Back to Question Center
0

Si të ndërtojmë një strategji përmbajtje fituese si Brian Dean, krijuesi i Backlinko SEO tool?

1 answers:

Sipas rregullave të optimizimit të motorëve të kërkimit të gjitha burimet e uebit, veçanërisht përmbajtja e orientuar, duhet të prodhojnë përmbajtje në baza të rregullta. Megjithatë, cila është frekuenca standarde për botimin e përmbajtjes? Në realitet, nuk ka një ide të tillë si një frekuencë standarde ose ideale sepse gjithçka varet nga vendvotimi juaj i faqes, nga objektivat e biznesit dhe nga audienca juaj e synuar. Natyrisht, mund të jetë mirë që ju të publikoni përmbajtje sa herë që keni diçka për të ndarë me publikun. Megjithatë, duhet të jeni gati që në këtë rast përmbajtja juaj nuk do të vlerësohet shumë dhe shpejt do të zbehet.

Në këtë artikull unë do të ndaj me ju mendimet e mia mbi këtë temë dhe të provoj se pse "më pak është më" strategjia e përmbajtjes është e mirë për promovimin e biznesit tuaj.

Ju mund të merrni shumë pëlqime dhe aksione, merrni më shumë lidhje hyrëse dhe të tërheqni më shumë trafik në shënjestër duke zbatuar "më pak është më shumë" qasje. Brian Dean, pronar i Backlinko SEO mjet, ka ekzekutuar strategjinë e tij të përmbajtjes për efekt të madh. Ai ka publikuar sasi të kufizuar të postimeve të SEO gjatë disa viteve të fundit. Të gjitha këto postime kanë çuar shumë trafik në shënjestër në faqen e tij dhe e kanë bërë atë një nga burimet më autoritative në internet. Disa nga postet e tij meritonin 3 mijë aksione dhe më shumë se dyqind lidhje organike nga burime relevante dhe autoritative. Pra, siç mund ta shihni, pronari i mjeteve Backlinko SEO ka implementuar me sukses qasjen "më pak është më shumë" përmbajtje. Strategjia e përmbajtjes

"Më pak është më shumë" Strategjia e përmbajtjes kërkon vetëm publikim të përmbajtjes së bazuar në kërkime me kualitet të lartë. Ju duhet të angazhoni përdoruesit me këtë lloj përmbajtjeje dhe të mbajnë vëmendjen e tyre deri në publikimin tuaj të ardhshëm. Kjo ju mundëson të ndërtoni një audiencë duke demonstruar ekspertizën dhe reputacionin tuaj.

Kjo strategji e thjeshtë, por krijuese e përmbajtjes kërkon:

 • Përmbajtje me cilësi të lartë dhe unike nga hulumtimi në studimet e rasteve;
 • Përmbajtja e referuar;
 • Përmbajtje gjithëpërfshirëse duke përfshirë kurimin;
 • tekstet e formave të gjata;
 • Tekste të bazuara në hulumtime;
 • Fokus i fortë në përforcim dhe promovim. Strategjia "Më pak është më shumë" përshtatet në mënyrë të përkryer për ata webmasters të cilët theksojnë cilësinë e përmbajtjes që ata publikojnë në vend të sasisë. Hulumtimi dhe krijimi i përmbajtjes me cilësi të lartë një herë në muaj mund të kërkojë më shumë kohë dhe përpjekje sesa publikimi i disa posteve në javë.

  Kjo qasje nuk është e përshtatshme për të gjitha burimet e uebit. Për shembull, nuk ka kuptim të përdoret për argëtime apo bloge arsimore ose media sociale, pasi këto platforma kërkojnë botime më të shpeshta.

  Siç u përmend përpara se shembulli më i mirë i "më pak është më" strategjia e përmbajtjes është publikimet e Brian Dean në faqen e internetit Backlinko SEO. Ai prodhon artikujt e tij të bazuar në hulumtime dhe të referueshme çdo 4 javë apo më shumë. Sidoqoftë, pavarësisht nga botimi i rrallë i përmbajtjeve, përdoruesit presin me radhë artikujt e tij të freskët.

  Statistikat tregojnë se qasja e botimit të përmbajtjes së Brian Dean është rezultative pasi që aksionet mesatare dhe mesatare për të gjitha 53 pozitat janë tepër të larta. Numri mesatar i aksioneve është 2,490, dhe mesatarja është 1,280. Numri mesatar i fushave unike lidhëse është gjithashtu befasuese - 275 për postë dhe 175 për mesatare. Të gjitha postimet e tij në kompleks kanë tërhequr pothuajse 4 milion vizitorë dhe 11 milion shikues faqe. Tregon se si një qasje e mençur për fushatën e marketingut të përmbajtjes mund të ndryshojë në mënyrë drastike metrics në faqen e internetit dhe për të rritur autoritetin e internetit në një treg digjital Source .

December 22, 2017