Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për t'u kthyer në faqen time të internetit?

1 answers:

Backlinks shërbejnë si gjallëri e optimizimit të faqes së internetit dhe luajnë rolet kryesore në lojë optimizimin e motorëve të kërkimit. Kjo është arsyeja pse ekspertët e SEO investojnë në disa forma të ndërtimit të lidhjeve nëse ato ndjekin udhëzimet e Google apo jo. Mënyrat përhapëse të gjenerimit të lidhjeve përfshijnë postimet e mysafirëve, ndarjen sociale, postimin e blogut, fushatat e kontaktit dhe lidhjet me pagesë.

Këto teknika të lidhjes së ndërtimit mund të kontribuojnë në përpjekjet tuaja SEO ose t'i shkatërrojnë ato fare. Shumica e pronarëve të faqeve të internetit marrin fjalët "kontribut SEO", ndërsa burimet e tyre të internetit e përmirësojnë renditjen. Megjithatë, e vërteta e trishtuar në lidhje me të është se edhe nëse ndërtoni një profil të lidhjes me cilësi të lartë, nuk ka asnjë garanci që do të merrni pozita të rangut të lartë në motor kërkimi. Në këtë artikull do të gjeni disa arsye pse lidhjet e jashtme nuk mund të ndikojnë drejtpërsëdrejti pozitën tuaj në renditje në faqen e rezultateve të kërkimit

how to get backlinks to my website .

Pse kthimi në faqen tuaj nuk është gjithmonë rezultat?

Nëse jeni duke marrë lidhje të jashtme në faqen tuaj nga mënyra mashtruese spammy, ajo nuk do të ju bëjë shumë të mirë. Backlinks shumta të cilësisë së ulët nga faqet e internetit të palëve të treta nuk do t'ju japin shtytje në SERP. Jo vetëm që faqja juaj do të rangohet në rezultatet e TOP në Google, por gjithashtu rrezikon ta gjesh penalizimin.

Në ditët tona, webmasters janë të vetëdijshëm për rrezikun nga backlinks spammy të tilla si lidhje të jashtme nga fermat link, komentet spam blog, postimet reklamat dhe artikujt tjerr. Sidoqoftë, disa nga pronarët e faqeve, veçanërisht ata që janë të rinj në këtë sferë, mund të bien për mënyra të thjeshta për të marrë shumë lëngje lidhjesh me burimet e tyre në internet brenda një periudhe të shkurtër. Rekomandoj fuqimisht të evitoni ndonjë teknikë mashtruese të ndërtimit të lidhjeve, pasi Google tani bëhet më i zgjuar dhe mund të zbulojë me shpejtësi të gjithë shkelësit e rregullave dhe t'i penalizojë ato. Ju kurrë nuk mund ta dini se si Google do të interpretojë këtë ose atë prapavijë. Ndonjëherë bots kërkim thjesht injorojnë lidhjet nga faqet e internetit spammy dhe nuk llogarisin trafikun prej tyre.

Për të marrë një rezultat të dukshëm nga fushata juaj e ndërtimit të lidhjeve, duhet të jeni i sigurtë që ndërtoni lidhje nga faqet që janë - autoritative, relevante për kamare tuaj të tregut, të besueshme, të indeksuara mirë dhe të lidhura me të tjera autoritative, vende të besueshme dhe me reputacion. Një tjetër besim i përbashkët në këtë sferë është se fitimi i një prapavijë nga një nga burimet më të mira në internet, si Sipërmarrësi, Forbes ose New York Times, mund të shtyjnë shpejt një faqe në SERP. Nuk funksionon gjithmonë në të njëjtën mënyrë në të vërtetë. Kjo lidhje mund ta ndihmojë faqen tuaj të renditet më e lartë dhe t'ju sjellë shumë trafik të konvertuar ose të mos ketë ndikim në metrics tuaja fare.

how to get backlinks

Ajo që ne nuk mund të dimë me siguri është një lidhje është e mirë apo e keqe për shikueshmërinë e kërkimit sepse Google mund ta interpretojë me lehtësi këtë lidhje jo 100%.

E njëjta situatë mund të vërehet me komentet në blog. Në disa raste, këto lidhje sjellin shumë vlerë në faqen tuaj, por nganjëherë ato janë etiketuar si referenca spammy të biznesit tuaj. Të gjitha komentet tuaja në blog mund të sjellin rezultate të ndryshme në faqen tuaj Source .

December 22, 2017