Back to Question Center
0

Ekspert i semalit: Wie Man Erfolgreiche Inhaltsforschung Laufen Lässt

1 answers:

Marketingu dixhital është thelbësor për bizneset me një platformë online. Me marketing dixhital, një faqe interneti është e veçantë për të rritur bazën e saj të konsumatorëve, si dhe fitimet. Disa teknika mund të ndihmojnë në rritjen e dukshmërisë së një marke për blerësit online. Disa nga këto teknika përfshijnë optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO), fushatat efektive të mediave sociale (SMM) si dhe marketingun e përmbajtjeve. Këto metoda rrotullohen rreth taktikave SEO siç janë hulumtimi i fjalëve, renditja, lidhja e prapme, si dhe drejtimi i fushatave të shumta të reklamave PTC.

Për rastin e marketingut të përmbajtjes, ekzistojnë mënyra efikase për shkak të të cilave njerëzit kanë përmbajtje të lartë për faqet e tyre. Shumë sipërmarrës përballen me problemin e zgjedhjes midis të cilave përmbajtje duhet të përdoren. Në këtë epokë dixhitale, interneti posedon të gjitha format e përmbajtjes dixhitale. Në të njëjtën kuptim, mund të dëshironi të bëni postime cilësie të blogut për përmbajtjen tuaj. Disa mund të përdorin përmbajtjen primare ndërsa të tjerët varen nga përmbajtja dytësore. Nga rruga, Andrew Dyhan, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve Semalt llogarit që ju duhet të dalloni mes përmbajtjes primare dhe sekondare për të pasur sukses në një fushatë marketingu.

Dallimi midis kërkimit fillor dhe dytësor të përmbajtjes

Analistët shpjegojnë se shumica e lexuesve të një faqe interneti klikojnë një URL me një qëllim në mendje. Shumica e trafikut tënd të internetit nuk u intereson për informacionin. Objektivi i përbashkët i vizitës në një faqe është marrja e informacionit ose kryerja e një thirrjeje për detyrë veprimi..Megjithatë, disa njerëz të kërkimit të thellë mund të jenë në gjendje të njohin ndryshimet, të cilat mund të ndikojnë në vendimin e tyre për t'u kthyer në faqen tuaj të internetit.

Burimet primare

Teorikisht, këto janë të dhëna që vijnë nga zeroja. Mund të përfshijë mendime personale, raport laboratoresh ose ndonjë lloj tjetër raportimi. Linjat primare të provave e vendosin pronarin e blog / website si një autor, dhe aplikacionet shkencore mund të citojnë faqen e internetit dhe temën. Praktikisht, është e mundur që të ripërdoren të dhënat primare ose të rinovohen përmbajtjet për ta përdorur atë në një faqe tjetër si një burim i mesëm i të dhënave. Të dhënat primare janë të sigurta, por disa aplikacione mund të kërkojnë referencë. Burimet e mesme të të dhënave janë të mira me citimin e autorëve të tjerë.

Të dhënat dytësore

Burimet e mesme të të dhënave kanë më shumë peshë sesa burimet primare të të dhënave. Ato përfshijnë citimin e disa librave shumë njohës, si dhe studime të mirënjohura. Një shembull i futjes së të dhënave mund të përfshijë bashkimin e frazave si "Sipas disa hulumtimeve nga Forrester ose Byroja e Regjistrimit". Një lloj i tillë informacioni rrit kredibilitetin e informacionit tuaj duke e bërë një lexues të provojë burimet tuaja. Për më tepër, citimi i burimeve dytësore rrit autoritetin e renditjes suaj të faqes. Ky kusht ndihmon motorët e kërkimit të rangojnë para shumicës së burimeve të tjera.

përfundim

Çdo biznes online ka nevojë për shikueshmëri adekuate në internet për të arritur një bazë të konsiderueshme të konsumatorëve. Në këtë drejtim, marketingu i përmbajtjes luan një rol vendimtar në sigurimin e suksesit të kësaj çështjeje. Bizneset punësojnë agjensi SEO që kryejnë disa nga këto detyra. Megjithatë, mund t'ju duhet të mësoni se si funksionojnë këto teknika të marketingut dhe si t'i përdorin secili në mënyrë efektive. Në shumicën e rasteve, marketingu i përmbajtjes mund të përfshijë dy lloje të të dhënave: të dhënat primare dhe të dhënat sekondare. Ky udhëzues mund t'ju mësojë ndryshimet dhe çfarë duhet të përdorni në një grup të dhënash të veçantë. Ju mund të jeni në gjendje të gjeneroni të dhënat tuaja si dhe të krijoni një faqe interneti autoritative me pista të shumta Source .

November 28, 2017