Back to Question Center
0

Sa backlinks të rangut të lartë mund t'ju ndihmojnë për ta bërë përmbajtjen tuaj të dukshme për klientët tuaj potencialë?

1 answers:

Ndërtimi i lidhjeve është një mundësi e përkryer për rangimin e përmbajtjes. Për të ndërtuar lidhje të cilësisë përbrenda është një çelës kur bëhet fjalë për përmirësimin e dukshmërisë së faqes. Ndërtimi i lidhjes ishte, është, dhe do të jetë faktori kryesor i rangimit në Google. Kjo është arsyeja pse artikulli ynë do të jetë i përkushtuar për metodat efektive të marrjes së backlinks të rangut të lartë.

Ndërtimi i lidhjes është vendi ku krijoni lidhje me burime të tjera të uebit që çojnë në tuajat. Në ndërtimin e lidhjes, gjithashtu mund të krijoni lidhje në hyrje në faqen tuaj që tregojnë fusha të ndryshme të jashtme. Duke krijuar shumë backlinks të kësaj natyre, ju do të jeni në gjendje të ndërtoni një rrjet. Nëse sasia më e madhe e lidhjeve të jashtme që tregojnë faqen tënde vjen nga fusha me autoritet të lartë reputacion, faqja juaj do të rritet në vlerë dhe do të renditet më e lartë në rezultatet e kërkimit.

Ka metoda të shumta të ndryshme të marrjes së lidhjeve përbrenda. Shumë prej këtyre metodave janë frowned mbi dhe mund të merrni faqen tuaj ndaluar. Kjo është arsyeja pse ju duhet të përqendroheni vëmendjen tuaj tek teknikat SEO të bardha për të kryer ndërtimin e lidhjeve.

Si të klasifikohen përmbajtjet në Google?

Momenti më i rëndësishëm që duhet të hasni është rritja e autoritetit të sitit tuaj dhe ndërgjegjësimi i markës. Nuk është aq e vështirë sa mund të mendoni. Duhet të krijoni artikuj të gjatë që mbulojnë tema që lidhen me audiencën tuaj. Për shembull, cilësia e bazuar në kërkime, pjesë të thelluara të përmbajtjes që u përgjigjen plotësisht pyetjeve të klientëve tuaj potencial.

Për më tepër, ju duhet të ndërtoni backlinks me cilësi të lartë dhe relevante për këtë përmbajtje. Lidhjet e fituara në mënyrë organike janë thelbësore për gjenerimin e trafikut. Është pothuajse e pamundur të renditet përmbajtja pa ndonjë lidhje që tregon për të.

Si të merrni backlinks të rangut të lartë?

Lidhjet tuaja duhet të jenë të strukturuara në mënyrë korrekte, pasi mbi optimizmin ka ndikim negativ në faqen tuaj.

Webmasters gabim të përbashkët që bëjnë në ndërtimin e lidhjes është overusing tekst përputhet saktë spirancë. Ju duhet të provoni duke përdorur fjalë kyçe të ndryshme për ankorat për të treguar motorët e kërkimit diversitetin tuaj markë. Për më tepër, ju duhet të shmangni ndeshjen e saktë ose ankorat tregtare.

Një tjetër lloj i backlinks ju duhet të i kushtojnë vëmendje të veçantë është në lidhje përmbajtje. Ata vijnë nga bloget dhe postimet e mysafirëve. Është e rëndësishme të përdorësh një kombinim të termave të kërkimit të konkurrencës natyrore, të synuar dhe të ulët, me ndryshime gjatë bishtit kur krijohen lidhje në përmbajtje.

Përmirësimi i gradës së përmbajtjes mund të jetë një proces që kërkon kohë. Megjithatë, pasi të keni ndërtuar një bazë substanciale, mund të filloni të krijoni backlinks cilësore dhe të fuqishme me ankorë të saktë të përputhjes. Siç u përmend më parë, ju duhet të shmangni përsëritjen e teksteve të ankorimit, pasi bots kërko mund ta tërheqin atë si spam.

Ka shumë hapa që duhet të ndiqni për të krijuar një rrjet të backlinks me cilësi të lartë. Këto masa përfshijnë kërkimin e backlinks; të krijojnë marrëdhënie pozitive me blogerët dhe webmasters të lidhura me ngrohtësinë; testimet e postimeve me lidhje të jashtme; krijoni blogun tuaj dhe e bëni të famshëm; ndani kontaktin tuaj në platformat popullore të mediave sociale Source .

December 22, 2017