Back to Question Center
0

A është e vërtetë se backlinks kontekstuale janë tani ari i artë?

1 answers:

Backlinks kontekstuale janë ndoshta elementi më i rëndësishëm në lidhje me ndërtimin e lidhjeve në Search Engine Optimization (SEO). Gjëja është se jo të gjitha lidhjet janë krijuar të barabarta - thjeshtë, motorët e kërkimit më të mëdhenj (si vetë Google, si dhe Yahoo dhe Bing) po i japin më shumë peshë llojeve të caktuara të backlinks. Midis të tjerave, backlinks kontekstuale të gjetura në faqen kryesore të biznesit ose blog-it tuaj të biznesit do të jenë gjithmonë lidhjet më të rëndësishme me një fuqi kaq të madhe për qëllime SEO.

Pse janë ata në mënyrë të çmuar?

Pra, ju keni të drejtë - backlinks kontekstuale janë njohur tani si mundësitë e vërtetë të artë. Disa njerëz po i quajnë "Grail i Shenjtë i SEO". "Pse e vlerësojnë këtë shumë? Thjesht sepse në qoftë se jeni ndër ata që duan që autoriteti i një faqe interneti ose blogu të rritet në popullaritet - ky lloj i lidhjeve është pikërisht ajo që ju duhet të gëzoni një përparim kaq të shpejtë.

Çfarë bën backlinks kontekstuale nga Përkufizimi?

Duke marrë parasysh të gjithë afatin e faqeve të kthyera kontekstuale në shkallë, le të përpiqemi ta thyejmë atë fjalë për fjalë për një kuptim më të mirë. Para së gjithash, një Homepage është një faqe unike që hap rrugën për të shfletuar përmbajtjen në çdo faqe ose blog. Së dyti, një Përmbajtje për lidhjet do të thotë që ato duhet të gjenden zakonisht brenda përmbajtjes së faqes - duke u shfaqur në shkrimet tekstuale në mënyrë organike, backlinks kontekstuale nuk lënë hapësirë ​​për ndonjë listë spammi të shiritave të vegjël të gjetura në vend. Dhe së treti, një prapavijë në SEO qëndron për një lidhje të jashtme (përndryshe, lidhje në hyrje) e vendosur në faqen e internetit ose blogun e palës së tretë dhe duke treguar në faqet tuaja personale.

Si punojnë ata në fillim? Nga këndvështrimi i rritjes së SEO, backlinks kontekstuale u ulën drejtpërdrejt në faqen kryesore janë elementët më efektivë që ngasin procesin e optimizimit të çdo faqe interneti ose blog për kërkim në internet në shkallë. Gjë është se çdo gjë në lidhje me efikasitetin e tyre në SEO është shumë e thjeshtë - backlinks kontekstuale janë gjithmonë mbi bordin e Google, sepse ato janë të integruara natyrisht në përmbajtje dhe duken organike. Në të njëjtën kohë, vetë fakti se backlinks të tilla kontekstuale janë krijuar në faqen kryesore të faqes apo blog-it po u jep atyre një peshë edhe më të madhe. Pse? Thjesht sepse u ulën në faqen e internetit, backlinks të tilla kontekstuale do t'ju sjellin më shumë trafik të internetit - ka vetëm një faqe, e cila është një "portë" që kalon çdo përdorues që viziton faqen e internetit ose blogun për të hyrë në përmbajtje në çdo faqe tjetër. Më në fund, mbani në mend se gjithçka rreth lidhjeve të faqeve do të punojë vetëm për domenet e autoritetit të fortë dhe faqet e internetit me një PR të lartë. Unë do të thotë se çdo backlink kontekstuale ka shumë më tepër peshë jo vetëm pasi që është zbarkuar direkt në faqen kryesore, por sepse e gjithë faqja e internetit (ose blog) është e vlefshme gjithashtu Source . Pra, cila është vlera thelbësore e nevojshme për të nxjerrë më shumë nga backlinks tuaja kontekstuale - një faqe të vetme vetë, apo ndoshta e tërë faqja e internetit e marrë në shkallë? Të dyja!

December 22, 2017