Back to Question Center
0

A mund të më rekomandoni disa vende të mira për të diversifikuar profilin tim të lartë të PR të backlinks?

1 answers:

Natyrisht, lidhjet me autoritete të larta dhe burime të forta PageRank si gazetat kombëtare apo edhe agjencitë globale të medias nuk duhet të lënë pas dore. Është një mënyrë e mrekullueshme për të freskuar profilin e lartë të PR-së të backlinks-ve të faqes suaj ose të blogut, por detyra njihet si një punë që kërkon kohë dhe punë. Sidoqoftë, me pak kreativitet në mendje, mund të merrni me lehtësi disa backlinks shtesë për të përmirësuar profilin tuaj ekzistues të lartë PR të backlinks. Për më tepër - ndoshta ju keni marrë tashmë disa copa të përmbajtjes cilësore ose kontakteve tashmë të hapura për këtë. Më poshtë po ju tregoj disa vende të mira dhe sfera që meritojnë të mendoni për lidhjen me të. Pas të gjitha, kjo do të ishte një mundësi e mirë për t'u lidhur me ndoshta faqet më të besueshme dhe autoritative të internetit arsimore / qeveritare. Gjithsesi, të dy sferat nuk do të kenë nevojë as shpenzime të mëdha buxhetore as shumë kohë. Natyrisht, nëse trajtohet drejtë. Në mesin e të tjerëve, faqet e internetit lokale dhe në mbarë vendin ose bloget përkrahëse me shtrirje domenesh dot GOV janë pikërisht ato burime minoritare me të cilat në fund të fundit autoriteti i lartë DA (autoriteti i fushës), duke shënuar 100 pikë në tërësi. Duke pasur parasysh se vështirë se mund të ketë sukses në përmirësimin e profilit të lartë të PR të backlinks me atë që vjen nga domenin kryesor qeveritar, ka disa mundësi ende të disponueshme në nivel lokal. Dua të them se shumë uebfaqe të qeverisë lokale po përdorin drejtoritë e biznesit për të drejtuar një promovim online për kompanitë rajonale brenda zonës së tyre. Drejtoritë e qeverisjes vendore janë ndoshta mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për të kapur disa backlinks shtesë të fuqishëm që tregojnë faqen tuaj ose blogun. Pjesa më e madhe e organeve të besueshme arsimore është e njohur të ketë faqet e tyre të internetit DA prej rreth 90-95 pikëve (me bazë në studimin e fundit). Por gjëja më sfiduese është gjetja e mjetit të duhur të shtrirjes. Para së gjithash, përpiquni t'i bëni ato një favor - të gjeni njerëzit e duhur që njihni si ish studentë ose anëtarë të stafit. Duke pasur parasysh se universitetet dhe kolegjet janë gjithmonë të prirur për të nxjerrë në pah, përdorin atë për avantazhin tuaj - u ofroni atyre vetëm histori të suksesshme, shtigje të shkëlqyera të karrierës ose intervista të nxehta që ata duan të shohin, duke përditësuar në të njëjtën kohë profilin tuaj të lartë të PR të backlinks me një disa lidhje të krijuara rishtazi. Për më tepër - duke fituar ato kthime të vlefshme nëpërmjet faqeve universitare ose të shkollave të mesme të shkollës së mesme, automatikisht po përdorni një mundësi tjetër për të folur për emrin e markës suaj të biznesit ose për të marrë një ekspozim më të gjerë brenda industrisë së kompanisë suaj dhe vendndodhjes së tregut.

Nëse asgjë nuk ndihmon, këtu është një mënyrë tjetër alternative për trajtimin e kontaktit të drejtë me universitetet ose ndonjë institucion tjetër arsimor - që me të vërtetë punon për të fituar ju disa prej atyre lidhjeve të çmuara. Të gjitha që ju duhet është të keni një produkt ose shërbim të rëndësishëm ose për studentët vendas, ose për anëtarët e stafit. Thjesht ofrojeni, për shembull, një kod ekskluziv të zbritjes. Në të njëjtën kohë, kjo do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të gjeneruar më shumë aksione, drejton, abonimet dhe përmendjet në mediat sociale - përveç qëllimeve tona kryesore të blerjes së lidhjeve. Vini re, megjithatë, që për të pasur sukses në këtë skemë, kompania juaj ose projekti i biznesit do të nevojiten për të ofruar diçka që mund të blihet ose të urdhërohet në internet Source .

December 22, 2017