Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt në SEO Edge Konkurruese

1 answers:

Praktika SEO ka qenë kryesisht ruajtjen e bizneseve online bazuar. Megjithatë, ka përpjekje të përbashkëta në treg për të joshur bizneset e bazuara në vend të të gjitha madhësive në konkurrencën konkurruese SEO.

Frank Abagnale, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , paraqet arsye për t'u angazhuar në një SEO konkurruese për një restorant lokal, dyqan riparimi, klinikë dentare ose industri motorike.

Së pari, faqet e verdha kanë humbur rëndësinë. Vendi i tyre i ligjshëm tani i përket motorëve të kërkimit të cilët marrin milisekonda për të dhënë rezultate në krahasim me përpjekjet e kujdesshme për të parë faqet e verdha. Rezultatet e motorëve të kërkimit vijnë gjithashtu me informacione të detajuara, harta, foto satelitore dhe komente nga përdorues të tjerë. Kjo preferencë nga përdoruesit e bën të domosdoshme që bizneset lokale të angazhojnë praktikat SEO për t'i bërë ato të dukshme në internet dhe kështu të hapin rrugë për marketing digjital dhe kthimin e klientit.

Së dyti, praktika SEO dëshmon shumë më ekonomike në kohë dhe burime në krahasim me marketingun tradicional. Shpenzimet e nisjes janë shumë më pak për të krijuar llogaritë e mediave sociale ose për të regjistruar një biznes në hartat Google se sa kushton për të ngritur një tabelë reklamash ose për të shpërndarë fletushka. Startups dhe bizneset lokale duhet, pra, të shmangin këto shpenzime të panevojshme duke përdorur praktikat SEO. SEO organike i bashkon një fytyrë dhe prezencë bizneseve lokale dhe u lejon atyre të ndërtojnë marrëdhënie të besimit dhe komunikimit me klientët ekzistues dhe potencialë. Këto marrëdhënie pastaj konvertohen në shitje dhe referim.

Institucionet me bazë vendore mund të kenë vështirësi në penetrimin e segmenteve të tregut përtej vendndodhjes së tyre gjeografike. Kjo pengesë mund të tejkalohet përmes SEO pa domosdoshmërisht vendosjen e këmbë në tregun e synuar. Në fakt, integrimi i duhur SEO mund të sjellë klientët letrarë jashtë zonës tuaj në lokalet tuaja. Moreso, ju lehtë mund të merrni një mbi konkurrentët tuaj duke miratuar SEO si një burim i pashfrytëzuar për sipërmarrësit e bazuar në vend. Deri tani, një numër shumë i vogël i këtyre objekteve vlerësojnë vlerën konkurruese të SEO kryesisht për shkak se tregu i tyre i synuar është thjesht lokal ose për shkak se ata nuk kanë njohuri se si funksionon interneti.

Një rezultat i përbashkët i strategjive SEO është efektiviteti i tij në ndërtimin e një reputacioni. Një klient i lumtur apo besnik është një humbje e resurseve nëse ata nuk përdoren në internet si dëshmi për shërbimin tuaj shembullor. Dëshmi të tilla mbështesin mbështetjen dhe bëhen themelet për reputacionin e firmës suaj dhe me një reputacion të mirë vjen vëllimi i shitjeve. Një biznes nuk ka asnjë problem në konvertimin e shitjeve, ku ata kanë një reputacion të mirë dhe marrëdhënie të qeta me tregun e synuar.

Bizneset lokale duhet të marrin iniciativën për të prekur në SEO duke parë se si funksionon. Ata duhet të kuptojnë teknikat SEO të ndërlidhura për të ndryshuar, manipuluar dhe përshtatur algoritme në motorët e kërkimit me qëllimin përfundimtar të arritjes së rezultateve të dëshirueshme. Miratimi SEO në një treg lokal ju bën një trailblazer. Më poshtë vijës, do të arrini një nivel operacional që ju lejon të promovoni ekskluzivitetin tuaj. Ekskluziviteti SEO më ​​pas ju shtyn drejtuesin në renditjen lokale të motorëve të kërkimit duke përdorur teknika të tilla si optimizimi në faqe jashtë faqes dhe raportimi i rregullt i cili përfundimisht çon në shitjet më të larta të vëllimit dhe fitimet. SEO duket mjaft premtuese për rritjen e markave vendore Source .

November 29, 2017