Back to Question Center
0

Si të sigurojmë backlinks cilësore për biznesin e rritur?

1 answers:

Rrjeti botëror dallon nga diversiteti i tij. Përmbajtja e vendosur këtu mund të kënaqë çdo interes dhe shije. Sidoqoftë, marketingu online mund të jetë i vështirë në kohën më të mirë, pasi mund të jetë e vështirë për tu promovuar në një audiencë specifike të synuar. Pronarët e internetit të të rriturve përballen me shumë ngjit gjatë viteve të fundit për shkak të fushatave reklamuese jo etike. Promovimi i burimeve të të rriturve ose takimeve në internet është pak më e vështirë sesa bizneset e tjera, pasi shumica e përdoruesve e gjejnë atë të pamoralshëm. Sidoqoftë, ky aktivitet ende qëndron i palëvizshëm për shkak të fushatave të ndryshme të marketingut të mençur dhe praktikave të ndërtimit të lidhjeve. Lidhjet e internetit të të rriturve mund të jenë një burim i shkëlqyeshëm për të gjetur trafikun e të rriturve në faqen tuaj, duke zbatuar vetëm teknika promocionale të kapelave të bardha.

Pse tregu i rritur është më pak konkurrues?

Shumë marketers ndihen disa siklet kur është fjala për faqet e internetit promovimin e të rriturve. Kjo është arsyeja pse kjo ngrohtë e tregut konsiderohet si më pak konkurruese. Shumë bashkëpunëtorë refuzojnë mundësinë për të fituar para nga ky vend, duke e bërë më fitimprurëse për marketistët me përvojë.

Ju gjithashtu mund të ndiheni të irrituar në lidhje me promovimin e markave të rritur fillimisht. Megjithatë, sapo të merrni të ardhurat e para prej saj, do të ndiheni ndryshe. Duhet të jeni të vetëdijshëm se shumë njerëz janë të lumtur të krijojnë përmbajtje për këtë kamare në baza të pavarura. Sapo të filloni të ndjeni besim në këtë sferë, do të gjeni produktet e rritur nuk ndryshojnë nga ato të markave kryesore.

Në realitet, ka shumë përdorues që janë të interesuar për një sferë të rritur dhe duan të porositin produkte ose shërbime nëpërmjet internetit. Kjo është arsyeja pse nuk do të jetë e zgjuar për të qëndruar larg kësaj sferë.

Si të krijoni një faqe interneti për të rritur?

Kur krijoni një faqe interneti për të rritur, në vend që të përdorni fuqinë e backlinks, aspekti kryesor është të ofroni përmbajtje të pasur që do të tërheqë përdoruesit në faqen tuaj.

Përmbajtja e videos dhe mediat sociale mund të jenë të dobishme për markat e të rriturve nëse bëhet në mënyrë informative. Për shembull, mund të publikoni postimet ditore ose javore ku paraqitni ndonjë produkt të ri ose informacione të tjera që do të jenë interesante për klientët tuaj të mundshëm. Unë nuk rekomandoj të publikoj fotot ose videot e shprehura, pasi ato do të hiqen nga qasja e përgjithshme. Për më tepër, po rrezikoni të shkatërroni reputacionin tuaj si një markë ligjore e të rriturve.

Nëse po filloni biznesin tuaj në këtë vend, unë rekomandoj që të përqendroheni në krijimin e një faqe interneti të madhe, të dobishme për përmbajtje, me një dizajn të bukur. Ju duhet të siguroni vizitorët tanë të faqes me një këshillë mbi këtë temë, së bashku me disa rekomandime të projektit.

Krijo kategori të forta në faqen tuaj për t'i ndihmuar përdoruesit të lundrojnë me lehtësi. Ju mund t'i përdorni këto kategori në strukturën ku përmbajtja që shkruani do të jetë e paraqitur.

Për më tepër, është e këshillueshme që të sigurojë përdoruesit me mbështetjen e klientëve 24/7. Është e domosdoshme në faqet e internetit për të rritur, sepse si rregull përdoruesit ndihen të papërvojë në këtë sferë dhe kanë nevojë për ndihmë Source .

December 22, 2017