Back to Question Center
0

A është e mundur marrja e backlinks nga faqet e internetit PR10?

1 answers:

Ndoshta duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Megjithatë, gjithçka është reale nëse keni një qasje të zgjuar për problemin. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se ka shumë mundësi për të marrë PR 10 lidhje çdo ditë. Të gjitha që ju duhet është që t'i mbani sytë dhe veshët e hapur gjithnjë të vazhdoni të shikoni për mundësitë e ndërtimit të lidhjeve të reja. Është e arsyeshme të provoni më shumë teknikë të ndërtimit të lidhjeve sesa bloget e ftuar ose lidhjet e komenteve për të marrë lidhje të larta hyrëse PR.

Le të diskutojmë mënyrat e mundshme për të marrë backlinks PR10. Disa webmasters priren të besojnë se e vetmja mënyrë për të marrë lidhje me cilësi të lartë përbrenda është prodhimi i përmbajtjes fantastike. Nëse përmbajtja juaj është e dobishme, do të merrni lidhje të jashtme me cilësi organike. Megjithatë, është larg realitetit. Do të punojë në fund, por kush e ka marrë kaq shumë kohë për të pritur. Një tjetër metodë e zakonshme për të ndërtuar backlinks PR10 është krijimi i një përmbajtjeje të mrekullueshme dhe të bëni një fushatë informuese brenda tregut të ngrohtë tuaj duke i kërkuar pronarëve të faqes dhe blogerëve të lidhen me ju. Megjithatë, të dyja këto strategji të ndërtimit të lidhjes nuk janë efektive në realitet. Para së gjithash, nuk është e lehtë të krijosh përmbajtje fantastike që u siguron përdoruesve informacionin që ata nuk i kishin dëgjuar më parë. Duhen shumë kohë dhe përpjekje për të prodhuar një pjesë të tillë të përmbajtjes cilësore. Një problem tjetër është kur përmbajtja juaj nuk është e lidhur denjësisht. Në këtë rast, mund të mbështeteni në burimet e internetit të mesme ose të ulëta. Përhapja nuk funksionon në ato situata. Për më tepër, ata që mendojnë se influencuesit marrin kërkesa të shumta për mundësitë e krijimit të lidhjeve çdo ditë. Në shumicën e rasteve, ata thjesht i kalojnë kërkesat tuaja pa lexuar përmbajtjen tuaj.

Zgjidhja perfekte dhe, nga rruga, kredo ime e jetës, është që të bëni gjithçka me veten pa mos u mbështetur te të tjerët. Le të kemi një vështrim më të afërt se si funksionon ai. Krijo backlinks tuaj

Kjo mund të duket e çmendur, por ju mund të krijoni backlinks tuaj në burime të tjera të internetit PR. Për shembull, unë jam i interesuar në burime të tilla PR 10 si Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube dhe të tjerët. Këto faqe do t'ju lejojnë të krijoni backlinks tuaj të cilësisë së lartë dhe të përmirësoni renditjen tuaj të faqes. Ju nuk mund të vendosni lidhjen tuaj në këto platforma popullore të internetit. Ju duhet të krijoni një prani të duhur, me cilësi të lartë dhe të rëndësishme në njërën nga këto vende dhe vetëm atëherë të largoni backlinks tuaj atje. Duhet të krijosh një profil të mirë dhe ta plotësosh me informacione maksimale. Detyra juaj kryesore ka për të gjeneruar shumë përmbajtje që është e rëndësishme për lidhjen tuaj. Duke vepruar kështu, ju do ta bëni lidhjen tuaj të fuqishme dhe kontekstuale.

Në fazën tjetër, ju duhet të krijoni lidhje midis të gjitha burimeve të uebit ku faqja juaj është e pranishme. Për shembull, nëse publikoni një post të ri në Facebook, atëherë duhet të lidheni me të nga LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter dhe llogaritë e tjera. Dhe anasjelltas, në mënyrë që të gjitha faqet vetë të kenë backlinks. Si rezultat, ju do të merrni backlinks të mëdha PR 10 nga përpjekjet tuaja pa shpenzuar asnjë qindarkë Source .

December 22, 2017