Back to Question Center
0

Pse keni nevojë të krijoni backlinks të cilësisë së lartë në faqen tuaj?

1 answers:

Faktori më i rëndësishëm në search engine optimization është padyshim ndërtimin lidhje. Search engines përdorin backlinks si përcaktues të rangut të internetit. Më shumë backlinks cilësi të lartë tregojnë faqen tuaj, më shumë shanse për të rangut të lartë në SERP ju merrni. Dofollow backlinks e bëjnë më të lehtë për Google që të përcaktojë një autoritet të faqes së internetit dhe rangut të tij. Kjo është arsyeja pse të përmirësoni pozicionin tuaj të faqes në faqen e rezultateve të kërkimit dhe të tërheqni më shumë trafik të synuar; ju duhet të bëni një theks në backlinks të lartë të internetit PR.

Ky artikull i shkurtër është hartuar për t'ju treguar se si të merrni backlinks me cilësi të lartë në faqen tuaj. Por së pari, më lejoni t'ju shpjegoj se cilat janë backlinks dofollow.

Dofollow backlinks dhe roli i tyre në gjenerimin e trafikut Dofollow

backlinks janë lidhjet e jashtme nga faqet e internetit të ndryshme duke treguar në burimin tuaj web. Këto lidhje njihen gjithashtu si lidhje të brendshme ose të jashtme. Këto lidhje lejojnë kalimin e një lëngi lidhës nga një burim në tjetrin. Kur bots Google janë zvarritje faqen tuaj, ata i referohen jo vetëm për informacion në vend, por edhe për sinjale offsite të tilla si lidhje të jashtëm. Nëse këto lidhje janë dofollow, atëherë bots kërkim do të llogarisë një lëng lidhje që vijnë prej tyre. Linjat e kthyera me cilësi të lartë të PR do të kenë një efekt të rëndësishëm në mënyrën se si motorët e kërkimit shohin faqen tuaj.

Kjo është arsyeja pse kur doni të krijoni lidhjet tuaja, është e mençur që të përqendroheni në përpjekjet për ndërtimin e lidhjeve në burime që ju lejojnë të ndërtoni lidhjet e mëposhtme. Si rezultat, këto lidhje me cilësi të lartë dhe autoritative do të përmirësojnë gradën tuaj të faqeve dhe do të rrisin autoritetin tuaj të markës.

Cilat janë mënyrat për të marrë backlinks cilësi të lartë pr?

Ka shumë mënyra të ndryshme se si ju mund të merrni links dofollow në blogun tuaj. Sidoqoftë, ne duhet të përqendrohemi vetëm në backlinks të lartë të PR. Marrja e tyre nuk është shumë më e lehtë sa mendoni. Pra, le të diskutojmë më hollësisht se si dhe ku të merrni backlinks dofollow.

Për të marrë cilësinë dhe backlinks organike, ju duhet të merrni pjesë në diskutimet në forum. Ju duhet të jeni një përdorues aktiv relevant i forumeve tuaj të ngrohtë dhe të lini komente të dobishme, të mprehtë dhe të arsyeshme nën çdo temë diskutimi të ri. Megjithatë, mos gjithmonë përpiquni të jeni i pari në një diskutim që të mos duket i dyshimtë për administratorin. Forumet janë një vend i mirë për të promovuar biznesin tuaj, për të krijuar kontakte të reja dhe për të rritur reputacionin tuaj të markës. Së pari, duhet të komentosh të paktën tetë tema pa shtuar linjat e tua të kthyera, dhe vetëm pastaj të fillosh të ndërtosh një promovim organik. Megjithatë, nuk duhet të jeni këmbëngulës dhe të pasjellshëm. Ju mund të promovoni biznesin tuaj duke arritur tek blogerët e tjerë të lidhur me ngrohtësitë dhe le t'i rishikojnë produktet ose shërbimet e juaja

  • . Pra, para së gjithash, ju duhet të gjeni bloget e duhura për të krijuar lidhje relevante që ju sjellin trafikun në shënjestër. Pitch vetëm produkte të rëndësishme për blogerët. Përndryshe, ju rrezikoni të krijoni përshtypje negative të markës suaj. Më pas gjeni një mënyrë për të kontaktuar blogerët. Si rregull, vendi informacionet e tyre të kontaktit në krye të blogut të tyre. Ju mund të shkruani një email ose kontaktoni me të ose të saj nëpërmjet LinkedIn. Nëse merrni një përgjigje pozitive, atëherë është koha të vendosni produktet tuaja. Ju duhet të zgjidhni produktet më të mira që keni për të krijuar përshtypjen e saktë të markës suaj Source .

December 22, 2017