Back to Question Center
0

Cili mjet i shikuesit të kthyer mund të më ndihmojë të krijoj profilin ideal të lidhjeve në internet?

1 answers:

E pra, backlinks cilësi janë të njohura kryesisht për vlerën e tyre duke dhënë një përvojë më të lehtë në shfletim përmes përmbajtjes së çdo faqe interneti ose blog. Sa i përket lidhjeve të brendshme, pasi struktura e tyre e organizuar siç duhet do të ndihmojë vizitorët e vërtetë të lundrojnë më thellë në çdo seksion përmbajtjeje në lehtësi. Nuk ka nevojë të thuhet se vizita më e gjatë paguhet nga çdo vizitor, aq më shumë veprime merren mesatarisht dhe më shumë autoritet do të jepen nga motorët e kërkimit më të mëdhenj (si vetë Google, si dhe Yahoo dhe Bing). Në fakt, backlinks janë ndër hitters lartë vendimin mbi fushën moderne të SEO. Pra, profili i lidhjes suaj është me vlerë duke studiuar të paktën me disa mjete të shikuesve të backlink-it, a nuk është ajo?

backlink viewer

Turn Link Building në Proces plotësisht të kontrollueshëm

Por si të merrni performancën maksimale të rangut në SERPs të Google? Si të bëni përdorimin e drejtë të backlinks? Çfarë do të bëni kur diçka të shkojë keq? Dhe cilat janë dënimet më të mundshme, a duhet të ndodhë kështu? Dhe pse duhet të kryeni atë hulumtim të lodhshëm prapa të gjitha? E pra, kjo është kur fillon argëtimi - dhe aty vjen një zgjedhje e gjerë e mjeteve të ndryshme të shikuesve të kthyer. Dhe po, ata mund t'ju ndihmojnë të ndërtoni profilin tuaj ideal të lidhjeve në internet. Cilën vegël shikuesi të kthyer duhet të zgjedhni për ndihmësin tuaj të lartë? Le të fillojmë të rrokulliset!

Para se të fillojmë, le të sigurohemi se po ndjekim këto tre teknika konstruktive të lidhjes lidhëse për të bërë profilin "ideal" të lidhjeve të uebit - Asnjë vegël e shikuesve të vijës ose ndonjë kornizë tjetër analitike nuk mund të ndihmojë me fillimin e duhur. Kjo është arsyeja pse përveç të bërit më të mirë për të shmangur Black Hat SEO si murtaja, ju rekomandojmë që të përqendroheni në përpjekjet tuaja për:

  1. Mos harroni, përmbajtja është gjithmonë mbreti, ashtu si me origjinalin on- site optimization search. Kjo do të thotë që gjithmonë duhet të mbani përmbajtjen cilësore që jep vlerë - së pari dhe më kryesorja.
  1. Set backlinks të reja jetojnë vetëm pas verifikimit të saktë dhe autentikimit të kujdesshëm.
  1. Të përmbahen nga tregtimi ose shkëmbimi me backlinks me çdo kusht, dhe kurrë nuk aplikoni për PBNs (rrjete private blog).

A e dini se të gjithë së bashku?

Çfarë mund të jetë e habitshme për shumë pronarë rishtar website është se shumë më tepër jo të gjitha lidhjet janë krijuar të barabartë nga natyra. A jeni i sigurt se po i ndërtoni ato për qëllimin e duhur? Në fund të fundit, do të profilit tuaj aktual të lidhjeve të internetit të jetë në gjendje për të përmbushur pritjet e duhura në SEO? Le të bëjmë dallimin - gjëja është se disa backlinks janë të destinuara për të ofruar përfitime mjaft të rëndësishme dhe plotësisht të matshme në SEO. Ndërsa të tjerët nuk kanë peshë aktuale, duke u parë nga motorët e kërkimit më të madh si të pavlefshëm dhe të pavlefshëm. Për më tepër - këtu po hyjmë në një kryqëzim definitivisht delikate - në të vërtetë, backlinks mund të jenë edhe të dëmshme, veçanërisht kur përdorimi i tillë i parregullt merret parasysh për transportin e gjatë.

Backlink tools

Çdo shije ka një shije të ndryshme

Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, lidhje të ndryshme janë të dizajnuara për të ardhur në disa shije të ndryshme - kjo për shkak se jo çdo lidhje transferimi (ose ka për qëllim të kalojë) përmes portës backlinking në SEO. Unë do të thotë kyç backlinking për optimizimin e kërkimit është PageRank (a. k. një. TrustRank) sistemi i metrikës jashtëzakonisht i rëndësishëm i cilësisë shënoi nga 0 në 10. Përdorimi i këtij përkufizimi bazë përgjithësisht pranohet për të kthyer rëndësinë, besueshmërinë dhe autoritetin e çdo faqeje në tregues mjaft të saktë të benchmark.

Pra, le ta shprehemi edhe një herë - përpara çdo gjëje tjetër, profili juaj "ideal" i lidhjes së internetit duhet të merret vetëm me llojin e duhur të backlinks. Në aspektin e SEO, kjo do të thotë që ju duhet të mbani të qartë nga lidhjet Redirect dhe No-Follow, ose të paktën të shmangni përdorimin e tyre pa një qëllim të arsyeshëm. Lidhje Redirect

Lidhja e përcjelljes qëndron për lidhjet e llojit të veçantë duke u mbështetur në një përcjellëse (zakonisht të shkruar në PHP) - t'ju sjellë në faqen e internetit të synuar përmes një faqe të ndërmjetme ), në vend që të lidheni drejtpërdrejt me objektivin në një të shtënë.

Lidhjet me Nofollow

Lidhjet që nuk ndjekin janë ngulitur me vlerën Atribut HTML Nofollow. Ky lloj lidhjesh është shumë larg nga koncepti origjinal i një hyperlink të dizajnuar për qëllime SEO sipas përkufizimit. Pra, në vend të bastit për SEO, lidhjet me Nofollow tregojnë drejtpërdrejtë në URL të faqes së synuar në një lëvizje - duke mos siguruar asnjë autorizim apo transferim të besimit. Sigurisht, lidhjet e "Jo-Ndiqni" u hartuan për një sërë arsyesh - për shembull, ata shërbejnë për t'i rezistuar llojeve të caktuara të spam-it të kërkimit (përndryshe, për të parandaluar spamdexing). Ato përdoren gjithashtu për të lënë derën hapur për përvojën e shfletimit të njeriut vetëm (i. e. , ata nuk kalojnë lëngun e lidhjes). Pra, përdorimi i atributit No-Follow link mund të jetë një vendim i mirëformuar, e. G. , sidomos për ata webmasters dhe pronarët e faqes që qëllimisht lidhen me faqet spam për disa arsye.

Duke pasur gjithçka në vend, le të kthehemi në pikën e diskutimit tonë të tanishëm - cili mjet kthyes i shikuesit mund të bëjë profilin ideal të lidhjeve në internet? Epo, kjo varet. Thjesht sepse kam testuar shumë mjete të ndryshme analitike gjatë vitit të fundit - me të gjitha tiparet e tyre unike dhe vendet e pafat të dobëta si. Sa për mua, kam gjetur opsionet e mëposhtme më të arsyeshme - Moz Mozilla's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit dhe Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Natyrisht, është vetëm për ju që të vendosni - por unë insistoj që keni provuar secilin prej tyre, të paktën në të shkurtër. Vini re se unë kam ardhur në një zgjedhje të mirë-formuar duke zgjedhur vetëm veglat më të mira të shikuesve të kthyer dhe duke kryer programe analitike - duke marrë parasysh vlerën aktuale të sugjerimeve të tyre praktike, përvojën e cilësisë së përdoruesit, grupin intuitiv të opsioneve bazë dhe rezultatet përfundimtare, njohuri shumë të saktë konkurruese.

Për përfundim, unë do të doja të ju prezantoj shumë bazat për të formuar profilin tuaj ideal të lidhjeve të uebit

Backlinks for website .

Dua të them që para se të eksploroni horizonte të reja me veglën tuaj të shikuesve të backlink, ju do të përmirësoni më mirë rrëmujën tuaj ekzistuese. Keni një fillim të pastër - Përdorni Disavow Tool të Google për të hequr qafe çdo gjë që mund të dëmtojë strategjinë tuaj SEO në shkallë, ose të paktën të ulni cilësinë e profilit tuaj backlink në një masë të caktuar. Shkurtimisht, edhe nëse ndjeni diçka të dyshimtë në lidhje me një faqe interneti të veçantë ku jeni i lidhur - kujdesuni për të eliminuar çdo ndikim të mundshëm të pafavorshëm. Duke vepruar kështu, përdorni mjetin e hedhjes poshtë për të "treguar" Google që të mos i konsiderojë këto lidhje të çuditshme që jeni ende të pasigurtë, të paktën për momentin. Në këtë mënyrë, shumë webmasters profesionistë po e përdorin këtë mjet themelor (në vend të atyre veglave të shikuesve të njohura të backlink) - vetëm për t'u kthyer prapa dhe për të zhbërë, përshtatur ose për të bërë një rregullim të shpejtë për çdo praktikë SEO të kaluar që ata po mbajnë në pritje për disa konsideratë Source .

December 22, 2017