Back to Question Center
0

Mund të më ndihmoni me faqet e internetit më të mira për backlinks në mediat sociale?

1 answers:

Po, ka shumë faqe të ndryshme të mediave sociale dhe platforma popullore online me PageRank të lartë dhe DA (autoritet domain), të cilat mund të bëhen vende me të vërtetë përfitim për t'u lidhur me. Para se të rishikoni faqet e internetit më të mira për backlinks në mediat sociale, vini re se më poshtë do t'ju tregoj vetëm ato të mëdha - siç mund të jeni tashmë të njohur me pjesën më të madhe të këtyre rrjeteve të mbushura me njerëz. Pra, le të shohim se si të ndërtojmë prezencën tuaj në internet dhe në çfarë mënyre duhet të mbillni postimet kryesore të përmbajtjes. Në fakt, të gjitha që ju duhet është që të ofroni më shumë vlera aktuale për postimet tuaja. Mos harroni, duhet të jepni vlerë shtesë me përmbajtjen tuaj. Gjë është që çdo copë e shkrimeve të tua në mediat sociale duhet të jetë thjesht e vlefshme dhe të përputhet me interesat tuaja të preferuara. Përveç kësaj, unë besoj se bërja gjithçka e përbashkët dhe mirëkuptimi ndaj lidhjeve të mundshme është e vetmja mënyrë për të mbijetuar dhe për të qëndruar jashtë konkurrencës më të ngushtë që ngre fushën moderne të mediave sociale. Për këtë pikë, le të kemi një vështrim në faqet e internetit më të mira për backlinks atje. Ky rrjet popullor është ndoshta ndër faqet e internetit më të mira për backlinks në mediat sociale.

.

Në fakt, LinkedIn ka shumë vende të ndryshme duke e lënë derën hapur për të krijuar një mori lidhjesh për vlerë. Këtu mund të shtosh lidhjet e profilit, si dhe lidhjet me postimet e rregullta të shkurtra, dhe ato më të hollësishme në faqen kryesore të jush.

Pinterest

Pinterest tregon anët e saj më të forta kur është fjala për përmbajtjen pikërisht të targetuar të ngrohtë, siç është DIY. Kjo platformë është gjithashtu e mirë për rimodelimin e një pjese të përmbajtjes suaj të thjeshtë në diçka më vizuale dhe më tërheqëse, por ende informative, i. e. , infographics, spreadsheets, dhe kështu me radhë. Hint: Përdorimi i Pinterest për të ndërtuar lidhje në lidhje me strategjinë tuaj të ndërtimit të lidhjes kryesore do të kishte një efekt kumulativ, prandaj mos hezitoni ta kombinoni këtë me disa faqe të tjera më të mira për backlinks.

Instagram

Veçanërisht kjo platformë shpesh neglizhohet. Prandaj është përmendur rrallë në mesin e faqeve më të mira për backlinks në mediat sociale. Dhe gjëja është se Instagram në fakt mund të bëhet një minierë e artë e vërtetë - duke pasur parasysh se ju keni një imazh të shkëlqyer dhe ide të mençura dhe kreative për ripërshirjen e përmbajtjes vizuale. Vini re, megjithatë, se marketers dixhitale crowding atje e bëri vendin një sfidë të vështirë mbizotëronte nga një konkurrencë të ashpër të tregut. Disa kohë më parë, lidhjet e caktuara të profilit, si dhe ato në Google+, mund të kenë pak më shumë peshë sesa zakonisht lidhjet normale. Sigurisht, ky çekuilibër është hequr me sukses nga përditësimi i fundit i algoritmeve Panda. Sidoqoftë, platforma sociale nga gjiganti i kërkimit në botë është ende me vlerë duke lënë disa lidhje të vlefshme në asnjë rrethanë. Vetëm mos harroni se lidhja me Google+ është një mënyrë praktikisht e provuar për indeksimin potencialisht më të shpejtë dhe më efikas.

Tumblr

Kjo është ajo! Më në fund kemi ardhur në këtë mënyrë vërtet të mençur për ndërtimin e backlinks. Duke pasur parasysh se përdorimi i Tumblr për gjenerimin e lidhjeve është padyshim një detyrë e ndërlikuar. Sidoqoftë, ia vlen të provoni veten në këtë burim shumë të popullarizuar - sapo të keni një lidhje të mirë dhe e keni bërë atë të qarkullojë, mund të merrni potencialisht mundësi të pakufizuara për ndërtimin e lidhjeve përgjatë viteve - në sajë të numrave të nëndominave në Tumblr Source .

December 22, 2017