Back to Question Center
0

Si mund të ndikojnë veglat kërkimore në Amazon në optimizimin e listimit të produktit?

1 answers:

Të gjithë tregtarët online të cilët po monitorojnë lajmet e biznesit të ecommerce e dinë se sa e vlefshme mund të vendosni produktet tuaja në platformën tregtare globale të Amazon. Amazon ofron përfitime për të dy shitësit dhe shitësit. Kjo është arsyeja pse nuk është kurrë tepër vonë për të paraqitur produktet tuaja në Amazon nëse keni faqen tuaj të internetit të quajtur ose jo.

Për ta bërë produktin tuaj të dukshëm në kërkimin në Amazon ju duhet të ndërtoni një fushatë fitimprurëse marketingu. Duhet të theksohet se algoritmi i rangimit të Amazon A9 është krejtësisht i ndryshëm nga ajo që kemi përdorur për të parë në Google. Amazon bën një theks në maksimizimin e të ardhurave dhe rendit produktet më pas. Kjo do të thotë që çdo shitës Amazon ka një shans për të rritur të ardhurat e saj të përgjithshme të biznesit dhe për të tërhequr edhe më shumë pista se sa në një faqe interneti të quajtur. Sidoqoftë, në një mjedis të tillë konkurrues të tregtisë elektronike, nuk është e mjaftueshme të vendosni produktet tuaja dhe të prisni për shitje edhe nëse markë juaj është e mirënjohur. Pra, për t'u siguruar që produktet e tua do të shihen nga audienca juaj e synuar, duhet të investoni kohën dhe përpjekjet tuaja në kërkimin e fjalëkalimeve dhe në renditjen e optimizimit. Për më tepër, është e këshillueshme që të përdorni një nga programet e marketingut në Amazon (Amazon Vendor Qendror, Amazon Shitësi Qendror, Amazon Vendor Qendror Express) që do t'i plotësojë në mënyrë të përkryer nevojat e biznesit tuaj.

Si një shitës Amazon, ju keni shumë për të bërë duke përfshirë hulumtimin, ndjekjen, dhe shërbimet e menaxhimit. Nëse keni shumë produkte në dispozicionin tuaj, do të jetë mjaft sfiduese për t'i menaxhuar të gjitha me dorë. Ju keni nevojë për softuer profesional të ndjekjes për t'ju ndihmuar të arrini sukses.

Në këtë artikull, unë do t'ju njoh me disa hulumtime profesionale dhe mjete analitike që do t'ju ndihmojnë për të rritur renditjen tuaj në Amazon dhe për të tërhequr më shumë pista.

) Nëse dëshironi të merrni informacion të saktë rreth asaj se cilat produkte dhe kategori të veçanta janë të njohura në Amazon, Jungle Scout do të jetë më e mira për ju. Ky mjet kërkimor ndihmon në gjetjen e produkteve të Amazonit ku mund të përfitoni. Scout që jeton në xhungël grumbullon të dhënat më të besueshme të shitjeve në Amazon në industri për t'ju ndihmuar të shmangni ndonjë gabim të shtrenjtë të biznesit. Ky mjet gjithashtu përfshin një tracker produkt i cili është projektuar për të kursyer kohën tuaj që ju mund të kaloni në kërkime të lodhshme. Përveç kësaj, ju mund të përdorni këtë mjet për të spiunuar konkurrentët tuaj të ngrohtë. Dhe, së fundi, pjesa më e mirë e saj është që ju mund të kërkoni automatikisht vendndodhjen tuaj për të zbuluar rrjedhat e fshehura të të ardhurave. Nëse përdor Scoutin që jeton në xhungël si një zgjerim i Chrome, mund të marrësh njohuri të menjëhershme të produktit në çdo faqe që shfleton. Ju do të keni çmimin e secilit produkt, shitjet e vlerësuara, numërimin e rishikimit dhe madje edhe më shumë. Kjo do t'ju ndihmojë të bëni krahasime të sakta të produkteve në fluturim.

Pra, Scout që jeton në xhungël mund të të ndihmojë që të jesh në krye të tregut konkurrues Amazon dhe të imagjinosh konkurrentët tuaj të ngrohtë.

Shumica e blerësve përdorin kërkimin e Google për të gjetur Amazon

    produktet. Para së gjithash, ata futin emrin e produktit plus Amazon në kutinë e kërkimit të Google dhe vetëm atëherë shfaqen në faqen e rezultateve të kërkimit të Amazon. Semalt Amazon SEO shërben për të rritur shanset e listimit të produktit Amazon tuaj që shfaqet në TOP të Google SERP. Me teknologjinë unike të ndërtimit të lidhjeve masive, Semalt e bën Google të shoqërojë faqen tuaj të produktit me frazat kryesore që ju nevojitet për detyrimin e dyqanit tuaj në rezultatet e TOP. Mund të porositni gjashtë muaj ose një vit abonim që do të përfshijë shërbime të tilla si sugjerime për fjalën profesionale, fushata efektive për krijimin e lidhjeve, deri në 100 terma kërkimi në Google TOP10, përmirësime në renditjen, ekzistonte kontrolli i gabimeve SEO dhe korrigjimi. Ajo që është më e mirë është që ju të jeni në gjendje të merrni përkrahje të vazhdueshme profesionale nga specialistë me përvojë të Semalt.

    Pra, nëse dëshironi të tejkaloni konkurrentët tuaj dhe të merrni një rrjedhje të pafundme të klientëve potencial nga burimi më i madh i trafikut në internet, Semalt Amazon SEO do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të biznesit. Ndjekja e çelësave është një pjesë thelbësore e çdo fushate optimizmi, duke përfshirë listën e produkteve Amazon optimization. Është i pari gjurmuesi i fjalëve në Amazon, prandaj është ndoshta më i pjekur se sa mjetet konkurruese të ndjekjes së fjalëve. Ky mjet ndihmon në rritjen e renditjes dhe mbajnë ato të larta për një kohë të gjatë. Sipas strategjisë sulmuese AMZ Tracker, shpejt mund të arrini renditjen e faqeve të para përmes promovimit, optimizimit të normës së konvertimit dhe analizës së konkurrentëve. Ai ju siguron të dhënat rreth pozicioneve të renditjes së produktit tuaj dhe gjurmoni produktet e konkurrentit tuaj në mënyrë që të shihni kur ata bëjnë një ndryshim që funksionon. Për më tepër, AMZ Tracker bashkëpunon me platformën më të madhe Amazon Vipon. com që lejon tregtarët të synojnë miliona klientë potencialë. Një përfitim tjetër është se AMZ Tracker mundëson që të zgjedh listën e produktit tuaj. AMZ Tracker On Page Analyzer tregon pikat e forta dhe të dobëta të listës suaj të produktit tuaj, duke ju dhënë mundësinë tuaj për të korrigjuar. Për më tepër, Amazon jep një shans për të ndjekur rishikimet negative dhe rregulloje raportet e postës elektronike. Ky mjet ju ndihmon të tregoni termat e kërkimit më të përshtatshëm që përdorin potencialin tuaj të klientëve.

    për të gjetur produktet ose artikujt e lidhur brenda të njëjtit vend. Baza e të dhënave e saj përfshin më shumë se 170 milionë fjalë kyçe. Ky mjet përshtatet në mënyrë të përkryer për tregtarët që dëshirojnë të rrisin shitjet e prodhimeve të tyre në Amazon. Programi i Fjalëve Merchant ndihmon për të zbuluar frazat shumë specifike të fjalëve që blerësit përdorin për të gjetur një produkt të caktuar. Është shumë më e lehtë të radhiten nga këto fraza pasi ato nuk janë shumë konkurruese. Për më tepër, duke përdorur këtë mjet, mund të merrni fjalë kyçe nga tregu mbarëbotëror. Programi i Merchant Words ju siguron qasje në një audiencë globale me një bazë të dhënash të termave të kërkimit nga blerësit nga vende të ndryshme evropiane dhe aziatike. Me mjetin Merchant Words ju mund të bëni shkarkime të fundit CSV për të integruar këto të dhëna me cilindo sistem që përdorni në mënyrë efikase. Dhe në fund, duke përdorur këtë mjet ju do të jeni në gjendje të merrni mbështetje profesionale të klientëve. Keyword Tool është një profesionist Amazon hulumtim fjalen software që shërben për të ndihmuar tregtarët në internet

    gjenerojnë terma të kërkimit të kërkimit gjatë bishtit duke përdorur funksionin e sugjerimit të kërkimit në Amazon. Ky mjet zbaton karakteristikat e rangimit në Amazon për të gjeneruar qindra mijëra terma kërkimi afatgjatë të kërkimit për optimizimin e listës Amazon. Shitësit e Amazon, të cilët dëshirojnë të kenë qasje në veçoritë më të përparuara, padyshim do të përfitojnë nga veglat e "Keyword Tool Pro" për opsionin Amazon. Megjithatë, elementet si monitorimi i fjalëve më të larta të rangut mbeten jashtë përdorimit për përdoruesit e Amazon Tool Keyword Source .

December 22, 2017