Back to Question Center
0

Krijimi i Përmbajtjes së Ftohtë SEO me Semalt

1 answers:

Zgjedhja e një platforme e-commerce për biznesin tuaj mund të jetë një nga ndryshimet më të mëdha që mund t'i bëni në faqen tuaj te internetit. Për shembull, mund të shkosh të marrësh miliona klientë nga e gjithë bota dhe të bësh klientë të tjerë të kontaktojnë faqen tënde. Menaxherët e uebit përdorin shumë taktika të marketingut dixhital siç janë marketingu i përmbajtjeve ose Marketingu Social Media (SMM). Cilado metodë, prania e markës dhe dukshmëria zakonisht janë faktorët kryesorë që duhet të merren parasysh në një situatë ku taktikat rrisin një shikueshmëri online të një marke.

Search Engine Optimization (SEO) është një teknikë dixhitale të marketingut që e bën një faqe të lartë të rangut në SERPs. Marketers dixhitale të punësojë të gjitha teknikat që mund të bëjnë një faqe interneti të qëndrojë një shans për të renditur në SERPs si dhe duke e bërë faqen e internetit të marrë favor të algoritmit motor kërkimi. Kur dizajnoni përmbajtje për faqen tuaj, ka formate të shumta, të cilat mund t'i përdorni për të paraqitur informacionin tuaj. Për shembull, njerëzit mund të përdorin përmbajtje me shkrim ose përmbajtje audio-vizuale. Për më tepër, shumica e këtyre llojeve të përmbajtjes janë në dispozicion për indeksimin në motorët e kërkimit. Aleksandër Peresunko, ekspert i Semalt , ju ofron të konsideroni llojet e mëposhtme të përmbajtjes së indeksueshme:

    Blog posts. Blogs janë bërë mënyra më e favorshme për të bërë përdoruesit të takohen me një shitës. Ju mund të komunikoni me audiencën tuaj ose me kamare duke përdorur një blog të kualitetit të lartë. Për më tepër, bloget janë si faqet e internetit..Ata mund të rangojnë, të shesin, si dhe të përfshijnë përmbajtjen vizuale të të gjitha llojeve. Prandaj, një blog mund të rrisë qëndrueshmërinë e sitit tuaj për ekzistencë në një vend të veçantë.

    Përmbajtje të shkurtër. Disa faqe të uljes, si dhe panele të tjera të internetit, mund të kërkojnë përdorimin e një forme të shkurtër përmbajtjeje të përhershme. Ky përmbajtje mund të përfshijë veçoritë në dispozicion në përshkrimin meta si dhe përmbajtjen e mediave sociale. Përmbajtja e shkurtër duhet të jetë e rëndësishme, e saktë, si dhe të përmbajë disa fjalë kyçe konkurruese, të cilat ndihmojnë në përmbajtjen tuaj të lartë në SERP .

    Artikuj të hollësishëm. Ndonjëherë, është thelbësore të shkruani përmbajtje të madhe informative në një faqe interneti, e cila kërkon që lexuesit të zhvillojnë një kuptim të gjerë të temës. Disa nga këto përfshijnë faqet e internetit të cilat i shpjegojnë përdoruesve se si të shkojë në lidhje me një aspekt të veçantë të një koncepti. Përmbajtja e gjatë mund të përfshijë disa nga fjalët kyçe kryesore, të cilat e bëjnë faqen e internetit të rangut të lartë.

    Piktura dhe përmbajtje të tjera vizuale. Piktura janë me vlerë një mijë fjalë. Imazhe, video dhe përmbajtje të tjera audio-vizuale mund të përmirësojnë UX-në e faqes suaj të internetit. Videot mund të bëjnë të lehtë shpjegimin e koncepteve, si dhe të bëjnë përmbajtjen e faqes së internetit të përshtaten me aspekte të ndryshme të një faqeje interneti.

Përfundim

Çdo biznes mund të përfitojë nga një fushatë e suksesshme e marketingut në internet. Ndërmarrjet ngritur vende komerciale për të bërë potencialin e tyre të shitjes së gjerë, si dhe modernizimin e praktikave të tyre. Social Engine Optimization (SEO) është një teknikë dixhitale e marketingut e cila kërkon të bëjë një rang të lartë të faqes. SEO përdor përmbajtje që mund të vijnë në një format tjetër dhe kërkojnë metoda të ndryshme të indeksimit. Disa nga mënyrat e paraqitjes së përmbajtjes suaj në faqen tuaj të internetit janë në dispozicion në këtë udhëzues. Ju mund të jeni në gjendje të bëni faqe të mira me një plan marketingu të suksesshëm në internet Source .

November 29, 2017