Back to Question Center
0

Çfarë roli luan backlinks në biznesin e udhëtimit?

1 answers:

Themelimi i biznesit të udhëtimit online është gjithmonë një ide e mirë pasi këtu ju mund të tërheqni shumë klientë potencialë, të krijoni një fushatë promovuese promovuese dhe të bëni markën tuaj të njohur në industrinë tuaj. Megjithatë, për të përmbushur qëllimet e biznesit tuaj, ju duhet të keni një fushatë të vlefshme për optimizimin e motorëve të kërkimit. Mund të rrisë gradën tuaj të internetit të udhëtimit ose të shkatërrojë të gjitha përpjekjet tuaja në SEO. Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha aspektet e optimizimit dhe të jeni në gjendje t'i sillni aftësitë tuaja në jetë. Nëse jeni i ri në këtë sferë, është më mirë t'i referoheni specialistëve. Megjithatë, ju duhet gjithashtu të jeni shumë të kujdesshëm me përzgjedhjen e një agjencie ose konsulenti të përshtatshëm, pasi ka shumë sharlatanë që pretendojnë të jenë ekspertë.

Nisja e tregut të udhëtimeve është një sektor shumë konkurrues ku të shkoni në faqen e parë të SERP që ju nevojitet për të investuar shumë kohë, para dhe përpjekje. Kjo është arsyeja pse, unë ju këshilloj që të jeni të duruar dhe të punoni shumë. Për më tepër, është një ide e mirë për të lejuar që ndërtuesit e lidhjeve profesionale të krijojnë një profil të përsosur lidhjeje për faqen tuaj që do ta bëjë biznesin tuaj të qëndrojë më i lartë se konkurentët tuaj.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa teknika se si të marrim backlinks të udhëtimit në faqen tuaj dhe të krijojmë një fushatë fitimprurëse fitimprurëse.

Fushata juaj e ndërtimit të linkut të udhëtimit duhet të bazohet në relevancën

Asnjë sasi lidhjesh përbrenda nuk do ta bëjë vendin tuaj të udhëtimit të ranguar mirë në motorët e kërkimit përveç nëse ka shumë e përmbajtjes përkatëse dhe tekstit të ankorohen. Ka shumë uebfaqe në internet që u japin lexuesve përmbajtje të parëndësishme dhe jo të vlefshme. Përdoruesit nuk kanë vullnet për të ndarë këtë përmbajtje të mbeturinave dhe botët e kërkimit e gjejnë të parëndësishme dhe me cilësi të ulët. Ndërsa Google bëhet gjithnjë e më i sofistikuar, mund të dallojë lehtë në mes të rëndësishme dhe të palidhur me përmbajtjen e faqes së lidhur. Kjo është arsyeja pse ajo bëhet më e rëndësishme për të krijuar burime të internetit që përmbajnë vetëm përmbajtje relevante dhe cilësore që posedojnë vlerë të madhe për lexuesit.

Për më tepër, duhet të siguroheni që teksti juaj i ankorës po përputhet edhe me temën tuaj të industrisë. Duhet të japë një paraqitje të qartë të asaj që do të vëzhgojë përdoruesi pas një lidhjeje. Ju duhet të shmangni krijimin e teksteve ankoruese të parëndësishme për të tërhequr përdoruesit në burimin tuaj të internetit ose reklamat. Një temë që nuk ndërlidhet me tekstet ankoruese të temës i bën përdoruesit të zhgënjyer dhe ata kthehen natyrshëm në një burim tjetër të internetit më të rëndësishëm në faqen e rezultateve të kërkimit.

Shfrytëzoni shërbimet e ndërtimit të lidhjeve të udhëtimit për të krijuar një fushatë fitimprurëse për lidhjen e lidhjeve

Lidhjet e kthyera janë lidhje që tregojnë faqen tënde. Ato janë thelbësore për optimizimin e faqes së internetit pasi që jo vetëm krijojnë një rrjedhje të vazhdueshme të trafikut në faqen tuaj, por gjithashtu përmirësojnë renditjen e faqes suaj në Google SERP. Megjithatë, nuk është një detyrë e lehtë për të ndërtuar lidhje nëse nuk keni ndonjë përvojë në këtë sferë. Për fat të mirë, ju mund të gjeni disa shërbime profesionale të ndërtimit të lidhjeve të udhëtimit në internet. Shërbimet më të mira profesionale në internet janë Moz, Semalt Auto SEO, dhe Ahrefs.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet e ndërtimit të lidhjeve dhe ka zotëruar përdorimin e disa strategjive të fuqishme të backlink. Ne bashkëpunojmë me pothuajse 50 000 burime të internetit në tregjet dhe industritë e ndryshme të tregut. Kjo është arsyeja pse ne jemi në gjendje të sigurojmë klientët tanë me backlinks permanente dhe të përkohshme dofollow. Rezultatet e optimizimit pozitiv të klientëve të Semalt tregojnë se është një ide e mirë që të keni të paktën një pjesë të përpjekjeve tuaja SEO të koordinuara nga specialistë SEO me përvojë. Bashkëpunimi i Google me agjensinë profesionale digjitale do të ketë, më shumë të ngjarë se jo, të sigurojë një shërbim të fortë të ndërtimit të backlink që do të sigurojë suksesin e fushatës tuaj për ndërtimin e lidhjeve të udhëtimit Source .

December 22, 2017