Back to Question Center
0

Sa e rendesishme eshte dizenjimi i uebit per renditjet e motorit? - Shqetësimet e ekspertëve

1 answers:

Për çdo biznes online, marrja e një rrjedhe të qëndrueshme të klientëve në internet është ideja kryesore e krijimit të një faqe interneti. Përmes Search Engine Optimization (SEO), një firmë mund të sigurojë një prezencë të fuqishme dhe të dukshme në internet. Imazhi i markës mund të arrijë shumë individë, pasi kompania arrin shumë më tepër klientë. Si rezultat, shumë uebfaqe synojnë të rangohen lartë në motorët e kërkimit për fjalë të caktuara kyçe ekskluzive për kamare. Suksesi i këtij procesi bëhet i mundur përmes SEO. Ai përfshin aspekte si kërkimi i fjalë kyçe, lidhja e prapme dhe marketingu social viral i medias.

Që nga janari 2017, SEO ka ndryshuar gradualisht. Për shembull, përveç fjalë kyçe, Google tani po përqendrohet në rëndësinë e përmbajtjes, në favorshmërinë e celularit të dizajnit, në përmbajtjen e përmbajtjes dhe në veçoritë e dizajnit të uebit. Për të bërë algoritmin SERP për t'i renditur ata, ata duhet të përqëndrohen vetëm në përvojën e përdoruesit gjatë sesionit të shfletimit. Ndjenja estetike dhe përshtypja e një personi kur ata klikojnë në lidhjen tuaj ndikojnë në vendimin e tyre nëse do të blihen në faqen tuaj ose do të lënë një rezultat tjetër të kërkimit. Prandaj, duke e bërë një faqe interneti duke ndjekur karakteristikat e mira të dizajnit të internetit është një domosdoshmëri për marketing online.

Për një që të marrë renditje të mira, menaxheri i suksesit të klientit të Semalt , Shërbimet digjitale, Alexander Peresunko, rekomandon elementët e mëposhtëm:

Grupi teknik i faqes

Një faqe interneti duhet të jetë efikase në kodimin dhe strehimin e saj. Një vend i mirë nuk duhet të ketë probleme dhe mete..Paketa hosting duhet të ketë bandwidth adekuate për reagim optimal dhe shpejtësi. Në janar të këtij viti, Google kërkon që faqet e internetit të jenë miqësore në lëvizje për t'u renditur në faqet e SERP .

Emërtim i paharrueshëm

SEO është mbi të gjitha krijimin e një pranie të fortë markë. Google çmon rëndësinë e përmbajtjes përmes renditjes. Përzgjedhja e fjalë kyçe dhe përshkrimi i përmbajtjes suaj fuqimisht dikton pozicionin që faqja do të sigurojë në SERP. Çdo gjë që ju postoni paraqet markën që po përpiqeni të bëni viral.

Përshtypja vizuale

Elementi i paraqitjes së një faqe interneti është qëllimi i vetëm i zhvillimit të uebit. Google çmon qëllimin e përdoruesit nëpërmjet faktorëve të tillë. Një person duhet të joshet kur vizitojnë faqen tuaj. Elementi vizual rritë konvertimet nëpërmjet konvertimit të vizitorëve në blerës. Dizajni duhet t'u japë vizitorëve një kohë të lehtë dhe t'i udhëzojë ata nëpërmjet blerjes ose abonimit.

Simplicity

Si e vendosni përmbajtjen, si dhe butonat e veçanta si p.sh. detyrat e thirrjes për veprim, kontribuojnë jashtëzakonisht në shitjet që ju bëni. Lehtësia e navigimit ndihmon ndjeshëm se si konsumatorët gjejnë atë që po kërkojnë. Një klient nuk duhet të ketë një kohë të vështirë ose të përjetojë ndonjë vështirësi gjatë lundrimit.

Konkluzioni

Ashtu si një sipërmarrës, zhvillimi i internetit ka potencialin që të ndikojë në shumicën e teknikave të marketingut dixhital si SEO. Aplikimi estetik që një vizitor ndien në faqen tuaj të internetit ka një ndikim të madh në atë se a do të bëjnë blerje ose jo, si dhe motorët e kërkimit të pozicionit, rendisin faqet tuaja të internetit. Për një sërë çelësish të caktuar, mirëdashësi për celularin, si dhe reagimi i një faqe interneti, janë faktorët që Google i jep peshë kur bëhet fjalë për renditjen e një faqe interneti. Si rezultat, është e rëndësishme për çdo sipërmarrës që dëshiron të marrë pjesë në fushën e internetit për të marrë parasysh pak teknik të zhvillimit të uebit. Vendet e mira kanë potencialin e renditjeve të larta, si dhe të konkurrencës në vendet e tyre të veçanta Source .

November 27, 2017