Back to Question Center
0

Optimización Del Sitio Multilingue Para Diferentes Regjioni: La Guía De Semalt

1 answers:

Në të gjitha procedurat e marketingut dixhital, optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është esenciale për marketing dhe internet. Shumë prej tyre janë të ekspozuar në lidhje me faqet e internetit të internetit dhe kanë një numër të madh të përfitimeve nga shumë mundësi që ofrojnë internetin. Personat me aftësi të kufizuara që janë në kërkim të SEO-ve janë të gatshëm për të ndjekur më shumë se shumë klasa. Está claro que un sitio web multilingue puede atraer más tráfico, embargo sin, también puede funcionar en su contra.

El SEO dirigido es una técnica que puede ayudarlo a alcanzar mejores resultados. Megjithatë, një faqe mund të konfiguroni një sitio web multilingue, ku ju mund të drejtoni një tjetër demografik të veçantë. Ekspertoze de Semalt , Ross Barber, një nga drejtuesit e SEO-it, mund të krijojë një sitio të internetit në të cilën do të dalë në internet, që do të jetë më e përshtatshme për SEO.

1. Kontribuoni në dy pjesë

Përdorni një mjedis të shumëfishtë, pjesë e përmbajtjes web të përkthimit të një idioma të ndryshme. Për një motor të bardhë, kjo do të ndodhë në mënyrë të dyfishtë. Përmbajtja përmban dy URL të ndryshme, të cilat janë të domosdoshme për vendosjen e vendndodhjes së lëshimit të autores suaj të faqes. Google penalizon përmbajtjen duke reduktuar cilësimin e web faqes. Si rezultat i kësaj, Google rekomandon përdorimin e fjalëve "rel = alternatehreflang" në pllaka të lashta, të tilla si idioma. Ju mund të përdorni të gjitha faqet e përdorimit të përdoruesve të ndryshëm, të cilat ju mund të përdorni për të zgjedhur një algunos për zgjedhjen tuaj. Një faqe mund të përdorni një URL të ndryshme në faqet e internetit për para të ngjashme me llojet e ndryshme të idiomave.

2. Geotargeting

Esta técnica ayuda a la orientación de contenido que se encuentra en una región en particular. Përndryshe, webmasterët e Google-it janë të pajisur me segmentin ndërkombëtar dhe tabelë. Es esenciale përdoret në një nivel të lartë të gjeneratave (TLD) como .com, .org, .net..etj. Embargo e sinjalit, las páginas nativas de un idioma o país en particular pueden tener:

  • Subdominios específicos del país. Për shembull, "jp.mywebsite.com" për faqen e internetit të Japonisë,
  • Dominios de niveli më i lartë i kodit (ccTLD). Për shembull, www.mywebsite.de para një versioni të ri,
  • Përdorni nënndrejtorët. Për shembull, www.yoursite.com/nl para orientuar për vizitorët në Holandë.

3. Pallatet përshtaten dhe konfigurojnë rajonale

Një mënyrë për të zbuluar web-faqen tuaj në mënyrë që të përmbahen personalizohet, shumë më shumë detaje të tilla si një kërkim i cili do të jetë një vizitë e veçantë e geolocalizaciones específicas. Për shembull, ju mund të orientoni përmbajtjen para Kinës, duke përdorur një faqe interneti në përdorim duke përdorur një porcelani të IP-së, kërkoni versionin e porcelanit të faqes. Los robots dhe rastet e Google përdorin një IP dhe një vendndodhjen e miut që përdoret për përdoruesit. Como rezultado, puede incluir contenido dinámico en su sitio web.

4. Administrimi i versioneve me shumë gjuhë

Google rekomandon përdorimin e një faqe por URL. Si një web site, ju duhet të përdorni një faqe të veçantë për të hyrë në idioma. Përndryshe, Google ka një mundësi për të gjetur një lidhje të ngushtë me paratë e gatshme për të gjetur një palë të tretë.

përfundimin

Më shumë se njëra anë është e lidhur me një lajm. Konfiguroni faqet e internetit të rrjetit elektronik dhe të tjera që mund të gjeni në një faqe interneti. Një gjë e tillë është e domosdoshme për të përmirësuar cilësinë e marketingut në Internet dhe për të përmirësuar cilësinë e SEO-ve. Sin embargo, një puede enfrentar el desafío de configurar un sitio web multilingue, veçanërisht një, që nuk ka pergjigje në SEO. Në këtë artikull, ju mund të gjeni shumë lloje të formave të konfigurimit dhe administrimit të faqeve multilingue geo-orientuara. Ju mund të gjeni një faqe interneti që ju mund të gjeni në faqet e internetit të internetit dhe faqet e internetit me SEO Source .

November 27, 2017