pas kësaj, nëse ju pëlqen, ju mund ta blini atë.

Nuk kërkon njohuri programimi

Web Scraper nuk kërkon njohuri për ndonjë gjuhë programimi ose scripts. Të gjithë ju duhet të bëni është disa klikime të miut dhe zgjidhni të dhënat e kërkuara për nxjerrjen.

Ajo mund të trajtojë shfletues të shumta në të njëjtën kohë

Web Scraper mund të kapur të dhëna nga faqet e internetit të shumta në një afat të vetëm, dhe gjithashtu mund të punojë në shfletues të shumëfishtë në të njëjtën kohë. Kjo kursen kohën dhe energjinë tuaj.

Aftësia për nxjerrjen e të dhënave nga faqet e internetit të sigurta

Ky mjet i scraping web ka aftësinë për të nxjerrë të dhëna nëpërmjet serverëve proxy kështu që mund të shkarkojë dhe gris të dhënat nga faqet e internetit shumë të sigurta me përdorimi i serverëve proxy. Kjo veçori është e dobishme për bizneset që grumbullojnë të dhëna nga faqet e internetit të sigurta, si LinkedIn dhe Facebook.

Mund të transformojë të dhënat e skrapuara në disa formate

Eksporton të dhëna në forma të ndryshme. Mund të eksportojë të dhënat e skrapuara në formatet TXT, XML dhe CSV në varësi të udhëzimeve të një përdoruesi. Në fakt, mund të transformojë të njëjtat të dhëna në tre formate të ndryshme.

Ofron një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur

Mjeti ofron një ndërfaqe të kuptueshme dhe të lehtë për t'u përdorur, kështu që nuk keni nevojë për ndonjë njohuri teknike për t'u përdorur ajo. Ju gjithashtu nuk keni nevojë për mësime ose video demonstrim për ta përdorur atë.

Çmimi konkurrues

Për shkak të karakteristikave të tij superiore, mund të mendoni se kushton një pasuri. Megjithatë, ai vjen me një çmim të arsyeshëm.

Në dispozicion në dy versione

Ka dy versione të Web Scraper. Versioni i parë lejon krahasimin e ofertave dhe produkteve të konkurrentëve. Versioni i dytë ka për qëllim nxjerrjen e kontakteve. Ju mund të zgjidhni versionin që është i përshtatshëm për biznesin tuaj. Megjithatë, nuk është e pazakontë për një biznes të vetëm për të blerë të dy versionet. Ju gjithashtu mund të bëni të njëjtën gjë për të marrë rezultate më të mira.

Në përfundim, pasi nuk keni asgjë për të humbur, pse të mos provoni versionin e gjyqit prej 14 ditësh. Ju mund të përfundoni duke blerë atë pas periudhës së provës Source .

December 22, 2017