Back to Question Center
0

Mund të më thoni se si të merrni backlinks EDU?

1 answers:

Unë kam qenë në industrinë e Search Engine Optimization për rreth pesë vjet tashmë. Dhe unë e kuptoj rëndësinë e të kuptuarit të mirë se si të marr backlinks EDU. Kjo është arsyeja pse në këtë diskutim do t'ju tregoj një strategji të shkallëzuar për të dhënë përparim mjaft të rëndësishëm në faqen tuaj ose blogun tuaj. Kjo strategji është bast kryesisht në bursa dhe në fakt do të lejojë që të gjithë të fitojnë ato lidhje aq të sakta arsimore pa paguar një qindarkë, të paktën direkt. Pra, më poshtë unë do t'ju tregoj se si të merrni backlinks EDU me një udhëzues hap pas hapi që kam testuar kohët e fundit brenda vendit për të ndërtuar një grup prej 15 lidhjesh në faqet e internetit arsimore gjatë periudhës prej rreth dy ose tre muajsh. Po, ishte një detyrë shumë e gjatë, por gjithnjë do të paguante me siguri.

Para se të fillojmë, le të përballen me atë -

zgjedhja e audiencës së duhur dhe fushata përkatëse është po aq e rëndësishme jo vetëm për backlinks natyrore, por për kuptimin e duhur se si të merrni backlinks EDU dhe të fillojnë të lëvizin në rrugën e duhur që nga fillimi. Dua të them madje edhe në rast të modeleve në dukje të kuptueshme të ndërtimit të lidhjeve arsimore ju duhet të njihni audiencën tuaj të synuar, e cila duhet të jetë mjaft e rëndësishme për temën e faqes suaj të internetit ose blog. Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, të gjitha që ju duhet të filloni është identifikimi i audiencës së studentëve. Ndërsa ju do të fitoni disa lidhje të vlefshme edukative, sigurohuni që ata do të jenë shumë të interesuar në programin tuaj të ardhshëm të bursave.

Kreu 2: Krijimi i një faqe të bursës

Më pas, ju duhet të punoni në faqen tuaj të bursave. Ndërsa është më shumë një detyrë e thjeshtë për të krijuar këtë lloj përmbajtjeje, këtu janë disa pika plumbi për ju që t'i kushtoni vëmendje të veçantë. Sigurohuni që të keni gjithçka në vend për sa më poshtë:

  • Përshkrimi i kompanisë - ta bëjë atë të shkurtër por ende plotësisht të plotë, diçka si "bursat e lidhjeve të brendshme. "Tjetra, lidheni atë brenda në faqen tuaj, si dhe seksione të tjera të rëndësishme për të kaluar lëngun e lidhjes.
  • Mundësia - ju do të keni për të bërë çdo gjë si personalisht të përshtatura për nxënësit tuaj të synuar të jetë e mundur. Sigurohuni që të merrni në konsideratë nëse ata kanë një orar të plotë ose me kohë të pjesshme, çdo kurs specifik relevant për subjektin tuaj kryesor, cilin vend (qyteti ose lokal) ka më shumë gjasa të vijnë nga etj.
  • Vlera e shumës - natyrisht, shuma e bursave varet shumë nga buxheti i ndërtimit të link-ut. Por sa për mua, unë rekomandoj ta vendosni atë në rreth një mijë dollarë. Përndryshe, mund të mos arrijnë të tërheqin ndonjë institucion arsimor të mirënjohur dhe studimet e tyre.
  • Detajet e aplikimit - të gjitha që ju duhet këtu është formimi i një seksioni të qartë dhe të kuptueshëm. Po shkon për formën tuaj të aplikimit tuaj që do të përdoret nga çdo kandidat për paraqitjen në programin e bursave. Në këtë mënyrë, sigurohuni që të specifikoni afatin dhe datat e shpërblimeve.

    Tier 3: Mundësitë për kërkim

    Sa për mua, të shikoj grupin kryesor të mundësive për ndërtimin e lidhjes arsimore I përdorur Excel spreadsheet. Në këtë mënyrë, unë mund të trajtoj monitorimin e saktë të të gjitha detyrave të mia nga lista e bursave, statusi i marrëdhënieve, emri, adresa e postës elektronike, domenet, vërejtjet, etj.Kjo do t'i bënte gjërat shumë më të lehtë!

    Më në fund, për të kuptuar plotësisht se si të merrni backlinks të EDU-së, do të duhet të përfundoni shtrirjen. Dhe këtu do të duhet të veproni me kreativitet dhe të punoni shumë për të gjetur më në fund personin e duhur të kontaktit. Mos harroni, të gjitha universitetet dhe kolegjet morën disa anëtarë të stafit përgjegjës për t'iu drejtuar. Pra, të gjitha që ju nevojitet është të krijoni një template të fortë të postës elektronike dhe të dërgoni pitches për ata njerëz duke shpresuar për një përgjigje pozitive. Pasi të keni përfunduar, do t'ju duhet vetëm të dërgoni detajet e programit tuaj të bursave ose të plotësoni një formular të caktuar nga institucioni arsimor Source .

December 22, 2017