Back to Question Center
0

Si të merrni lidhje të mira në mënyra të lira dhe të drejtpërdrejta?

1 answers:

Lidhjet e jashtme ose të jashtme shërbejnë si një motor për SEO në ditët tona. Lidhjet e kthyera vlerësohen shumë nga motorët e kërkimit, veçanërisht nga Google dhe i ndihmojnë ata të përcaktojnë rangun e faqeve në faqen e rezultateve të kërkimit. Sipas disa burimeve, lidhjet përbrenda janë faktori i dytë i renditjes së Google pas relevancës së përmbajtjes. Pa backlinks biznesin tuaj nuk do të jetë i dukshëm për klientët tuaj potencial dhe më pas do të jetë humbje.

Në ditët e sotme, algoritmet e renditjes nuk funksionojnë si disa vite më parë kur numri i lidhjeve hyrëse ishte faktori më i rëndësishëm për profilin e dobishme të lidhjes. Aktualisht, motorët e kërkimit vlerësojnë cilësinë e backlinks në vend të sasisë së tyre. Është thelbësore nga burimet që vijnë lidhjet tuaja dhe sa janë të rëndësishme për përmbajtjen në një faqe interneti. Në fakt, motorët e kërkimit përdorin shumë faktorë për të përcaktuar cilësinë e lidhjeve përbrenda për vendet e rangimit. Megjithatë, ndërtuesit e lidhjeve me përvojë dallojnë katër kategori të gjera - relevancën, besimin, diversitetin dhe autoritetin. Pra, të gjitha lidhjet tuaja hyrëse duhet të ndjekin këto katër kritere të nevojshme. Nëse ata nuk i ndjekin këto kërkesa, duhet të përpiqesh të përmirësosh cilësinë e tyre ose të përdorësh Google Disavow Tool për t'i hequr ato fare.

Pra, le të diskutojmë disa gjëra të domosdoshme se si të krijohen backlinks cilësore nga faqet e internetit me reputacion dhe besnikëri.

Mënyrat për të marrë lidhje të mira për të përmirësuar rangun e faqes së internetit

Objektivi i ndërtimit të lidhjes nuk është që lidhjet tuaja të duken të natyrshme është lidhja juaj. Mënyra më organike për të krijuar backlinks është të prodhojë cilësi dhe përmbajtje të angazhuar për t'i bërë përdoruesit të lidhen me të. Megjithatë, në realitet, kjo nuk ndodh gjithmonë. Mënyra më e efektshme është që të targetohen burime të larta interneti autoritative me përmbajtje që ata dëshirojnë të lidhen. Problemi është se është e vështirë për të marrë lidhje nga faqet e PageRank të lartë, sepse ata punojnë vetëm me domenet popullore dhe kanë standarde shumë të larta cilësore. Megjithatë, në këtë paragraf, ne mbledhim për ju disa strategji efektive për ndërtimin e lidhjeve që do t'ju ndihmojnë të merrni lidhje të mira.

  • Teknika e lëvizshme e njeriut e krijuar nga Brian Dean

Ju duhet të bëni hulumtimin tuaj të ngrohtë të tregut dhe të gjeni faqet e internetit ose faqet e internetit që nuk janë më në dispozicion. Në fazën tjetër, ju duhet të përdorni ndonjë teknikë të zvarritjes së lidhjes profesionale dhe të gjeni fushat që lidhen me faqen që nuk ekziston më. Për të marrë këtë informacion mund të përdorni Semalt Web Analyzer ose Majestic Crawling Tool. Në fazën e ardhshme, ju duhet të bëni dallimin në lidhje me industrinë tuaj dhe domenin e vlefshëm. Krijo një copë përmbajtjeje të re ose të marrë një nga artikujt tuaj ekzistues në qoftë se ata qëndrojnë në pikë dhe u ofrojnë pronarëve të faqes për të zëvendësuar lidhjet e padisponueshme me një të re nga faqja e juaj. Në shumicën e rasteve, pronarët e faqeve të internetit bien dakord për këtë propozim pasi që është një mundësi e shkëlqyeshme për ta që të pasurojnë profilin e tyre të lidhjes me një tjetër backlink dofollow.

  • Metoda e zëvendësimit të lidhjeve të thyera

Në fillim mund të duket si lidhja e përmendur më parë Brian Dean. Megjithatë, nuk është e njëjtë në praktikë. Sipas kësaj metode, ju duhet të analizoni domenet tuaja të synuara dhe të zbuloni lidhjet e thyera që çojnë në faqet e padisponueshme. Pastaj me përdorimin e Google Chrome Broken Link Checker Extension, ju duhet të gjeni lidhje që tregojnë faqet e gabimeve nga një burim i caktuar në internet. Duke përdorur këtë shtesë të Google, do të keni mundësi të gjeni një numër të panumërt lidhjesh të thyera. Ju duhet të zgjidhni këto lidhje dhe të gjeni vetëm ato relevante dhe gjeneruese të trafikut. Pastaj ju duhet të krijoni një pjesë përmbajtjeje në të njëjtën temë se një faqe në lidhje me dhe për të arritur me një marrëveshje më të mirë në domenet e synuara, duke u ofruar atyre të lidhen me faqen tuaj në vend të gabimit një Source .

December 22, 2017