Back to Question Center
0

A është e mundur që të merrni backlinks dofollow me listën e HQ falas?

1 answers:

Ky artikull është dizajnuar për të treguar webmasters mënyrat më të lehta për të ndërtuar cilësi të lartë të ndjekin backlinks. Ka mashtrime të vjetra, por ka ende vepra si magjia për secilin pronar të faqeve të internetit që duan të krijojnë backlinks të lartë të autoritetit për të marrë trafik më të përshtatshëm dhe në shënjestër. Le të fillojmë me disa teori bazë rreth ndërtimit të lidhjeve.

Cilat janë backlinks në SEO?

Palidhjet janë lidhjet që tregojnë faqen tënde nga burime të tjera të uebit përmes kanaleve të ndryshme. Sa më shumë blogje autoritative përmenden ose ndjekin URL-në tënde të faqes, aq më shumë cilësi do t'i japë faqja jote. Kthyeshmrat shërbejnë si një faktor rangues SEO nga i cili mund të rreshtoni çdo afat të kërkimit tuaj të synuar shpejt nëse ndërtoni disa lidhje të larta ose të paktën me cilësi të mesme. Lidhjet e ardhshme kanë dy nënkategori - backfiles dofollow dhe nofollow. Është e rëndësishme të kuptohet dallimi në mes këtyre dy kategorive për të ndërtuar një fushatë fitimprurëse për ndërtimin e lidhjeve. Backlinks Dofollow janë ato që i japin lidhjes URL të faqes tuaj me një etiketë të veçantë, f

.

e. (rel = "dofollow") ose me lidhjen e thjeshtë gjithashtu do të thotë backlink dofollow. Ky lloj backlinks posedon vlera të caktuara për një burim të lidhur nga interneti duke transferuar të gjithë trafikun që vjen nëpërmjet saj në faqet e internetit. Backlinks Nofollow

Backlinks Nofollow janë ato që i japin lidhjes tuaj të burimit të uebit me etiketën e mëposhtme: f. e. (Rel = "jo-ndjekur"). Është e rëndësishme të futni tag rel nëse nuk doni të ndiqni lidhjen e dikujt.

Tani, kur e dini dallimin e lidhjeve dofollow dhe nofollow, është koha për të diskutuar mundësitë më të mira për të krijuar një listë të backfile dofollow.

Mënyrat për të krijuar një listë dofollow backlinks

Ka disa mënyra praktike dhe të lira për të bërë tufa lidhjesh hyrëse dhe për të përmirësuar rangun e faqeve në faqen tuaj.

Është një metodë efikase për ndërtimin e lidhjeve që ju nuk mund të injoroni. Facebook është një faqe PR9 (pothuajse më e lartë) që mund të ndihmojë faqen tuaj të marrë më shumë autoritet nga Google.

Për të marrë lidhje në Facebook, ju duhet të shtoni HTML statike në një faqe. Ndihmon në krijimin e skedave të mëdha me porosi iframe. Duke vepruar kështu, do të hapësh një skedë page në të cilën duhet të zgjedhësh faqen tënde në Facebook. Pas kësaj, do të duhet të klikosh në Tabin e konfigurimit dhe të përcjellësh aplikacionin tuaj HTML statik duke ndjekur indeksin. seksion html. Këtu ju duhet të shtoni kodin HTML, duke futur aty URL-në përkatëse të faqes tuaj. Për të përfunduar këtë proces, duhet të klikoni mbi butonin Save and Publish. Pra, tani ju keni një backlink të përshtatshëm dofollow nga një nga platformat më të njohura të mediave sociale.

  • YouTube

Si rregull, YouTube jep backfile nofollow. Megjithatë, ka ende disa raste që do t'ju ndihmojnë të arrini listën tuaj të backlinks dofollow me një lidhje më të lartë hyrëse PR. Duhet të gjesh disa video të renditura në YouTube, të cilat janë të lidhura me përmbajtjen e faqes suaj dhe pastaj jepni lidhjet tuaja në komentet që janë Source .

December 22, 2017