Back to Question Center
0

Cila është mënyra më e mirë për të marrë backlinks DoFollow deri në 2019?

1 answers:

Kur është fjala për SEO, mund të gjeni disa praktika më të zakonshme dhe terma të caktuara që kanë punuar vite me radhë. Sigurisht, sfera moderne e Search Engine Optimization po zhvillohet vazhdimisht duke u përpjekur të përshtatet me algoritmin e kërkimit më të madh të përditësuar dhe të rishikuar në mënyrë progresive të Google. Megjithatë, ekzistojnë disa truket dhe praktikat që u provuan efikasitet gjatë viteve të fundit - dua të them se ato mund të pritet me arsye që të ruajnë potencën e tyre origjinale, të paktën në të ardhmen e afërt. Dhe ju keni të drejtë - ka një mënyrë mjaft të mirë për të marrë backlinks DoFollow deri në 2019. Më poshtë po ju tregoj të gjitha rreth komenteve të blog-ut si një pro për të marrë ato që meritojnë backlinks me DoFollow në këmbim. Pra, le të fillojmë. Ky mjet i mirënjohur për ndërtimin e marrëdhënieve pritet të jetë po aq i dobishëm për ndërtimin e backlinkseve DoFollow në vitin 2019, ashtu siç është në këtë moment. Këtu është ajo që duhet të dini për të përdorur këtë metodë awesome për ndërtimin e lidhjeve.

Hapi 1: Formimi i Fondacionit të Drejtë

Para së gjithash, unë rekomandoj fillimin me fjalët kryesore të synuara dhe frazat kryesore. Mos harroni se marrja e duhur për fjalë kyçe është gjëja më e rëndësishme që e bën përmbajtjen tuaj të dukshme për kërkimin në internet. Po, shkrimi i një përmbajtjeje të madhe me backlinks më të lartë të tingujve duket e mrekullueshme. Por gjithçka do të kishte kuptim nëse përdoruesit e vërtetë nuk po kërkojnë për ju me pyetjet më të rëndësishme për fjalën përkatëse. Pasi të keni fjalët e duhura për të filluar, unë duhet të shkoj për komentimin e disa blogeve specifike që lidhen me temën tuaj kryesore ose

Hapat 2: tregu i ngrohtë. Në këtë mënyrë, unë rekomandoj përdorimin e plugin CommentLuv, një sistem shumë komod për komentimin e blogut që është i njohur në mesin e SEO dhe webmasters profesionistë. Dhe unë besoj se kjo metodë awesome do të jetë ende e vlefshme për ndërtimin backlinks DoFollow edhe në vitin 2019. Çdo gjë punon pothuajse në një mënyrë vetë-shtyrë, kështu që ju nuk duhet të keni komplikime që punoni me këtë ndihmës të vogël.

Dhe këtu ne po hyjmë në një kryqëzim mjaft delikat. Unë do të thotë që ju duhet të paralajmëruar - gjë është se blogerët lehtë mund të kuptojnë që ju jeni vetëm hedhjen e komenteve për të patur ato që meritojnë backlinks me DoFollow. Kjo është arsyeja pse pjesa më e madhe e komenteve të tua të fundit mund të jetë gjithashtu e dëmtuar në një njoftim të shkurtër. Për të parandaluar një rrjedhë të tillë të pafavorshme të ngjarjeve, unë rekomandoj që të gjitha komentet tuaja të jenë të vërteta. Unë do të thotë këtu ju duhet gjithmonë të keni një kontroll të dyfishtë për çdo koment blog para se të shkojë jetojnë. Vetëm kujdesuni që të kaloni pak më shumë kohë për të pasur gjithçka në vend - lexoni artikujt tërësisht dhe hiqni vetëm komente të arsyeshme që jo vetëm që kanë kuptim të përsosur, por që mund t'u japin vlerë reale lexuesve.

Bottom Line

Duke bërë kështu, kurrë mos lodhni me hedhjen e shumë komenteve blog për backlinks, nëse nuk doni të ngrini një flamur të kuq me motorin e kërkimit të Google. Shmangni shikimin e dyshimtë me ndonjë aktivitet të panatyrshëm ose spammy. Më në fund, mos harroni se ka disa metoda të tjera si paraqitja në drejtoritë e artikullit ose gjetja e backlinks në forume. Këto metoda shumë të dobishme të ndërtimit të lidhjeve mund të pritet me arsye për të mbajtur efikasitetin e tyre për krijimin e backlinks të vlefshme DoFollow madje deri në 2019 Source .

December 22, 2017