Back to Question Center
0

A mundet dikush të më mësojë si t'i shtoj backlinks sa më thjesht të jetë e mundur?

1 answers:

Në të vërtetë, është procesi i krijimit të një lidhjeje tjetër me faqen tuaj ose blogun nuk është aq e vështirë sa mund të mendoni. Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, ndërtimi i lidhjeve në SEO qëndron për një marrëveshje reciprokisht të dobishme. Në terma të thjeshtë, kjo do të thotë marrjen e backlinks vendosur në faqet tuaja dhe duke i dhënë ato në kthim. Në fakt, aplikimi për një strategji të ndërtimit të lidhjeve me cilësi është ndoshta mënyra më e mirë për të rritur strategjinë tuaj të përgjithshme në SEO në shkallë. Por, para se t'ju tregoj se si të shtoni backlinks - thjesht dhe në lehtësi - më lejoni t'ju jap një fjalë të kujdes. Mbani në mend, që këshilla e ndërtimit të lidhjes në vijim është 100% e vlefshme për momentin. Por nuk ka asnjë garanci se ajo që na bën mirë sot do të mbetet e njëjta gjë për nesër. Pra, më poshtë janë vetëm hapa praktikë të vlefshëm për momentin. Shpresoj se kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni se si t'i shtoni lidhjet në faqen tuaj ose blogun - pa ndonjë shpenzim të konsiderueshëm në para të gatshme, vetëm duke paguar kohën dhe përpjekjet tuaja.

Nuk ka asgjë të jashtëzakonshme në lidhje me fitimin e disa backlinks të vlefshme krijimin e postimeve të planifikuara blog. Të gjitha që ju duhet këtu është të shkruani shumë dhe ta bëni shpesh. Sigurohuni që motorët e kërkimit të mëdha do të njoftoni me sukses praninë tuaj - mos harroni të jepni përditësime të përsëritura me përmbajtjen tuaj të blogut. Unë personalisht rekomandoj bast për cilësinë, në vend të sasisë. Dua të them se shkrimi i dy ose tre artikujve vrasës është pikërisht ajo që duhet të bëhet për të shtuar disa linke shtesë që shërbejnë për përparimin tuaj. Dhe mbani mend - ka një mundësi mjaft të mirë për të përdorur fjalë kyçe kryesore të synuar për çdo postim në blog. Dhe, sigurisht, përpiquni të mos ejani me fjalë kyçe, nëse nuk dëshironi që shkrimet tuaja të duken si spam. Duke bërë kështu, e konsideroni të investoni disa kohë në ndërtimin e lidhjeve përmes blogimit të mysafirëve, shkrimit të komenteve të produkteve dhe komenteve të mençura, të paktën në burimet e palës së tretë me rëndësi të madhe në industrinë tuaj të biznesit ose në diskutimin e temave.

Nuk ka nevojë të thuhet se drejtimi i një kërkimi fjalen e duhur është ndoshta vendi i parë për të filluar përmirësimin e SEO tuaj në shkallë. Sa për ndërtimin e lidhjeve në veçanti, ju duhet të dini se si të shtoni backlinks me tekstin e duhur ankorohen. Për të marrë gjithçka në vend, mos hezitoni të përdorni Google AdWords ose ndonjë mjet tjetër për të drejtuar një analizë të plotë fjalësh edhe një herë - këtë herë në mënyrë rigoroze për qëllime të ndërtimit të lidhjeve. Seriozisht, kur vjen puna për të formuar një tekst të përkryer të ankoruar, semantika ka kuptim. Për shembull, terma mjaft të zakonshëm si "koston e marketingut të mediave sociale" mund të kenë një semantikë në dukje të ngjashme. Megjithatë, dera është gjithmonë e hapur për rritjen e trafikut tuaj - duke ndryshuar vetëm një fjalë të vetme, ose duke marrë një përshtatje ideale.

Gjithmonë bien disa lidhje të brendshme që tregojnë rrugën nëpër seksione të ndryshme të faqes tuaj ose blog. Ju rekomandohet të shtoni lidhje në faqet më të vizituara, dhe vendosni një lidhje të arsyeshme me faqen tuaj ose faqet e uljes. Natyrisht, ky lloj i lidhjeve nuk ka të bëjë fare me renditjen e kërkimit të Google, të paktën direkt. Sidoqoftë, është ende një mundësi shumë e mirë jo vetëm për të ndërtuar disa lidhje shtesë, por për të kontribuar në një arkitekturë të fuqishme të internetit. Sidoqoftë, zhvillimi i faqes tuaj ose blog-it në një vend mjaft të arritshëm dhe përdorues-miqësor do të ishte një vendim i mirëformuar. Pas të gjitha, ju mund të përfitoni nga një pozicion më i lartë që do të jepet në një afat më të gjatë - vetëm për shkak se arkitektura juaj e internetit është e dobishëm dhe i thotë mirëpritur çdo përdoruesi që ka dalë atje Source .

December 22, 2017