Back to Question Center
0

Asnjëherë mos u rrit: Küresel Online Pazarlama Stratejinizi Daha İyi Nasıl Kazanın

1 answers:

Përmbajtja e librit, girişimci veya küçük bir işletmenin sahibiyseniz, në gjuhën shqipe të pazarlama müdahalelerinizi iyileştirmek istersiniz. FMGG endüstrisinde veya. Com işinde olsanız da, uluslararası alanda iş yapan bir şirketiniz varsa, büyük olasılıkla çevrimiçi siteniz farklı dillere çevrilir ve çeşitli sosyal medya platformlarıyla bağlantı kurmaya devam eder. Bu durumda, postanın gelişmiş katılımını sağlamak için en iyi zamanın ne olduğunu, dışa aktarmanız gereken hizmetler ve Reklamlarınızı öngörmek için gösterişli SEO uzmanları nasıl çalıştırmanız gerektiğinin farkında olmalısınız.

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me mesazhin tuaj?

Përfaqësuesi i Bashkimit Europian,

Semalt Sherbimet dixhitale Ross Barber, me te cilet jane te interesuar per shtypjen e internetit dhe te internetit, do te ndihmojne ne krijimin e strategjise se internetit.

Njihni mirë klientët tuaj

Investoni kohë të konsiderueshme në eksplorimin e burimeve të ndryshme të informacionit rreth juajklientëve ndërkombëtarë. Nëse është e mundur, konsultohuni me profesionistët rajonalë që ndërveprojnë me klientët në nivel terren. projektim një mesazh i përshtatur për klientët e duhur në gjuhën e tyre amtare është një mënyrë e sigurt për të rritur shkallën tuaj të bisedës.

Müşterilerinizi İyi Tanır

uluslararasi müşterileriniz hakkında çeşitli Bilgi kaynaklarını keşfetmek için önemli Zamana Yatirim yapın Mümkünse, müşterilerle Zemin katında etkileşime giren bölgesel uzmanlarla görüşün Dogru müşterilere anadillerinde iyi özelleştirilmiş bir mesaj Dizayn masturbim, Konusma oranınızı artırmanın emin bir yoludur..

Pazarlama İçeriğinizi Yerelleştirin

Pazarlama Mesajınızı Mandarin, Arapça, İspanyolca veya büyük müşteri tabanınız olan herhangi bir yerde özelleştirmek için mesajın yerelleştirilmesi iyi bir strategjik. Ayrıca, web kjoizin İngilizce sürümünü yerelleştirmeyi unutmayın. Sonuç olarak, müşterileriniz eşit değildir, bu nedenle İngiltere'deki tüketiciler nga Kanadaja që nga koha e lajmeve. Për më shumë informacion, metinler, blogun tuaj, ju lutemi kontaktoni me njëri-tjetrin në terren

Yerel Motorları ve Arama Terimlerine Dikkat Edin

SEO në internet, web faqja e parë e kërkimit në një adresë të re të thirrjes së internetit do të jetë në dispozicion për t'u bashkuar me anëtarë të një faqeje interneti, të cilat do të jenë në dispozicion për të hyrë në listën e eminentëve. Çelsi i yerel reklamverenlerin bölgesel arama motorlarıyla çalışıyor olabileceğini unutmayın.

pacaktuar

Nëse kompania juaj është e vogël, ose markë juaj nuk është e vendosur mirë, nuk ështëtë realizueshme për t'u paraqitur në faqen e parë të gazetave apo revistave popullore. Por ju mund të filloni të vogla duke ndërtuar bashkëpunim me rajonalbloget që klientët tuaj mund të preferojnë ose kompanitë që plotësojnë produktin ose shërbimin tuaj.

Krijimi i kërcënimeve dhe sfidave

Ju jeni të inkurajuar të injoroni njohuritë e fituara nga analiza SWOT dhe PEST kurreklamimi i biznesit tuaj online. Çdo ndërmarrje ka kërcënimet dhe sfidat e saj specifike, dhe ju duhet të jeni të përgatitur mirë meimplikimi i teknologjisë së re dhe si ndryshimi i ligjeve mund të ndikojë në produktin ose shërbimin tuaj. Mos u fokusoni aq shumë në zhvillimin e uebitbazuar në ndërhyrjet e marketingut dhe të punojnë në karakteristikat unike që ju japin përparësi konkurruese Source .

November 27, 2017