Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të marrë më shumë cilësi dhe backlinks organike në faqen time EDU?

1 answers:

Backlinks EDU janë ato që janë marrë në burimet e internetit me zgjerim EDU. Ato bazohen në strategjinë e lidhjes neto dhe dallohen nga vlera dhe besimi i tyre. EDU është i kufizuar në TLD, dhe organizatat duhet të jenë një institucion arsimor i akredituar i postsecondar për të postuluar për të. Për sasinë më të madhe të pronarëve të faqes,. edu dhe. backlinks shërbejnë si fusha të cilësisë me prioritet të lartë. Megjithatë, në industrinë e optimizimit të motorëve të kërkimit, lidhjet nga këto fusha do të thotë shumë më tepër. Ndërsa shumë webmasters ende diskutojnë faktin se Google ka një qëndrim të veçantë për edu. site backlinks, ne mund të themi me besim se faqet në. Edu domainet posedojnë cilësi, besim dhe autoritet, çdo ndërtues lidhje kërkon.

edu backlinks

Megjithatë, ulje. backlinks edu pa iu referuar teknikave mashtruese spammy ose rivendosjen në profile forum mund të jetë mjaft e ndërlikuar. Në këtë artikull, do të gjeni disa strategji vepruese që mund të përdorni për të marrë. edu backlinks.

Si. mund të lidhen backlinks me eduin tuaj në optimizimin e kërkimit tuaj?

Para se të fillojmë të flasim për mënyrat për të marrë. backlinks edu në një faqe interneti, ne duhet të hedhim një vështrim më të afërt në vlerën dhe fuqinë. backlinks edu posedojnë.

Ju ndoshta keni dëgjuar që webmasters teorizojnë se vlerat e Google. backlinks edu thjesht për shkak se ata vijnë nga. edu domains. Megjithatë, kjo mund të jetë dëshmi e autoritetit të tyre. Pretendojnë disa nga përfaqësuesit e motorëve të kërkimit. Edu domains nuk merrni kredibilitetin shtesë nga Google. Kjo është arsyeja pse duket e pakuptimtë të punohet shumë në marrjen e backlinks nga këto fusha. Varianti më i mirë është të krijosh përmbajtje bindëse dhe të bazuara në hulumtime që do të ndahen nga përdoruesit në mënyrë organike.

Në realitet, vlera reale dhe autoriteti në. backlinks edu vijnë nga i njëjti burim si çdo faqe tjetër me reputacion në internet. Google vlerëson lartë këto fusha pasi ato kanë qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë dhe kanë shumë cilësi dhe burime të rëndësishme interneti që tregojnë për ta. Për shkak të këtyre fakteve, shumë prej këtyre faqeve janë konsideruar autoritative nga motorët e kërkimit dhe kjo ku ekziston pushteti në ndërtimin e backlinks prej tyre.

Mënyrat për të gjetur. Edu backlinks mundësitë

Për të ndërtuar këtë backlink të fuqishëm, së pari duhet të gjeni të përshtatshme dhe të rëndësishme për tregun tuaj të ngrohtë. edu domains. Lista e fushave që do të merrni varet nga praktikat e ndërtimit të lidhjeve që po përdorni. Në fazën fillestare, ju mund të zbatoni disa modifikues kërkimi të avancuar për të bërë një listë bazë të vendeve të synuara. Për shembull, duke aplikuar një modifikues të veçantë si "site:. edu "do t'ju ofrojë rezultate më të rëndësishme të kërkimit. Për më tepër, mund t'i përdorni këto modifikues për të marrë një përgjigje edhe më të saktë në pyetjen tuaj, duke gjetur objektiva për kamare tuaj. Vlen të theksohet se ndërtimi. backlinks edu, ju duhet të mendoni për rëndësinë dhe vlerën e audiencës tuaj të synuar. Duhet të përqendrohesh në vende të veçanta që do të kishin kuptim dhe të shtonin vlerë në domenin tënd. Duke ndjekur këto udhëzime, ju do të merrni ndërtuar backlinks vërtetë të fuqishme.

backlinks

Taktikat që mund t'i përdorni për t'u bërë të fuqishëm. edu backlinks

  • Ndërtimi i lidhjeve lokale

Mënyra më e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë për të marrë lidhje të cilësisë është që të filloni me kërkimin lokal. Nëse faqja në të cilën po ndërtoni lidhje është lokale, mund të filloni të përpiqeni të kontaktoni me kompanitë lokale të arsimit, shkollat ​​dhe kështu me radhë. Gjatë kryerjes së këtij hulumtimi, i kushtoni vëmendje seksioneve të tilla në faqet e internetit lokale si "Burimet Lokale" dhe "Bizneset Lokale". "Është mundësia juaj për t'u përfshirë në listat e tyre.

  • Futni ato me programe zbritje
  • Një tjetër mënyrë efikase për të marrë cilësinë. backlinks edu është që të ofrojnë zbritje për të siguruar universitete dhe shkolla me stafin tuaj me një çmim zbritje të veçantë. Ndërkohë që Google penalizon ata që angazhohen në aktivitetet e blerjes së lidhjeve, nuk duhet të shkëmbeni zbritje për lidhje. Në vend të kësaj, ju mund të krijoni marrëdhënie reciproke të dobishme me përfaqësuesit e shkollave dhe kolegjeve, dhe ata me siguri do të jenë të lumtur të lidhen me faqen tuaj Source .

    December 22, 2017