Back to Question Center
0

Si të krijoni backlinks të shumta në të njëjtën kohë?

1 answers:

Aktualisht, të gjithë e dinë që backlinks nuk janë krijuar në mënyrë të barabartë. Ndërtimi i lidhjeve ishte një teknikë e thjeshtë për optimizimin e motorëve të kërkimit përpara se Google të krijonte përditësimin e saj të Penguin. Në ditët e sotme, nëse shkruani shumë artikuj dhe i dërgoni ato në faqet e ndryshme të nënshtrimeve të artikujve, ajo ose do t'ju japë rezultate ose do të shkaktojë dënime me motor kërkimi. Dhe, mbani mend, askush nuk e di se çfarë do të bëjë Google tjetër. Çdo herë që provoni algoritmin e kërkimit të lojërave, duhet të jeni gati për të marrë sanksione.

Megjithatë, nuk është arsye për të mos bërë asgjë për blerjen e lidhjeve. Në vend të kësaj, ju duhet të mësoni se si të gjeneroni lidhje me hyrje të cilësisë së lartë në mënyrën e duhur.

Mos besoni asnjeri që pretendon se ndërtimi i lidhjes është i vdekur. Backlinks mbeten faktori kryesor i renditjes. Megjithatë, vetëm lidhjet organike dhe të barabarta mund të sjellin një rezultat.

Ky post është projektuar për të ndarë me ju disa këshilla të dobishme se si të ndërtojnë lidhje në një mënyrë të shkallëzuar.

Si të krijoni një bazë të shëndoshë ndërtimin e lidhjes?

Le të imagjinojmë që ju të krijoni një pjesë të re të përmbajtjes dhe doni ta promovoni atë në faqen e rezultateve të kërkimit të Google. Meqë ju e dini që përmirësimi i lartë i PR rezulton nga lidhjet nga sajtet cilësore, a nuk do të kishte kuptim që të krijoni lidhje sa më shpejt që të jetë e mundur? Nuk është e arsyeshme të ndërtojmë shumë lidhje në mes të pjesës së re të përmbajtjes brenda një periudhe të shkurtër. Aktivitete të tilla do të duken të dyshimta për Google. Zgjidhja më e mirë është të ndihmojë Google të gjejë dhe të indeksojë përmbajtjen tuaj. Ajo do të marrë disa kohë, por të ketë më shumë vlerë në faqen tuaj. Pasi përmbajtja juaj do të indeksohet, mund të merrni lëng organik lidhje dhe të përmirësoni renditjen tuaj.

Si të ndihmoni Google të gjejë dhe indeksojë përmbajtjen tuaj?

Për të përshpejtuar procesin e indeksimit të përmbajtjes, mund të shfrytëzoni veglën Alexa. Web crawlers analizojnë këtë faqe gjatë gjithë kohës. Kur futni URL-në tuaj të domain në mjetin Alexa, automatikisht do të shtoni faqen tuaj të re dhe të optimizuar në bazën e të dhënave. Kur crawlers kërkojnë sërish faqen tënde, pjesa jote e përmbajtjes origjinale do të analizohet nga Google gjithashtu.

Një mënyrë tjetër efikase për të tërhequr bots Google në përmbajtjen tuaj është krijimi i infographics të dhënave të shtyrë. Mund të punojë për ju, pasi që mediat sociale ndihmojnë me indeksimin dhe dukshmërinë më të shpejtë. Kjo është arsyeja pse nëse përmbajtja e re u bë e njohur në platformat e mediave sociale, ai u jep një sinjal Google-it që përdoruesit të gjejnë cilësinë e përmbajtjes dhe lidhjet me vlerë. Kjo do të thotë që nga koha që filloni të krijoni lidhje të jashtme rreth këtij materiali të përmbajtjes cilësore, çdo lidhje e internetit bëhet organike.

Megjithatë, duhet të siguroheni që të ndani përmbajtje relevante dhe të dobishme për lexuesit, pasi çdo artikull, post ose link i ri duhet të ofrojë vlerë shtesë për klientët tuaj potencial.

Si rregull, ndërtimi tradicional i lidhjeve të vjetëruara nuk kujdeset për përdoruesit fundorë. Megjithatë, për të marrë lëng të lidhjes cilësore dhe të duket e natyrshme në sytë e motorëve të kërkimit, duhet të përqendroheni në atë që dëshiron audienca juaj në shënjestër. Lexuesit tuaj nuk duhet të pendohen që ndjekin një lidhje të sugjeruar Source .

December 22, 2017