Back to Question Center
0

A është e mundur të krijohen lidhje të përhershme falas?

1 answers:

Nëse po e lexoni këtë artikull, atëherë ka shumë të ngjarë që dëshironi të gjeneroni më shumë trafik në burimin tuaj të uebit, blog, artikull dhe kështu me radhë. Ky artikull është projektuar posaçërisht për ata që dëshirojnë të marrin lidhje të përhershme pa shpenzuar asnjë qindarkë. Megjithatë, ju duhet të dini se marrja e lartë backlinks PR për të lira, do të marrë durim dhe punë e vështirë. Nëse ju mund të merrni backlinks relevante dhe të larta PR pa ndonjë përpjekje, atëherë ju nuk do të ketë nevojë për këtë pjesë të përmbajtjes, do ju?

Le të themi së pari disa fjalë në lidhje me lidhjet dhe rëndësinë e tyre për gjenerimin e trafikut. Në përgjithësi, backlinks janë ato që ndodhin kur një burim interneti lidhet me një tjetër. Punon mjaft e thjeshtë. Para së gjithash, Google bots analizon një burim ku vendoset lidhja përbrenda. Ata vlerësojnë rëndësinë dhe cilësinë e përmbajtjes që bazohet në këtë burim. Për më tepër, motorët e kërkimit i kushtojnë vëmendje PageAuthority dhe PageRank, si dhe sasinë dhe cilësinë e trafikut që vjen. Pasi të kryhet ky hulumtim, crawlers kërkojnë shpejt të hedhim një vështrim në një burim interneti të lidhur për të siguruar që një lidhje është relevante dhe e besueshme. Duke supozuar këto të dhëna, Google bën një shënim për të rritur faqen e internetit të lidhur renditet herën tjetër kur ajo zvarritet rreth tij.

Kjo është arsyeja pse backlinks më shumë do të thotë më shumë trafik dhe më pas gradë të lartë të internetit. Në trafikun e saj termi do të thotë klientë të rinj që do të sjellin para në biznesin tuaj online. Pra, mund të themi që backlinks ju sjellin para dhe kthim të lartë të investimit.

A është e arsyeshme të blini backlinks të përhershëm?

Shumë webmasters vendosin për të blerë backlinks për të përshpejtuar një proces të përmirësimit markë. Megjithatë, ju duhet të jeni një ekspert në të për të blerë pikërisht ato lidhje që mund të sjellin vlerë në faqen tuaj. Përndryshe, nuk mund të kthehesh ose as t'i keqësosh gjërat.

Ka shumë specialistë mashtrues në internet që premtojnë të ndërtojnë backlinks të ashtuquajtur "PR të lartë" ose "vlerë të lartë". Blerja e lidhjeve të tilla, ju humbni paratë tuaja. Sepse, edhe nëse backlinks janë nga burimi i uebit me një rang faqe të lartë, kjo nuk do të thotë asgjë nëse ato nuk janë relevante për faqen tuaj. Për më tepër, Google lehtë mund të zbulojë lidhjet e blera dhe të penalizojë blerësit dhe shitësit.

Nuk ka dyshim se disa nga shërbimet do të merrni lidhjet tuaja nga janë cilësi shumë të lartë. Ata mund të ndërtojnë sa më shumë backlinks në tuaj sa ju keni për të paguar për të. Megjithatë, ka një fenomen interesant, sapo të ndaloni pagesën për shërbimet e tyre, lidhjet që janë ndërtuar në faqen tuaj do të hiqen. Kjo është arsyeja pse backlinks paguar nuk janë mënyra më e mirë për të marrë trafikun nga motorët e kërkimit.

Cilat janë mënyrat e tjera për të marrë lidhje të përhershme?

Ju mund të ndërtojnë backlinks në tuaj, të krijojë marrëdhënie të mira biznesi me burimet web të lidhura me internet. Ose nëse jeni të nxituar ju mund të punësoni një staf SEO me orar të plotë për të ndërtuar backlinks në rrugën e duhur. Do të kushtojë shumë më tepër se këto backlinks të volitshëm që mund të vëzhgoni në faqe të tjera, por ata do ta mbajnë faqen tuaj në faqen e parë SERP për shumë kohë Source .

December 22, 2017