Back to Question Center
0

A mund të thjeshtësoj një proces për ndërtimin e backlinks duke përdorur një skript të backlink?

1 answers:

A keni menduar ndonjëherë se si të merrni backlinks cilësi të reja nga imazhet? Kjo është një metodë e lidhjes së lidhjes me shumë webmasters të pavetëdijshëm ose thjesht të pavetëdijshëm për fuqinë e saj. Megjithatë, në realitet, një foto e vetme në internet mund të jetë me vlerë një mijë lidhje. Duke u ndalur tek krijimi i lidhjeve të bazuara në tekst, mund të humbasësh një nga strategjitë më me ndikim në ndërtimin e lidhjeve - ndërtimi i imazhit. Ju mund të përcillni shumë informata të dobishme përmes përmbajtjes vizuale si infografika, video, foto, etj.

Le të hedhim një vështrim më të afërt në disa teknika të ndërtimit të lidhjeve që do t'ju ndihmojnë të krijoni lidhje nga imazhet.

Si të krijoni imazhe që tërheqin trafikun dhe backlinks?

Para së gjithash, dua të them për rëndësinë e aseteve vizuale. Asetet vizuale kanë më shumë fuqi sesa vetëm përputhja e fjalëve me imazhe. Nëse ato bëhen me korrektësi, ato sigurojnë kreativitet, qartësi ose njohuri të reja në një temë të preferuar.

Për të tërhequr trafikun në burimin tuaj të uebit, ju duhet të krijoni pasuri pamore imponuese me parulla të kapjes. Përdoruesit tentojnë të ndajnë disa deklarata, shaka dhe meme. Megjithatë, nëse nuk jeni një projektues, mund të jeni disi problematike për ju të vendosni të gjitha gjërat së bashku. Megjithatë, gjithmonë ekziston një rrugëdalje. Ju mund të shfrytëzoni shërbime të lira si Fiverr për të krijuar një imazh të thjeshtë. Për më tepër, mund të gjesh koncerte të ndryshme. Ata do të bien dakord për të krijuar një komik cool cool për copë tuaj përmbajtje për një çmim të arsyeshëm brenda një periudhe të shkurtër. Megjithatë, nëse keni nevojë për diçka më të komplikuar, kjo kërkon qasje profesionale, atëherë ju duhet të punësoni në dizajnin e brendshëm. Është e vështirë të thuhet nëse ky imazh do të tërheqë shumë trafik në përmbajtjen tuaj apo jo, por me siguri do të ndihmojë për të kuptuar idenë që qëndron pas artikullit.

Si punon marketingu infographic?

Infographic është armë e fuqishme për marrjen e backlinks. Webmasters përdorin atë për të përqafuar lexuesit dhe t'i bëjë ata besnikë ndaj markës. Bizneset e vogla zakonisht futin infographics në përmbajtjen e tyre për të marrë lidhjet përbrenda nga lojtarët dominante të tregut.

Para së gjithash, ju duhet të bëni një kërkim të Google për të gjetur infografikë të lidhura me industrinë. Përdorni pyetjet e mëposhtme për të gjetur përmbajtjen e duhur - "fjalen" + "infographic"; "Infographics më të mirë fjalësh"; "Infographics fjalen. "Pastaj shikoni përmes rezultateve të fituara dhe gjeni më të mirën.

Nëse biznesi juaj është vendosur në një vend paksa të errët, ju mund të përdorni disa drejtori imazhesh ku mund të gjeni gjithçka. Një nga drejtoritë më të njohura është Visual. ly dhe Pinterest.

Sapo të keni marrë një imazh të përshtatshëm, do t'ju duhet të gjeni një temë që punon më mirë për vendndodhjen tuaj. Duke përdorur platformat e lartpërmendura, mund të filtroni dudët dhe të gjeni një ide se cilat lloje të infographics priren të bëhen të famshëm.

Në fazën tjetër, ju duhet të merrni të dhënat tuaja së bashku. Pasi që qëllimi juaj kryesor është që të merrni infografikën tuaj nga burimet e shumta të lidhura në internet, duhet të mbledhni informacionin tuaj me kujdes. Dhe nëse të dhënat tuaja nuk janë mbresëlënëse, nuk ka gjasa që të postohet në Forbes ose në Harvard. edu. Megjithatë, mund të lidhet lehtë me burime të besueshme në industrinë tuaj Source .

December 22, 2017