Back to Question Center
0

Semalt paraqet Kantu: Vegla Ultimate Scraping Web

1 answers:

Nëse jeni duke punuar në nxjerrjen e të dhënave financiare ose listat e çmimeve nga vendet e e-commerce pa kodim, Kantu është zgjidhja më e mirë për ju! Për entuziastët e skrapimit, nxjerrja e të dhënave në internet është një proces i marrjes së informacioneve të vlefshme nga faqet e internetit dhe ruajtja e tij në spreadsheets dhe bazat e të dhënave.

Si funksionon punon Kantu Editor?

Kantu automatikisht grumbullon të dhëna nga faqet e internetit pa kërkuar që ju të keni ndonjë njohuri programimi. Me Kantu, kthimi i përmbajtjes së uebit në një të dhënave të strukturuar mirë dhe të dokumentuar nuk është një detyrë e rëndë. Ky mjet për scraping web është i njohur gjerësisht për nxjerrjen e tekstit nga Portable Document Format (PDF) dhe videot.

Të dhënat e nxjerra zakonisht ruhen në formën e dosjeve CSV ose shkruhen në bazat e të dhënave nga API-ja e Kantut për Programim të Aplikimit (API). Kantu u lejon marketerëve të identifikojnë dhe nxjerrin në pah të dhënat që do të scraped visually. Përdorimi i kësaj zgjidhjeje të skrapimit është shumë e thjeshtë. Për të grumbulluar të dhëna nga faqja e internetit duke përdorur magjistarin Kantu, thjesht vizatoni korniza rozë për të shënuar të dhënat e synuara.

Kantu Editor pastaj përdor Optical Character Recognition (OCR) për të korrigjuar informacionin nga burimi juaj HTML. OCR është një qasje e cilësisë së lartë që punon për të kapur skedarë PDF, video dhe imazhe me cilësi të lartë.

Pse Zgjidhni Kantu Editor?

Kantu Editor është një nga mjetet më të renditura për skrapimin e uebit. Ky redaktor përdoret për qëllime të ndryshme. Këtu janë arsyet kryesore që duhet të konsideroni Kantu për projektin tuaj të ardhshëm të scraping web.

Kantu Editor vjen me karakteristika të ndërtuara si programe, skripte dhe makro. Me Kantu, ju mund të grisni të dhënat nga një faqe interneti duke i përshtatur karakteristikat e tij për t'u përputhur me nevojat dhe specifikimet tuaja.

Duke pasur probleme kur grumbullojnë të dhëna nga faqet e internetit duke përdorur JavaScript dhe Ajax? Relax! Kantu Editor është zhvilluar për të punuar me të gjitha llojet e faqeve. Nëse një faqe interneti po përdor Flash, Java, korniza, ose Flex, Kantu është mjeti i fundit për grumbullimin e web-it.

Ju nuk keni për të mësuar se si të punoni me këtë apo atë gjuhë programimi si mjet i integruar me të gjithë gjuhët e programimit.

Për informacionin tuaj, Kantu Editor është i vetmi mjet për nxjerrjen e të dhënave të internetit që përfshin të integruarin Tiparet e OCR. Me Kantun, nxjerrja e të dhënave nga videot dhe PDF është tamam si duke luajtur një lojë video.

Mënyrat e përdorimit të Kantu

  • Monitorimi i statusit të renditjes - Vegla për scraping web Kantu përdoret për të monitoruar progresin e portaleve të e-biznesit. Nëse zotëron një dyqan në internet, Kantu ju lejon të analizoni porositë e bëra dhe detajet e aplikimit;
  • kontrolloni dhe ekzaminoni çmimet e produkteve të ndryshme;
  • Sistemet e azhurnimit me kurset e këmbimit valutor;
  • Shkarkimi dhe ruajtja e të dhënave në spreadsheets;
  • Trajtojnë informacione të dobishme duke përdorur OCR;
  • Gjurmo renditjet e konkurrentëve;

Kantu është një mjet i dobishëm që scraps që grumbullon të dhëna nga një faqe interneti dhe ruajtjen e tij në fletët e tabelave dhe dosjet CSV. Nëse projekti juaj i ardhshëm i madh është i lidhur me një copëzim të dokumenteve dhe videove PDF, vëmendja për t'u marrë parasysh skrapimi i web faqes së Kantu Source .

December 22, 2017