Back to Question Center
0

Cilat janë burimet e palidhura të backlink nga Backlinko?

1 answers:

Backlinks vazhdojnë të drejtojnë botën dixhitale, përkundër disa artikujve, si dhe webmasters na tregoni gjëra të tjera rreth tyre. Në fakt, studimet e fundit të studimit të motorëve të kërkimit tregojnë se backlinks janë një nga faktorët më të rëndësishëm të rangimit për Google dhe motorët e kërkimit.

Kur është fjala për ndërtimin e lidhjes, ka shumë metoda të provuara dhe të vërteta në dispozicion. Disa prej tyre ndjekin udhëzimet e Google, ndërsa të tjerë i shkelin ato. Në ditët tona, disa prej teknikave gjeneruese të lidhjeve bëhen më pak efektive në ditët tona (f. e. postimi i mysafirëve ose kthimi i komenteve). Megjithatë, ka ende shumë mënyra më pak të njohura ose nëntokësore se si të fitojnë backlinks falas me cilësi të lartë.

Në këtë artikull unë do të ndaj me ju disa teknikat e lidhjes nëntokësore, disa prej të cilave kam huazuar nga pronari i Brian Dean Backlinko. Le të shikojmë më nga afër secilin prej tyre.

  • Teknika e ndërtimit të lidhjeve sociale

Kjo teknikë e lidhjes së lidhjeve ndihmon për të marrë lidhje të jashtme nga mediat sociale. Sipas kësaj metode, duhet të shpërndani përmbajtje relevante dhe të riprodhoni përmbajtjen që është ndarë shumë. Pas kësaj, ju duhet të arrini përdoruesit të cilët fillimisht kanë ndarë këtë përmbajtje dhe t'u sigurojnë atyre një pjesë të re ose të përditësuar.

Kjo teknikë e ndërtimit Lidhje Skyscraper u zhvillua nga Brian Dean. Ai e ndihmoi atë të rriste trafikun e tij organik me më shumë se 400%. Sipas kësaj metode, ju duhet të identifikoni terma më të ulët të kërkimit dhe të gjeni një pjesë të përmbajtjes e cila është e popullarizuar në mesin e përdoruesve. Pas kësaj, duhet ta shkruani më mirë për të njëjtat kërkime. Sigurohu që versioni i ri i përmbajtjes është unik dhe bazohet në hulumtime. Për të përfunduar këtë procedurë për ndërtimin e lidhjes, duhet të promovoni këtë pjesë të përditësuar të përmbajtjes në mediat sociale me qëllim që disa nga domenet e larta PR të lidhen përfundimisht me ju. Testimonials janë shumë të dobishme për çdo biznes, pasi ato tregojnë kënaqësinë e klientëve ndaj produkteve ose shërbimeve që ofron një kompani.

  • . Webmasters kërkojnë ato si ata e dinë se çfarë përfitime që mund të sjellë në dyqanet e tyre online. Në një mënyrë të tillë, krijimi i dëshirave tuaja jep mundësi të shkëlqyera për të fituar një lidhje të lehtë, por autoritative hyrëse. Përdoruesit më mirë të tërheqin kompanitë që kanë dëshmi organike nga klientët e vërtetë sesa faqet e internetit të cilat paraqesin komente të dyshimta (si rregull, mund të zbulohen lehtësisht këto dëshmi). Testimet më reale të faqes suaj ka fituar, aq më e lartë do të renditet në faqen e rezultateve të kërkimit. Për më tepër, duket më e besueshme për bizneset e tjera. Kjo është arsyeja pse ata do të lidhen me faqen tuaj edhe pa pyetur. Çdo gjë që duhet të bëni është që të zgjidhni një produkt që ju pëlqen më së shumti dhe kontaktoni ofruesin e tij për të dhënë dëshminë tuaj për këtë produkt të veçantë. Shumica e platformave të mëdha të shitjes me pakicë kanë një faqe speciale për këtë qëllim. Kjo është arsyeja pse do të jetë e lehtë për ju që të dorëzoni dëshmi tuaj direkt përmes faqes së tyre të internetit.

    Kjo teknikë lidhje ndërtimi është futur edhe nga pronari i blogut Backlinko Brian Dean Source .

December 22, 2017