Back to Question Center
0

Si mund të krijoj backlinks për faqen e internetit pa u paguar ato?

1 answers:

Nëse ju doni të krijoni backlinks për faqen e internetit në vend që të shpejt të marrë disa të paguar - ndoshta ju keni marrë tashmë një vendim të mirë-formuar. Le të përballen me atë - aplikimi për tregtimin e lidhjeve ndonjëherë mund të duket të jetë një përpjekje shumë premtuese. Në të vërtetë, megjithatë, ka shanse shumë më të larta për të bërë më shumë dëm në progresin tuaj aktual të rangut, në vend që të përfitoni nga ndonjë shtytje e matshme dhe e qëndrueshme në trafik, CTR, konvertim etj.Gjë është se tani Google po thekson për të dhënë vetëm strategjitë e ndërtimit të cilësisë dhe natyrore. Kjo do të thotë që për të krijuar backlinks për faqen e internetit mënyrë të drejtë ju do të keni për të investuar disa kohë dhe përpjekje për të tërhequr vetëm faqet e internetit të palës së tretë relevante dhe blogs. E pra, koncepti modern i ndërtimit të cilësisë dhe lidhjes organike nuk është aq i thjeshtë dhe i thjeshtë sa ishte, për shembull, dy ose tre vjet më parë. Ato kohë të mira të vjetra kishin kaluar prej kohësh. Sot, ju mund të krijoni me sukses backlinks për faqen e internetit vetëm kur përdorni planet e duhura të veprimit, në përputhje me mbajtjen e një strategjie SEO të përgjithshme vazhdimisht rishikuar dhe rregulluar pas tyre. Por ende nuk ka nevojë për t'u shqetësuar - këtu vijnë disa mënyra të përdorimit të provuara për të marrë lidhje cilësore. Të gjitha që ju duhet këtu është që të investoni pak kohë dhe përpjekje - duke qenë se nuk jeni një nga ata që nuk janë të mirë me duart - dhe profili juaj i lidhjes është ndërtuar plotësisht. Ndërsa disa nga hapat e mëposhtëm ka të ngjarë të marrin jo më shumë se vetëm disa minuta që të keni gjithçka në vend, potenciali i tyre i madh për të përmirësuar SEO-in tuaj nuk duhet të nënvlerësohet. Pra, më poshtë janë disa nga mënyrat më të mia të tiparizuara për të krijuar backlinks për faqen e internetit - natyrisht, në mënyrë efikase dhe sigurisht pa paguar një qindarkë. Me sa duket, tërheqja e më shumë vizitorëve të drejtpërdrejtë me një informacion unik, cilësor dhe të lirë me vlerë reale është ndoshta mënyra më e mirë për të krijuar backlinks për faqen e internetit në mënyrë organike, dhe pa ndonjë përmbajtje cilësie që jep vlerën

rreziku i fitimit të një ndëshkimi rangues. Të gjitha që ju nevojitet është që të ofroni një përmbajtje bindëse (artikuj solid, studime rastesh, etj. ) për të bërë më shumë njerëz të ndajnë atë, lidhje me të, dhe e përmend atë diku tjetër në Web. Në këtë mënyrë, merrni në konsideratë riformatimin e një pjese të shkrimit tuaj të thjeshtë në diçka më të dukshme dhe tërheqëse, siç janë infografika e dobishme, fletët e tabelave, studimet e rasteve të shkurtra, grafikët etj.E pra, nuk ka asgjë të keqe me spiunimin e konkurrentëve tuaj të ngrohtë kohë pas kohe për të mësuar më shumë për përvojën e tyre të suksesshme në linkun

duke ndërtuar për të rregulluar mirë përpjekjet tuaja të mëtejshme mënyrën më të mirë të mundshme. Mos hezitoni të provoni përdorimin e njërit prej atyre mjeteve të njohura online për hulumtimet dhe analizat që janë në dispozicion në qasje të hapur. Sa për mua, kam gjetur kornizat në vijim më të dobishëm për të marrë një pasqyrë të paçmuar konkurruese - Moz per Open Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Çdo gjë mund të funksionojë shumë mirë atje. Vetëm konsideroni ato që tashmë kanë eksploruar rrugët për burimet më të larta të PageRank dhe autoritetit për të krijuar backlinks për faqen tuaj ose blogun tuaj.

Duke pasur një përmbajtje solide për të krijuar backlinks cilësore natyrisht dhe duke përdorur rivalët tuaj të ngrohtë për të përsëritur fitimet e tyre më të mira për avantazhin tuaj - do të ishte i madh por ende nuk mjafton. Në këtë mënyrë, sigurohuni që të vazhdoni të punoni jo vetëm për ndërtimin e backlinks vetë, por edhe për autoritetin tuaj të fortë dhe ndërgjegjësimin e publikut. Merrni në konsideratë intervistimin e ndikuesve më të mëdhenj në industrinë tuaj, duke tërhequr një audiencë më të gjerë në mediat sociale të njohura, duke zgjeruar kryeveprat më të mira nëpërmjet postimeve dhe artikujve të mysafirëve, si dhe duke dhënë komente inteligjente dhe inteligjente për të shijuar ato që janë të merituara në kthim Source .

December 22, 2017