Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat proaktive për të dërguar faqen tuaj për backlinks?

1 answers:

Nëse pyesni nëse ndërtimi i lidhjeve është ende gjallë apo jo, ky artikull do t'ju japë një përgjigje të qartë për këtë pyetje.

Mund të themi me besim se ndërtimi i lidhjeve ka një ndikim të madh në renditjen dhe autoritetin e markës. Lidhjet përbrenda përdoren nga motorët e kërkimit për të përcaktuar se sa relevante është burimi i uebit tek fjalët kyçe që rendit.


Në realitet, vetëm ndërtimi i lidhjeve të panatyrshme mund të konsiderohet si vdekur. Google kujdeset shumë për cilësinë e lidhjeve përbrenda dhe zbulon të gjitha skemat e krijimit të lidhjeve të dyshimta. Lidhjet e panatyrshme nuk mund të jenë punë ditore për cilindo webmaster profesionist, të cilët kanë përgjegjësinë për gjenerimin e trafikut organik të internetit. Në ditët e sotme, numri i lidhjeve tuaja nuk është asgjë. Pas përditësimit të fundit të Google në vitin 2012, të gjitha jo të krijuara në mënyrë të barabartë backlinks duhet të deindexed. Kjo është arsyeja pse në këtë artikull do të flasim vetëm për ndërtimin e lidhjeve organike e cila është ende e dobishme në vitin 2017. Përmbajtja e cilësisë drejton lidhjet natyrore me ndërtimin e rezultateve përfundimtare. Të gjitha përpjekjet tuaja do të shpërblehen me një rang më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit. Nëse dëshironi të merrni rrjedhën e vazhdueshme të trafikut organik, ju duhet të ndërtoni një shumëllojshmëri të backlinks të ndryshme të pavarura, me cilësi të lartë.

Për të ngritur autoritetin tënd të domenit, ju duhet të ndërtoni lidhje në burimet e internetit të lartë të PR që janë shumë të çmuar nga Google. Si rregull, duket e ndërlikuar për të krijuar lidhje në burime të tilla të internetit nëse keni një biznes të vogël apo të ri. Sidoqoftë, është ende e mundur, dhe unë do të tregoj pse. Vetëm ndiqni taktikat e ndërtimit të lidhjeve më poshtë, dhe do të filloni të shihni një rritje të trafikut.

Si të dërgoni faqen tuaj për backlinks?

  • Të jetë një përdorues aktiv në Quora

Quora është një burim i përsosur i internetit arsimor i cili është projektuar për t'i ndihmuar përdoruesit të zgjidhin çështjet e tyre. Është një platformë e lirë dhe e hapur për platformë të gjerë të audiencës që ofron përfitime për përdoruesit dhe webmasterat. Çdo gjë që duhet të bëni është të kërkoni për fjalë kyçe që lidhen me tregun tuaj të ngrohtë. Si rezultat, do të gjeni qindra mijëra pyetje që nuk janë përgjigjur. Pastaj kthehuni te çështjet ku ndiheni profesionalisht dhe nëse ka një kontakt specifik në faqen tuaj që mund të ndihmojë për të dhënë më shumë informacion mbi një temë, vendosni një lidhje me të. Të jetë i dobishëm në HARO

Një tjetër burim i lartë i PR në internet ku mund të ndërtohet backlinks organike dhe cilësore është HARO (ndihmë një reporter). Është një platformë ku gazetari shkon kur kanë nevojë për ndihmë. Ata publikojnë pyetjet e tyre dhe nëse ju mund t'i siguroni një përgjigje relevante dhe të dobishme, ju merrni një mundësi për të marrë një shtyp të lirë. Skema e kërkimit të pyetjeve të duhura funksionon njësoj si në Quora. Ju duhet të kryeni një kërkim sipas termave të kërkimit tuaj të synuar dhe të përgjigjeni vetëm ato pyetje ku ndiheni kompetente. Nëse një gazetar gjen cilësinë e përgjigjes suaj, ai do ta publikojë atë në faqen e internetit të lajmeve ose një revistë si Forbes, Revista e Kërkimeve ose Sipërmarrësi. Si rezultat, ju do të merrni lëng me lidhje të cilësisë dhe rrjedhën e trafikut në shënjestër. Sigurisht që nuk do të merrni një sërë lidhjeje nga këto platforma lajmesh, por sigurisht, do të përmirësojë profilin tuaj të lidhjes Source .

December 22, 2017