Back to Question Center
0

Si do të krijojmë backlinks të lehtë në 2019?

1 answers:

Optimizimi i motorëve të kërkimit mund të jetë mjaft i vështirë dhe frikësues, sidomos për specialistët e rinj pa përvojë të caktuar. Kjo sferë përfshin teknika të shumta optimizimi, statistika, mjete, programe dhe përditësime të algoritmeve. Për më tepër, marketingu digjital nuk është treg i qëndrueshëm i tregut. Risi gjithnjë e më shumë shfaqen në këtë fushë çdo ditë, dhe është e komplikuar edhe për ekspertët që të mbajnë hapin me të gjitha informacionet në hyrje. Pavarësisht nga të gjitha këto vështirësi, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të menduar për SEO. Ky proces përbëhet nga tre komponentë të ndërlidhur dhe të ndërlidhur që shërbejnë për të rritur trafikun. Këto elemente përfshijnë - përmbajtjen, lidhjet përbrenda dhe mediat sociale. Zbatimi i këtyre teknikave të optimizimit në mënyrë korrekte, do të merrni lehtësisht kthime në vitin 2019. Duhet t'i kushtoni vëmendje të konsiderueshme të gjitha këtyre tri fazave të optimizimit, pasi ato janë të nevojshme për çdo fushatë moderne të SEO që të ketë sukses. Nëse mungon të paktën një fazë optimizimi, do të përfundoni në faqen e dhjetë të SERP Google me një rrjedhje jashtëzakonisht të ulët të trafikut.

Para se të fillojmë të diskutojmë këto tre elemente thelbësore, ka disa gjëra për të kuptuar se si ata punojnë në kompleksin.


Komponentët SEO ndërlidhja

Është me rëndësi të kemi përmbajtje, backlinks dhe media sociale si në kompleks ata krijojnë një iniciativë të suksesshme të optimizimit. Për të kryer një optimizim cilësor dhe të sofistikuar të faqes së internetit, ju nuk mund të lini një nga këto përbërës, pasi që procedura fitimprurëse fiton duke u kujdesur në secilën nga këto tri fusha. Për më tepër, secila prej këtyre komponentëve kryesorë të SEO forcon të tjerët. Nëse një komponent, e. G. , përmbajtja është ekzekutuar në mënyrë të drejtë, dy elementë të tjerë (backlinks dhe media sociale) do të sjellin më shumë vlerë në burimin tuaj të uebit. Bërja e optimizimit të motorëve të kërkimit në mënyrën e duhur është një ton i punës së mëvonshme dhe të zhytur në mendime. Ju nuk mund të bëni ndonjë shkurtore në fushatën tuaj optimizuese pasi që të shkaktojnë efekt të dëmshëm në SEO faqen tuaj te internetit dhe të shkatërroni përpjekjet tuaja në fusha të tjera të optimizimit. Për fat të mirë, ju mund t'i referoheni specialistëve në SEO. Të dy përkthyes të pavarur dhe ekspertë në shtëpi mund t'ju ndihmojnë të përmbushni qëllimet tuaja të biznesit.

Pra, le të diskutojmë këto tre komponente SEO që janë jashtëzakonisht të rëndësishme për lehtësimin e marrjes së lidhjeve në vitin 2019.

1. Përmbajtja

Përmbajtja është elementi i parë kryesor i çdo fushate optimizuese, pasi përmbajtja është ende një mbret. Ndikon direkt në përvojën e përdoruesit me faqen tuaj dhe tregon profesionalizmin tuaj në industri. Çdo faqe ka përmbajtje që vetëm motorët e kërkimit mund të vëzhgojnë, ky përmbajtje quhet përmbajtje meta. Kjo është arsyeja pse ju duhet të siguroheni që jo vetëm të krijoni një përmbajtje cilësore dhe kërkimore, por gjithashtu të optimizoni metadatat tuaja të tilla si URL, tituj, përshkrime, tituj dhe robotë. tekst.

Edhe pse mund të keni një faqe të optimizuar mirë dhe të dizajnuar mirë, ju nuk jeni bërë me optimizim të search engine. Një blog mund të jetë një kontribut i shkëlqyer për optimizimin e faqes suaj të internetit. Unë ju këshilloj fort që mos të neglizhoni të blogoni si përmbajtje cilësore tërheq shfrytëzuesit nga kërkimi dhe i bën ata të shkojnë më thellë në faqet e faqes suaj.

Nëse dëshironi të jeni një bloger i mirë dhe të tërheqni klientë të rinj në faqet tuaja, atëherë ju duhet të ndiqni hapat e mëtejshëm: Vazhdimisht krijoni diçka të re

Duhet të publikoni artikuj të rinj në faqet e blogut tuaj për të treguar motorët e kërkimit se burimi juaj i internetit është aktiv dhe i gjallë. Sa më shpesh blogja juaj përditësohet, përgjigja më e mirë që do të merrni nga Google. Kjo është arsyeja pse ju duhet të mbani blogun tuaj të freskët.

 • Suksesi juaj në blog varet drejtpërdrejt nga numri i lexuesve të përmbajtjes suaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë cilësisë së përmbajtjes që publikoni në blogun tuaj. Përdoruesit nuk duan të kalojnë kohën e tyre duke lexuar përmbajtje unike, të parëndësishme dhe me cilësi të ulët. Ju duhet t'i angazhoni ata me diçka unike dhe aktuale. Përmbajtja juaj duhet të jetë aq e mirë për t'i bërë lexuesit ta ndajnë atë me njëri-tjetrin.

  2. Backlinks

  Taktikat e ndërtimit të lidhjes përfshijnë blogimin e mysafirëve, shpërndarjen e njoftimeve për shtyp, komentet dhe taktikat e tjera të krijimit të lidhjeve. Ndërtimi i lidhjeve është i rëndësishëm për optimizimin dhe promovimin e markës tuaj, pasi motorët e kërkimit njohin autoritetin dhe reputacionin e sitit tuaj në bazë të asaj se çfarë lloj faqesh lidhin me ju. Më shumë burime web me cilësi të lartë lidhen me ju, aq më e lartë do të renditet në faqen e rezultateve të kërkimit. Për të marrë lëngje lidhjesh cilësore nga faqet autoritative, ju duhet të jeni një faqe interneti me cilësi të mirë me përmbajtje unike dhe relevante dhe reputacion të mirë mes përdoruesve.

  Për të gjetur burime autoritative në internet brenda vendndodhjes suaj, ju duhet të kryeni një hulumtim tregu dhe të gjeni blogje dhe faqet e internetit që lidhen tematikisht me tuajën dhe lejoni dërgimin e mysafirëve. Pastaj ju duhet të kontaktoni këto pronarë faqet e internetit dhe t'u kërkoni atyre lidhje me mundësitë e lidhjes për ju. Sigurohuni që të ndërtoni lidhjet dofollow vetëm pasi ky lloj i backlinks mund të sjellë lëng të rëndësishëm lidhje në faqen tuaj. Asnjë vend nuk mund të ketë sukses në optimizimin e motorëve të kërkimit, përveç rasteve kur vendet e tjera lidhen me të.

  Le të diskutojmë se cilat mënyra më të mira për të fituar lidhje cilësore në faqen tuaj janë:

  • Blogim mysafir
  ) Procesi se si ju mund të merrni backlinks nëpërmjet Blogging mysafir, unë kam përshkruar më parë në këtë artikull. Kjo është alternativa më e mirë për ndërtimin e lidhjeve siç rrallë i përket nga motorët e kërkimit si spam. Për më tepër, kjo është një mundësi e mirë për të komunikuar me audiencën tuaj të synuar dhe për të tërhequr klientë të rinj potencialë për markën tuaj.
 • Krijimi i njoftimeve për shtyp është një mënyrë mjaft e thjeshtë për të përmirësuar vetëdijen tuaj të markës dhe t'u tregoni njerëzve risitë dhe ndryshimet tuaja. Çdo gjë që ju nevojitet është të zhvilloni një pjesë të mirë të shkruar për diçka që është e rëndësishme në kompaninë tuaj dhe ta dorëzoni në një kompani të shpërndarjes për shtyp.

  Një mënyrë organike për të fituar lëngun e lidhjes së cilësisë është krijimi i përmbajtjes së vlefshme që përdoruesit do të ndajnë dhe pëlqejnë. Çelësi i suksesit është të publikojë materialet e shquara të bazuara në hulumtime, të ndjekura nga infographics në baza të rregullta.

  Është e arsyeshme të shtoni burimin tuaj të internetit në drejtoritë e biznesit, pasi ka ende shumë njerëz që kërkojnë organizatat e kërkuara përmes këtyre drejtorive. Lidhjet nga çdo burim i mirënjohur do të ndihmojnë në përmirësimin e renditjes së faqes suaj, prandaj mos humbisni rastin tuaj. Ka shumë shërbime në internet që u japin pronarëve të internetit mundësi për të ndërtuar lidhje nga drejtoritë kryesore lokale.

  Ju mund të përfitoni nga konkurrentët tuaj të tregut të ngrohtë të cilët tashmë kanë vënë përpjekjet e tyre në ndërtimin e lidhjeve

  • . Para së gjithash, ju duhet të bëni një analizë konkuruese dhe të zbuloni rivalët tuaj të TOP5. Pastaj identifikoni lidhjet që kanë konkurrentët tuaj dhe burimet nga të cilat vijnë këto lidhje. Gjeni konkurrentët tuaj lidhjen e donatorëve dhe pyetni ata rreth mundësive të lidhjes për biznesin tuaj.

   3. Mediat sociale

   Të jesh aktiv në mediat sociale është bileta juaj në pozitën më të lartë në SERP. Media sociale në ditët tona është një pjesë integrale e optimizimit të motorëve të kërkimit. Nëpërmjet kanaleve të mediave sociale, ju mund të kontaktoni klientët tuaj dhe të krijoni me ta marrëdhënie miqësore. Vetëm marrja e shumë pëlqimeve dhe aksioneve mund të rritë autoritetin e një faqeje, dhe për këtë renditjen e saj, duke rezultuar në trafik më social në të. Gjatë kryerjes së fushatës suaj të marketingut të mediave sociale, mbani parasysh këshillat e mëposhtëm:

   Nëse vendosni markën tuaj në një nga platformat e njohura të mediave sociale si: Google+, Facebook ose Twitter, ju duhet të punoni nën të në baza ditore. Nuk mjafton të publikosh një post një herë në javë pasi dishepujt e tu shpejt do të mërziten dhe nuk do të të falen. Pra, nëse doni të keni sukses në arenën sociale, ju duhet t'u jepni pasuesve tuaj mesazhe të përditshme në tema emocionuese, sondazhe dhe gara. Ju duhet të përdorni të gjitha mënyrat e mundshme për të kontaktuar audiencën tuaj dhe ta bëni atë besnik ndaj markës suaj.

   Gjeni zonat sociale që janë relevante për industrinë tuaj. Natyrisht, është DUHET të krijohet llogaria juaj e biznesit në Facebook, Instagram dhe Twitter, por këto platforma janë vetëm një pjesë e faqeve sociale që janë në dispozicion për ju. Është e arsyeshme të shikoni faqet e tjera sociale të cilat i shërbejnë niches e klientëve në shënjestër. Tri komponentët e përshkruar në këtë artikull (përmbajtja, ndërtimi i lidhjeve dhe promocioni i mediave sociale) janë thelbësore për promovimin e biznesit në 2019

   Konkluzion

   . Suksesi i SEO është i mundur, por jo pa secilin nga këto elemente thelbësorë të pranishëm dhe si duhet të angazhohen. Në ditët e sotme, është e vështirë për motorët e kërkimit të lojërave dhe për të rritur gradën tuaj me disa truket e shkëlqyeshme. Kjo është arsyeja pse ju duhet të investoni kohën dhe përpjekjet tuaja në krijimin e një fushate të mirë optimizimi. Si rezultat, ju do të merrni një kthim të lartë të investimit. Duhet të keni një qasje serioze në fushatën tuaj optimizuese dhe të ndërtoni një plan i cili duhet të bazohet në ndërtimin e lidhjeve të jashtme nga burime autoritative në kamare tuaj, duke krijuar cilësi dhe përmbajtje të bazuar në hulumtime duke optimizuar volumin përkatës dhe të lartë fjalë kyçe, dhe së fundi të krijojë një prani të fortë sociale, pasi shuma më e madhe e klientëve tuaj potencial përdorin rrjetet sociale çdo ditë.

   Për aq kohë sa ju siguroheni që optimizimi juaj onsite (dizajni i uebit, ndërlidhja, marketingu i përmbajtjes, hulumtimi i fjalëve, optimizimi i meta të dhënave) po rrokulliset pa probleme; ju keni një fushatë efektive dhe fituese të ndërtimit të lidhjeve dhe promovoni markën tuaj në platformat e mediave sociale, do të keni sukses në biznesin online Source .

  December 22, 2017